Evenimente

2020-03-28

Curs Consilier Dezvoltare Personală

2020-03-28(09:00) - 2020-04-05(17:00)

“Când nu putem schimba o situație suntem provocați să ne schimbăm pe noi înșine.” – Victor Frankl

Ești interesat(ă) de Dezvoltarea Personală?
Îți dorești să te ajuți pe tine și, deopotrivă, să îi ajuți pe ceilalți în călătoria lor de cunoaștere și creștere? 😊

Un Consilier pentru Dezvoltare Personală are scopul de a ajuta Omul printr-un proces foarte precis și bine pus la punct.
Acest proces urmează un protocol și standarde precise, folosind tehnici, metode, informații și exerciții extrem de eficiente și, mai presus de toate, testate și verificate de zeci și sute de mii de oameni din întreaga lume, de-a lungul multor ani de aplicare a lor.

Acest curs este unul intensiv. Înveți din plin atât teorie cât și practică, distribuite astfel încât la finalul său să pleci încrezător în forțele și cunoștințele și competențele tale și, plină de dorința de a practica și aplica cele învățate.

Dacă ești pasionat de lucrul cu oamenii și de dezvoltarea personală atunci ești la un click distanță de a concretiza visul și pasiunea perfect legal, în siguranță și într-o manieră competentă.

Te poți înscrie aici 👉 https://consilierdezvoltarepersonala.ro/

💬Cu ce te ajută pe tine acest training de Dezvoltare Personală?

✅Înveți tehnici de consiliere și metode de consultanță și coaching pentru a ajuta oamenii să obțină rezultatele dorite.

✅Testezi personal, experimentezi si practici aceste tehnici în cadrul cursului și astfel ai o cunoaștere și înțelegere profundă a lor.

✅Înțelegi principiile esențiale, care se află la baza trăirilor, gândurilor și comportamentelor umane. Aceste principii sunt cele care ne fac să fim așa cum suntem, să fim cine și ceea ce suntem.

✅Odată ce ai înțeleg aceste principii și înveți tehnici prin care le poți pune în practică, realizezi cât de ușor și de simplu devine procesul de dezvoltare personală. Atât a ta, cât și a celor pe care tu îi vei ajuta.

✅Și toate acestea gândite astfel încât să le poți aplica oricând cu tine însuți sau cu clienții tăi, cu cei pe care îți dorești să îi ajuți la rândul tău

💬Certificare și competență oficială

Cursul de Consilier Dezvoltare Personală își conferă recunoașterea profesională, atât în România cât și în afara ei (în caz că îți dorești să lucrezi în zona Uniunii Europene) în această profesie.
Pe baza certificării obținute în urma acestui curs și a susținerii examenului final (pentru care îți garantăm că te pregătim!) poți practica cu succes și absolut legal această meserie la nivel internațional.

💬Cine este Trainerul?

Cursul este susținut de Angela Nuțu, psihoterapeut, coach, doctorand în Psihologie Medicală şi unul dintre cei mai cunoscuţi şi bine pregătiţi traineri din România. Angela este vicepreşedinte al Asociaţiei Române de Hipnoză, are experienţă de peste 10 ani în domeniul comunicării

2020-04-24

Formare Terapia Yageriana

2020-04-24(09:00) - 2020-01-26(17:00)

 

De obicei, când vorbim despre mintea subconștientă ne referim la acele aspecte ale ființei noastre de care nu suntem conștienți sau la care nu avem acces în mod direct și rapid.

Subconştientul nu este un tot unitar, ci este divizat în părţi diferite, care reprezintă convingerile deprinse, aptitudinile, limitările, trăsăturile de personalitate, valorile şi conduitele, conflictuale uneori. Aceasta este cauza multor probleme ale oamenilor. Aceste diviziuni apar datorită experienţelor personale, adică reprezintă răspunsuri condiţionate.

Terapia Yageriană este o tehnică gândită și creată de Edwin K. Yager, Ph.D., profesor de psihiatrie practică la Facultatea de Medicină a Universității California din San Diego. Denumită și Terapia Centrum sau Terapia Subliminală, ea se bazează pe ideea că personalitatea fiecăruia dintre noi este construită din mai multe elemente diferite iar toate aceste părți sunt conectate sau unificate la o parte centrală pe care Yager a denumit-o sugestiv “Centrum”. A ales această denumire pentru că este una neutră, care nu încălcă sau lezează credințele spirituale sau religioase ale omului putând astfel să fie folosită de oricine, în orice condiții.

