Curs Consilier Dezvoltare Personală Online

Curs Consilier Dezvoltare Personală Online
Start Time
18:00
15 February 2021
Finish Time
21:00
03 March 2020
Adresa
ONLINE

“Când nu putem schimba o situație suntem provocați să ne schimbăm pe noi înșine.” – Victor Frankl

 

Ești interesat(ă) de Dezvoltarea Personală?
Îți dorești să te ajuți pe tine și, deopotrivă, să îi ajuți pe ceilalți în călătoria lor de cunoaștere și creștere? ?

Un Consilier pentru Dezvoltare Personală are scopul de a ajuta Omul printr-un proces foarte precis și bine pus la punct.
Acest proces urmează un protocol și standarde precise, folosind tehnici, metode, informații și exerciții extrem de eficiente și, mai presus de toate, testate și verificate de zeci și sute de mii de oameni din întreaga lume, de-a lungul multor ani de aplicare a lor.

Acest curs este unul intensiv. Înveți din plin atât teorie cât și practică, distribuite astfel încât la finalul său să pleci încrezător în forțele și cunoștințele și competențele tale și, plină de dorința de a practica și aplica cele învățate.

 

Dacă ești pasionat de lucrul cu oamenii și de dezvoltarea personală atunci ești la un click distanță de a concretiza visul și pasiunea perfect legal, în siguranță și într-o manieră competentă.

 

Te poți înscrie aici ? https://consilierdezvoltarepersonala.ro/

 

?Cu ce te ajută pe tine acest training de Dezvoltare Personală?

✅Înveți tehnici de consiliere și metode de consultanță și coaching pentru a ajuta oamenii să obțină rezultatele dorite.

✅Testezi personal, experimentezi si practici aceste tehnici în cadrul cursului și astfel ai o cunoaștere și înțelegere profundă a lor.

✅Înțelegi principiile esențiale, care se află la baza trăirilor, gândurilor și comportamentelor umane. Aceste principii sunt cele care ne fac să fim așa cum suntem, să fim cine și ceea ce suntem.

✅Odată ce ai înțeleg aceste principii și înveți tehnici prin care le poți pune în practică, realizezi cât de ușor și de simplu devine procesul de dezvoltare personală. Atât a ta, cât și a celor pe care tu îi vei ajuta.

✅Și toate acestea gândite astfel încât să le poți aplica oricând cu tine însuți sau cu clienții tăi, cu cei pe care îți dorești să îi ajuți la rândul tău

 

?Certificare și competență oficială

Cursul de Consilier Dezvoltare Personală își conferă recunoașterea profesională, atât în România cât și în afara ei (în caz că îți dorești să lucrezi în zona Uniunii Europene) în această profesie.
Pe baza certificării obținute în urma acestui curs și a susținerii examenului final (pentru care îți garantăm că te pregătim!) poți practica cu succes și absolut legal această meserie la nivel internațional.

?Cine este Trainerul?

Cursul este susținut de Angela Nuțu, psihoterapeut, coach, doctorand în Psihologie Medicală şi unul dintre cei mai cunoscuţi şi bine pregătiţi traineri din România. Angela este vicepreşedinte al Asociaţiei Române de Hipnoză, are experienţă de peste 10 ani în domeniul comunicării

Traineri
Angela Nuțu