Introducere în Hipnoză la Cluj

Introducere în Hipnoză la Cluj
Start Time
09:00
16 May 2020
Finish Time
17:00
17 May 2020
Adresa
Cluj

În ciuda a ceea ce cunoştinţele tradiţionale magice te-au făcut să crezi, hipnoza nu are legătură cu legănarea ceasurilor, vorbele magice şi controlul minţii.

Hipnoza este cea mai veche concepţie occidentală a psihoterapiei şi, în medicină, s-a dovedit că ajută pacienţii să gestioneze durerea, stresul şi anxietatea şi să combată traumele şi fobiile. De asemenea mai este asociată cu “indreptarea” amintirilor reprimate ce au legătură cu afecţiuni mentale.

Acum, noile cercetări ştiinţifice, susţinute de avansul tehnologic, pun în lumină nuanţele neurologice ale răspunsului creierului la hipnoză.

Hipnoza rămâne însă, cu siguranță, o tehnică controversată.
Hipnoza nu este magie și nu are efecte miraculoase, este însă o tehnică prin care lucrezi la nivel subconștient, sediul tuturor emoțiilor noastre. Cele mai multe probleme pe care le avem, fie ele de natură fizică, mentală sau emoțională au la bază evenimente încărcate emoțional cu efecte puternice asupra sănătății sau personalității noastre.

Pentru a putea rezolva orice problemă pe care o ai este nevoie să descoperi și să rezolvi cauza, să schimbi percepția, trăirea și atitudinea pe care le ai față de acele momente.

Dacă vrei să fii mai bine, să te dezvolți și să îi ajuți și pe alții atunci hipnoza este cel mai bun instrument pentru că acționează la nivel de crezuri, nu doar la nivel de gândire sau raționament. Nu îți poți schimba viața fără să îți schimbi crezurile, transformarea trebuie să se producă la un nivel profund.

Oricine poate învăța Hipnoza, fie pentru a lucra cu el sau cu cei din jurul său. Nu e nevoie să fii psiholog, terapeut sau să ai orice altă pregătire în domeniul sănătății mintale pentru a învăța principiile după care funcționeză mintea umană și tehnici de lucru cu ea. Ai nevoie doar de o dorință mare de a-ți schimba sau îmbunătății viața și de a-i ajuta și pe cei din jurul tău.

❓ Ești pasionat de mintea umană și cum o poți folosi pentru a obține ceea ce îți dorești pe toate planurile vieții tale?
❓ Vrei să descoperi mecanismele ascunse din spatele crezurilor și acțiunilor tale?
❓ Te fascinează hipnoza sau ești doar curios să descoperi cum te poate ajuta să-ți schimbi viața?
❓ Vrei să înveți cum să aplici principiile hipnozei în viața ta?

Pe 16-17 mai Asociația Română de Hipnoză organizează primul workshop de Introducere in Hipnoză la Cluj. Cursul este susținut de Eugen Popa, trainer și speaker internațional și Președintele Asociației Române de Hipnoză.

înscrie-te acum!

 

Despre Trainer

Eugen Popa este Trainer și Speaker Internațional, Președinte al Asociației Române de Hipnoză.

Mottoul său este Învață, Crește, Dăruiește și îl manifestă constant prin transmisiunile Live de pe internet precum și prin cursurile pe care le susține în întreaga lume.

Eugen Popa oferă programe de pregătire profesională și personală adresate atât specialiștilor și terapeuților cât și publicului larg, interesat de aceste domenii.

De-a lungul timpului Eugen a adus în România tehnici noi de terapie și dezvoltare personală cu scopul de a ajuta atât specialiștii în terapie și psihoterapie cât și cei core doresc să se ajute singuri.Printre aceste tehnici enumerăm: Tehnica Rewind, Terapia Subliminală, Terapia Părților, Terapia Resurselor, Metoda SleepTalk, Inelul Gastric Virtual și multe altele.

Află mai multe despre Eugen Popa: www.eugencpopa.ro

Traineri
Eugen Popa