În momentul în care folosim terapia subliminala ne conectăm la partea centrală a ființei noastre – Centrum – și cu ajutorul ei putem comunica cu acele elemente ale personalității și psihicului care au generat problema. Această comunicare se face la nivel inconștient, deci subliminal, de unde vine și denumirea tehnicii.

Teoria pe care s-a constituit această terapie afirmă ca toți oamenii sunt condiționați de propriile experiențele de viață și că acest lucru le poate provoca afecțiuni mentale și fizice.

Terapia Yageriană este o tehnică eficientă și eficace folosită pentru a descoperi acele părți din noi care generează dizarmonie. Aceasta permite pacientului să înțeleagă cauza problemei din perspectiva prezentului, re-cadrarea mai devreme, evenimentul de cauzalitate din punctul de vedere al cunoașterii. Cel mai adesea rezolvarea cauzei unei boli elimina simptomele acesteia și boala în sine.

Eliminarea problemelor psihologice și psihogene este realizată prin efectul de “re-educare” a părților cauzatoare de probleme ale minții subconștiente; aceasta reprezintă munca pacientului din terapie.

Deoarece Terapia Yageriană abordează cauza problemei, nu simptomele problemei, terapia este eficientă şi eficace, lucrînd mai repede decât terapia tradiţională. Cei mai mulţi pacienţi găsesc răspuns chiar în patru sau mai puține şedinţe.

Terapia Yageriană este o tehnică prin care fenomenele hipnotice pot fi utilizate în scop terapeutic fără a fi nevoie de inducție formală, de transă și poate fi utilizat fie singur, fie în plus față de alte tratamente

Ce poate trata?

Terapia Yageriană poate fi utilizată pentru a trata orice tulburare care este o consecinţă a experienţelor anterioare ale individului. Pentru că legătura dintre trup și minte este strâns legată,această terapie poate trata orice afecţiune existentă atât la nivel fizic cât și psihic.

Probleme fizice

– probleme dermatologice (psoriazis, urticarie)

– probleme gastro-intestinale (ulcer)

– probleme dermatologice (infertilitate, menstruaţie neregulată, depresia post-partum)

– durerile de cap

– problemele respiratorii

– problemele sexuale

– controlul greutăţii

Probleme psihologice

– comportamentele adictive

– probleme de comportament (obsesii,ticuri)

– probleme legate de imaginea de sine

– tulburări afective (controlul furiei, anxietate, depresia)

înscrie-te acum!

 

Cine sunt trainerii?

 

Angela Nuțu

Angela Nuțu este psihoterapeut, coach, doctorand în Psihologie Medicală şi unul dintre cei mai cunoscuţi şi bine pregătiţi traineri din România. Angela este vicepreşedinte al Asociaţiei Române de Hipnoză, are experienţă de peste 10 ani în domeniul comunicării

 

Eugen Popa

Eugen Popa este Trainer și Speaker Internațional, Președinte al Asociației Române de Hipnoză. Eugen Popa oferă programe de pregătire profesională și personală adresate atât specialiștilor și terapeuților cât și publicului larg, interesat de aceste domenii.

2020-05-16

Introducere în Hipnoză la Cluj

2020-05-16(09:00) - 2020-05-17(17:00)

În ciuda a ceea ce cunoştinţele tradiţionale magice te-au făcut să crezi, hipnoza nu are legătură cu legănarea ceasurilor, vorbele magice şi controlul minţii.

Hipnoza este cea mai veche concepţie occidentală a psihoterapiei şi, în medicină, s-a dovedit că ajută pacienţii să gestioneze durerea, stresul şi anxietatea şi să combată traumele şi fobiile. De asemenea mai este asociată cu “indreptarea” amintirilor reprimate ce au legătură cu afecţiuni mentale.

Acum, noile cercetări ştiinţifice, susţinute de avansul tehnologic, pun în lumină nuanţele neurologice ale răspunsului creierului la hipnoză.

Hipnoza rămâne însă, cu siguranță, o tehnică controversată.
Hipnoza nu este magie și nu are efecte miraculoase, este însă o tehnică prin care lucrezi la nivel subconștient, sediul tuturor emoțiilor noastre. Cele mai multe probleme pe care le avem, fie ele de natură fizică, mentală sau emoțională au la bază evenimente încărcate emoțional cu efecte puternice asupra sănătății sau personalității noastre.

Pentru a putea rezolva orice problemă pe care o ai este nevoie să descoperi și să rezolvi cauza, să schimbi percepția, trăirea și atitudinea pe care le ai față de acele momente.

Dacă vrei să fii mai bine, să te dezvolți și să îi ajuți și pe alții atunci hipnoza este cel mai bun instrument pentru că acționează la nivel de crezuri, nu doar la nivel de gândire sau raționament. Nu îți poți schimba viața fără să îți schimbi crezurile, transformarea trebuie să se producă la un nivel profund.

Oricine poate învăța Hipnoza, fie pentru a lucra cu el sau cu cei din jurul său. Nu e nevoie să fii psiholog, terapeut sau să ai orice altă pregătire în domeniul sănătății mintale pentru a învăța principiile după care funcționeză mintea umană și tehnici de lucru cu ea. Ai nevoie doar de o dorință mare de a-ți schimba sau îmbunătății viața și de a-i ajuta și pe cei din jurul tău.

❓ Ești pasionat de mintea umană și cum o poți folosi pentru a obține ceea ce îți dorești pe toate planurile vieții tale?
❓ Vrei să descoperi mecanismele ascunse din spatele crezurilor și acțiunilor tale?
❓ Te fascinează hipnoza sau ești doar curios să descoperi cum te poate ajuta să-ți schimbi viața?
❓ Vrei să înveți cum să aplici principiile hipnozei în viața ta?

Pe 16-17 mai Asociația Română de Hipnoză organizează primul workshop de Introducere in Hipnoză la Cluj. Cursul este susținut de Eugen Popa, trainer și speaker internațional și Președintele Asociației Române de Hipnoză.

înscrie-te acum!

 

Despre Trainer

Eugen Popa este Trainer și Speaker Internațional, Președinte al Asociației Române de Hipnoză.

Mottoul său este Învață, Crește, Dăruiește și îl manifestă constant prin transmisiunile Live de pe internet precum și prin cursurile pe care le susține în întreaga lume.

Eugen Popa oferă programe de pregătire profesională și personală adresate atât specialiștilor și terapeuților cât și publicului larg, interesat de aceste domenii.

De-a lungul timpului Eugen a adus în România tehnici noi de terapie și dezvoltare personală cu scopul de a ajuta atât specialiștii în terapie și psihoterapie cât și cei core doresc să se ajute singuri.Printre aceste tehnici enumerăm: Tehnica Rewind, Terapia Subliminală, Terapia Părților, Terapia Resurselor, Metoda SleepTalk, Inelul Gastric Virtual și multe altele.

Află mai multe despre Eugen Popa: www.eugencpopa.ro

2020-06-05

Terapia Provocativă – Formare Internațională

2020-06-05(09:00) - 2020-06-07(17:00)

Asociația Română de Hipnoză aduce o nouă premieră în România, în domeniul terapiei și dezvoltării personale: primul curs de Terapie Provocativă, un model extraordinar de terapie bazată pe tehnici avansate de comunicare. Cursul va fi susținut de Nick Kemp, creatorul tehnicii.

Nick Kemp a creat  în 2006 modelul Terapiei Provocative, bazându-se pe modele de limbaj și comunicate verbală și non-verbală.

Terapia Provocativă se folosește de  trei abordări pentru a duce clientul de la o stare de blocaj la o stare fluidă, aducându-i mai multă libertate și putere de alegere. Acest mod conversațional de lucru presupune ca practicantul să acorde o atenție deosebită răspunsurilor clientului, încercând însă să mențină controlul asupra cursului discuției.

Cele trei abordări sunt:

 • Furnizarea sau stimularea răspunsurilor clienților prin interacțiuni verbale și non-verbale
 • Utilizarea de tehnici de hipnoză indirectă și metafore de limbaj eficace și provocatoare – pentru a crea „stări fluide” pentru client.
 • Cadrul de timp – Promovarea de noi moduri de deplasare prin timp și spațiu

Terapia Provocativă te învață cum să provoci în mod deliberat (să soliciți răspunsuri) clientul prin adoptarea unor poziții diferite, care stimulează clientul în noi moduri de a gândi și de a simți. Practicantul caută rezistențe în client și abordează cel mai mult ceea ce urmărește să evite acesta în discuție, identifică „punctele oarbe” ale clientului, folosind mult umor și lucrând într-un mod improvizat. Practicantul creează o mișcare specifică în ședință și poate acoperi discuția pentru pentru mari secțiuni ale interacțiunii, abordare ce poate fi foarte diferită față de multe alte terapii vorbite.

Mulți dintre cei care deja au încercat diverse forme de terapie ar putea fi inițial surprinși de cantitatea de energie, distracție ( 😊 )  și onestitate care poate rezulta din această abordare. Acest lucru face ca sedința de terapie să fie foarte asemănătoare cu o întâlnire între prietenii vechi în care fiecare îl poate întrerupe pe celălalt, îl tachinează pe celălalt, îi găsește punctele fixe și stabileste un dialog foarte direct. Această libertate aparentă este, desigur, bazată pe toate principiile etice și profesionale ale bunei practici clinice. Avantajul acestui forme de terapie este că se poate ajunge la interacțiuni calde și umane, ceea ce permite clientului să găsească propriile soluții dintr-o stare nouă, deschisă, conștientă, receptivă.

înscrie-te acum!

Cine este trainerul?

Nick Kemp  este terapeut, coach, autor și trainer internațional. Nick este cunoscut la nivel internațional ca specialist în rezolvarea problemelor de anxietate, și predă cu success propriul model de terapie la terapeuți și medici din SUA, Europa, Asia și Marea Britanie.

2020-09-05

Seminar Autohipnoză

2020-09-05(09:00) - 2020-09-05(17:00)

Autohipnoza este probabil cea mai eficientă metodă de transformare și dezvoltare personală. Utilizarea sa ne poate ajuta pentru a rezolva o problemă sau pentru a obține o stare plăcută și naturală de relaxare profundă, o concentrare mentală sporită sau orice alt scop ne dorim. Poți folosi autohipnoza atât în mod terapeutic cât și ca metodă de dezvoltare personală și profesională.

Autohipnoza este atât o stare, cât și un proces și se foloseşte de puterea intrinsecă a minții pentru a obține rezultatele dorite.

Cu toții avem un creier și o minte. Acestea sunt astfel create încât să poată fi exploatate la maxim iar autohipnoza ne permite să facem acest lucru. Este metoda care ne ajută să descoperim ce butoane să apăsăm și ce pârghii să mutăm, metaforic vorbind.

Când te afli într-o stare de transă, eşti într-o stare mentală diferită, uşor modificată. Reține, eşti tot timpul în control, doar că atenția ta se focalizează, se concentrează pe un singur punct sau stimul și devine extrem de centrată. În această stare de atenție şi concentrare sporită a minții conștiente mintea subconștientă este mult mai receptiva la sugestiile pe care vrei să i le transmiți. Starea se transă este o scurtătură prin care poți să ajungi la subconştientul tău.

Ca să înțelegi mai uşor, îți spunem că în multe momente din viața ta ai fost în transă, doar că nu conştientizezi şi nu acorzi atenție conştientă acestor momente:

– Visezi uneori cu ochii deschisi? Ți se întâmplă să te pierzi printre gânduri şi imagini şi să nu mai auzi nimic în jurul tău, să nu mai realizezi cât timp a trecut dar să te simți excelent la final?
– Ți se întâmplă să mergi la teatru, film sau orice spectacol care reuşeşte să te captiveze şi la final îți dai seama ca nu mai ştii pe ce rând ai stat, cine a fost lângă tine sau dacă sala a fost plină?

Ei bine, în astfel de situații te afli într-o stare de transă hipnotică. Acum gândeşte-te că prin autohipnoză îți poți induce singur aceste stări mentale şi mai mult poți să şi alegi cum să te foloseşti de ele.

Poți să foloseşti această transă hipnotică doar pentru a te relaxa,
a-ți linişti mintea şi corpul sau pentru a te autovindeca, îmbunătății, dezvolta şi evolua.

Participă la următorul Seminar Practic de Autohipnoză organizat de Asociația Română de Hipnoză și:

– Înveți tehnici de Autohipnoză
– Înveți cum să creezi sugestii și autosugestii care chiar generează transformări și nu doar sună frumos
– Înveți cum funcționează mintea umană și cât de ușor este să preluăm controlul asupra sa
– Primești Scenarii Hipnotice gata făcute pentru tine, pe care le poți utiliza după cum dorești
– Practici și Experimentezi starea de transă hipnotică
– Intri în contact cu Subconștientul tău
– Descoperi noi orizonturi ale minții tale

înscrie-te acum!

 

Cine sunt trainerii?

 

Angela Nuțu

Angela Nuțu este psihoterapeut, coach, doctorand în Psihologie Medicală şi unul dintre cei mai cunoscuţi şi bine pregătiţi traineri din România. Angela este vicepreşedinte al Asociaţiei Române de Hipnoză, are experienţă de peste 10 ani în domeniul comunicării

 

Eugen Popa

Eugen Popa este Trainer și Speaker Internațional, Președinte al Asociației Române de Hipnoză. Eugen Popa oferă programe de pregătire profesională și personală adresate atât specialiștilor și terapeuților cât și publicului larg, interesat de aceste domenii.

2020-09-25

Limbaj Curat – Workshop Experiențial

2020-09-25(09:00) - 2020-09-27(17:00)

O nouă premieră în România: Tehnica Limbaj Curat cu Marian Way!

Tehnica Limbajului Curat este o tehnică de interogare și discuție folosită în special pentru descoperirea, explorarea și lucrul cu metaforele personale ale oamenilor.

Metaforele sunt parte intrinsencă din viața noastră, din modul în care trăim, experimentăm și descriem viața noastră. Este practic imposibil să descriem evenimentele prin care trecem, trăirile pe care le avem, gândurile pe care le gândim fără să ne folosim de metafore, figuri de stil sau expresii. Iată de ce limbajul este atât de important. Insă în cadrul terapiei, nu este suficient să acorzi atenție limbajului clientului, este absolut necesar să știi cum să-i adresezi întrebările potrivite.

Secretul Transformării și al vindecării se află în întrebările pe care le adresăm iar calitatea acestor întrebări reprezintă fundamentul, calității vieții pe care o trăim.

Problema este că, de cele mai multe ori, întrebările sunt… „pătate” sau „impregnate” de sistemul de gândire și de crezurile celui care le adresează. De aceea este atât de greu să comunicăm la nivel profund cu cineva și, să ni se auzim cu adevărat vocea sufletului persoanei cu care comunicăm.

Atâta vreme cât nu ne menținem un limbaj curat, fără presupuneri și fără subtilități, răspsunsurile pe care le primim sunt din start eronate, pentru că sunt influențate subtil de însăși întrebarea noastră.

Pentru a putea extrage o informație cât mai pură din partea pacienților și clienților săi, David Grove, creatorul Clean Language (Limbaj Curat) a pus la punct un set de întrebări care sunt extraodinar de lipsite de conținut dar în același timp, foarte profunde și clare.

Aceste set de întrebări au fost perfectate de-a lungul a zeci de ani de practică directă cu mii și mii de oameni, atât de către David Grove cât și de elevii săi, Marian Way, Penny Tompkins, James Lawley și mulți alții.

 

Beneficiile Metodei Limbaj Curat

✅Descoperi adevăratul sens al expresiilor și metaforelor folosite de cel sau cea cu care comunici
✅AUZI cu adevărat ce se spune, în loc să interpretezi ce se spune
✅Înțelegi la nivel foarte profund universul interior al interlocutorului
✅Înveți să comunici cu omul „pe limba sa”
✅Persoanele cu care comunici se simt înțelese și auzit și ascultate
✅Înveți cum să aduci „la suprafață” experiențe și trăiri profunde
✅Înveți cum să comunici fără să influențezi
✅Înveți un set de întrebări care te ajută pentru tot restul vieții
✅Înțelegi cum funcționează mintea ta și a celorlalți
✅Înțelegi mental și experiențial că metaforele sunt adevăratul limbaj al sufleteului, al Sinelui
✅Înveți cum să folosești metaforele pentru a obține transformările dorite
✅Descoperi cum vezi și cum interpretezi lumea înconjurătoare și evenimentele din viața ta
✅Afli care este universul tău interior și modul în care tu experimentezi universul exterior
✅Înveți o metodă total ne-invazivă de transformare profundă

înscrie-te acum!

 

Cine este trainerul?

Marian Way

Marian Way este director al Clean Language și Training Attention, lideri mondiali în aplicarea modelului Limbaj Curat pentru dezvoltarea corporativă, educațională și comunitară.

Ea a susținut cursuri și formări în Marea Britanie, Rusia, Suedia, Germania, Australia, Japonia, India, SUA și acum și în România.

2020-07-03

Training Profesional de Hipnoză

2020-07-03(09:00) - 2020-07-05(17:00)

Asociația Română de Hipnză oferă singurul Training Profesional de Hipnoză din România destinat atât publicului larg cât și profesioniștilor.
Acest Training de Hipnoză a fost oferit pentru prima oară în anul 2013 iar de atunci și până acum, sute de persoane din toate mediile sociale, economice și profesionale, au învățat și s-au specializat alături de noi.

Dacă vrei să înveți să te ajuți și să îți rezolvi problemele sau să atingi praguri noi de succes și măiestrie, atunci acest Training Profesional de Hipnoză este pentru Tine!

Dacă ești coach, trainer, terapeut, cadru medical sau dacă lucrezi cu oamenii și vrei să îi ajuți să își rezolve problemele sau să aibă o viață mai bună, atunci acest Training Profesional de Hipnoză este pentru Tine!

Ce Înveți la acest Training Profesional de Hipnoză

 • Peste 50 de Tehnici de lucru cu tine și cu clienții tăi!
 • Principiile Funcționării Minții
 • Tehnici de Inducere a Stării de Transă Hipnotică
 • Tehnici de Autohipnoză
 • Tehnici pentru Controlul Durerii
 • Tehnici de Regresie Hipnotică
 • Tehnici de lucru pe diverse probleme cum ar fi fumatul, alcoolul, fobiile, etc.
 • MULTĂ MULTĂ MULTĂ Practică!
2019-05-29

Curs Control al Durerii – 29 Iunie

2019-05-29(09:00) - 2019-06-29(17:00)

Interesul pentru tratarea durerii prin hipnoză a crescut odată cu nenumăratele dovezi care atestă că hipnoza poate reduce suferința cauzată de diferiți factori (dar și costurile asociate cu procedurile medicale).

Tocmai de aceea, Asociația Română de Hipnoză, împreună cu trainarii Angela Nutu (Psihoterapeut, Trainer și Coach) și Eugen C Popa (Trainer, Coach și Speaker Internațional) organizează pe 29 Iunie un curs de Control al Durerii prin Hipnoză și Autohipnoză.

Durerea este simțită atunci când nervii speciali care detectează leziunea țesuturilor trimit semnale pentru a transmite informații de-a lungul măduvei spinării la creier.  Și atunci creierul decide ce anume face cu durerea. De exemplu, dacă atingi o suprafață fierbinte, un mesaj va călători printr-un arc reflex în măduva spinării și va provoca o contracție imediată a mușchilor. Această contracție te face să ridici mâna de pe suprafața fierbinte. Acest lucru se întâmplă atât de repede încât mesajul nu ajunge până la creier. Cu toate acestea, mesajul de durere va ajunge până la creier. Odată ajuns acolo, va provoca o senzație neplăcută în corp.

Așadar, Durerea este o experiență complexă care pornește din creier. Fiecare senzație dureroasă este legată 100% de creier.

Folosirea Hipnozei în tratamentul durerii cronice implică o inducție hipnotică cu sugestii pentru relaxare și confort. Pot fi oferite sugestii pentru reducerea durerii care poate continua și dincolo de sesiunea propriu zisă, astfel încât pacientul își poate crea rapid și ușor o stare de confort folosind o ancoră (respirația profundă și expirarea pe măsură ce se închid ochii).

Introducerea hipnozei în tratamentul durerii cronice implică adesea și predarea autohipnozei care poate fi utilizată pentru a reduce durerea zilnică, chiar și în afara sesiunilor. Din experiența noastră, unii pacienți se confruntă cu o reducere imediată a severității durerii după tratamentul hipnoză, în timp ce alții pot obține reducerea durerii prin practici repetate de autohipnoză sau sesiuni de hipnoză.

Asociația Română de Hipnoză organizează primul cur de Control al Durerii vara aceasta.  Cursul va avea loc pe 29 Iunie, în București, iar participarea se poate face atât în sala de curs, cât și online.

Acest curs îți va oferi o înțelegere clară  cât și tehnici practice prin care poți obține sau facilita o reducere semnificativă a durerilor cronice. După ce vei înțelege acest lucru, vei învăța cum să aplici această abordare la o varietate de alte probleme.

Chiar dacă ești începător și nu ai lucrat cu hipnoza, nu este un dezavantaj; tehnicile sunt ușor de învățat și de aplicat. Nu este necesar să fii hipnoterapeut sau practicant în domeniul psihologiei, pentru a învăța și aplica tehnicile. Este suficient să ai ambiția de a învăța cum să reușești să-ți controlezi și depășești durerea, fie ea fizică, psihică sau emoțională.

2019-06-08

Curs de Marketing pentru Traineri și Terapeuți

2019-06-08(09:00) - 2019-06-08(17:00)

Marketing-ul numai este ceea ce însemna acum ceva ani pe piață. Sună clișeic, dar chiar așa este.  Lucrurile evoluează și la fel trebuie să faci și tu! Asta pentru că internetul a reușit să transforme ceea ce înainte era doar un mesaj controlat într-un dialog în timp real cu milioane de oameni.

Există un număr foarte mare de consumatori ale căror dorințe și nevoi devin tot mai complexe și mai sofisticate, iar marketingul este principala resursă care te orientează spre aceste nevoi, spre satisfacerea lor în conditii cât mai bune, fiind singura cale prin care poți să-ți vinzi cel mai bine produsele.

Ți-ai dorit să intri în mintea clienților tăi și să afli ce și cum gândesc? Mai mult decât atât,  vrei să cunoști cele mai bune metode pentru a-ți convinge clienții să cumpere mai mult? 

Dacă ai răspuns afirmativ la una din întrebările de mai sus, află că am găsit și o soluție pentru rezolvarea acestor dileme. Așa cum studiile despre mintea și comportamentul uman o fac, la fel și psihologia îți oferă răspunsurile pe care le cauți. Pentru că psihologia este aplicabilă într-o gamă largă de domenii, de la viața de zi cu zi până la consilierea în afaceri. Dar ceea ce probabil ne interesează pe noi în acest articol este intersecția dintre psihologie și marketing.

Tocmai de aceea Asociația Română de Hipnoză, împreună cu Eugen Popa (Trainer și Speaker Internațional) cu peste 7 ani de activitate în zona dezvoltării personale, a prezentărilor, workshopurilor, seminariilor, cursurilor, terapiilor și coachgului, atât în România cât și la nivel internațional, organizeză pe 8 Iunie primul Curs de Marketing pentru Traineri și Terapeuți. 

 

Ce înveți la Seminarul de Marketing pentru Coachi și Terapeuți?

 • Cum să te promovezi eficient fără să pari disperat
 • Cum să îți stabilești publicul țintă și cum să comunici eficient cu acesta
 • Cum să comunici eficient pe facebook, cu fiecare postare
 • Care sunt cele mai bune tipuri de postari pe care sa te bazezi și pe care să le folosești în online
 • Ce este Social Proof și cum să îl folosești pentru a promova serviciile tale
 • Ce sunt și cum poți folosi un chatbot
 • Cum să folosești LiveChat și de ce să faci asta
 • Cum colectezi adrese de email și să îți crești baza de abonați
 • Cum, când și cât să comunici cu abonații tăi
 • Cum să folosești video pentru a-ți promova serviciile
 • Ce este un canal de youtube și de ce ai nevoie de unul
 • Cum să creezi produse și cum să le promovezi
 • Cum să creezi cursuri și cum să le vinzi
 • Care este secretul unui grup de Facebook și de ce sa creezi unul
 • Cum să obții testimoniale și de ce sunt esențiale în dezvoltarea ta

Cursul din 8 Iunie va avea loc în București, dar poți participa și online dacă îți este mai ușor așa. Ocupă un loc cât mai repede și vino să afli uneltele, strategiile și elementele necesare în promovarea cursurile, produselor și programelor pe care dorești să le vinzi clienților tăi.

Locația evenimentului: Hotel Mercure Unirii (Bulevardul Mircea Vodă, nr. 28, București, Sector 3)

Pentru a te înscrie, click pe link: http://bit.ly/308Yyjg

2018-10-17

Workshop Practic Hipnoză Spirituală

2018-10-17(09:00) - 2018-10-18(17:00)

Spiritualitatea – această continuă căutare a sacrului și realizare a Sinelui – este un subiect din ce în ce mai important pentru omul modern. Tot mai mulți oameni își îndreaptă atenția spre interior, singurul loc unde se poate realiza orice transformare, vindecare și singurul loc în care liniștea și bucuria depind doar de tine.

Există o serie de motive pentru care spiritualitatea devine tot mai importantă pentru mulți oameni din întreaga lume.Poate cel mai important este că spiritualitatea nu se bazează pe reguli, pe doctrine, pe credințe învățate, pe religii ci pe alegere conștientă și creștere individuală. Spiritualitatea se bazează pe căutarea în interior, pe libertatea de a alege pe baza autocunoașterii și a experiențelor, trairilor proprii .

?Cine sunt Eu?
?De ce sunt aici?
?Care este scopul meu în viață?
?Cum mă pot conecta cu sufletul meu?

Dacă și tu ți-ai pus aceste întrebări măcar o dată, înseamnă că în interiorul tău există o dorință puternică pentru cunoaștere, înțelegere și conștientizare.

Ești o ființă complexă, remarcabilă. Totuși, în acest moment, poate ești conștient doar de o mica parte a sinelui tău. Știm cu toții că suntem mai mult decât mintea și corpul nostru – cea mai profundă parte a ființei noastre este sufletul nostru, spiritul, conștiința superioară.

Legătura noastră cu niveluri superioare, fie că ne referim la ele ca la Divinitate, Sine Superior sau Univers începe și se termină în interior. Suntem cu toții capabili să ne conectăm la o dimensiune mai înaltă a ființei noastre, să ne creștem nivelul de conștientizare și integrare. Suntem cu toții capabili să descoperim calea cea mai bună pentru noi înșine, să ne întoarcem spre interiorul nostru, să învățăm să ne iubim, să ne vindecăm și să ne înțelegem locul în acest minunat Univers.

Toate îndrumările mai înalte vin din interiorul nostru atunci când învățăm să ne ascultăm.

Pentru a răspunde acestor profunde căutări și pentru a-i ajuta pe oameni să descopere adevărata lor esență, cea spirituală, am creat Workshopul Practic de Hipnoză Spirituală.

Vino și tu să înveți atât tehinici spirituale străvechi cât și cele mai avansate tehnici de hipoză spirituală pentru dezvoltare personală și sufleteasc

Ce ți-am pregătit pentru cele 2 zile de curs?

✅Elemente esențiale și principii de bază pe calea spirituală
– Ce este spiritualitatea și de ce este esențial să înțelegem termenii săi
– Cum folosim și de ce este foarte important să utilizăm tehnici hipnotice pe calea spirituală
– Utilizarea tehnici Samyama pentru dezvoltarea spirituală
– Modalități de comunicare cu Subșconștientul

✅Introducerea și Practicarea unor Tehnici Spirituale Orientale și Occidentale
– Ce este Rugăciunea Inimii și efectele sale
– Tehnici de lucru cu partener

✅Tehnici Spirituale Avansate
– Tehnici de Meditație și Hipnoză Spirituală
– Tehnici Spirituale pentru Revelarea Sinelui
– Comunicarea cu Sinele Superior
– Tehnici de Respirație
– Altarul Sufletului

✅Trezirea Sufletului
– Folosirea Hipnozei Spirituale și a tehnicilor spirituale pentru a afle scopul vieții
– Conștientizarea Sufletului prin Respirație
– Meditația de Integare a informațiilor

✅ Sesiuni de lucru cu grupul
✅Practică

Intră în contact cu Nivelurile Superioare ale Sufletului Tău!
Învață metode moderne și tehnici străvechi de comunicare, vindecare și înălțare spirituală! Te poți înscrie aici – www.hipnozaspirituala.ro

?Dacă nu poți ajunge în sală, poți participa la workshop Live Online de oriunde te-ai afla. Participarea online presupune sa poți participa live în cele două zile de curs în intervalul 09-17.

Cine sunt Trainerii?

ANGELA NUȚU (www.angelanutu.com)

Angela Nuțu este Vicepreședintele Asociației Române de Hipnoză, trainer internațional, psihoterapeut și coach. In prezent își pregătește doctoratul în cadrul UMF Carol Davila, specializare psihologie medicală.
Angela Nuțu are o vastă experiență în domeniul trainingurilor și al comunicării cu echipe și grupuri. Experiența sa vastă cuprinde NLP, Hipnoză, Coaching, Terapie Subliminală, Human Synergistics, Tiny Habits, Psihoterapie.

EUGEN POPA (www.eugencpopa.ro)

Eugen Popa este Președintele Asociației Române de Hipnoză, trainer și speaker internațional.
Eugen Popa susține traininguri și workshopuri în Asia, Statele Unite ale Americii, Brazilia și Europa. De-a lungul carierei s-a specializat atât în metode de terapie și dezvoltare personală Occidentale (Hipnoză, Coaching, NLP, Mindset, Habits, Psihologie Pozitivă) cât și Orientale (Meditație, Yoga, Spiritualitate).

Detalii și înscriere – www.hipnozaspirituala.ro

2018-09-29

Seminar Experiențial Copilul Interior

2018-09-29(10:00) - 2018-09-29(17:00)

Vindecarea Copilului Interior este una dintre cele mai puternice si eficiente metode de dezvoltare si transformare personala. Copilulinterior există în fiecare dintre noi, se comportă și reacționează ca atare, este o instanță psihică plină de energie, de creativitate, reprezintă acea parte din noi care exprimă “cele mai profunde nevoi de securitate, încredere, grijă din partea celorlalți, afecțiune și mângâiere”.

Vindecarea Copilul Interior este procesul de conectare, înțelegere, îmbrățișare a copilului interior, adică a sinelui nostru originar, forma pură în care am intrat în această lume; acesta conține capacitatea ta de a experimenta minunea, bucuria, nevinovăția, sensibilitatea și jocul.

Ce ți-am pregătit pentru acest workshop mai exact?

• Ce este Copilul Interior și de ce este esențial pentru o viață fericită
• Definirea Copilului Interior
• Stabilirea Contactului cu Copilul Interior
• Modalități de contact și comunicare cu Copilul Interior
• Demonstrații tehnici de comunicare cu Copilul Interior
• Practică – Stabilirea legăturii cu Copilul Interior
• Ce înseamnă de fapt Vindecarea Copilului Interior
• Cum se produce Vindecarea Copilului Interior
• Ședințe demonstrative
• Sesiune de Grup, Meditație de Vindecare a Copilului Interior
• Practică – Stabilirea legăturii cu Copilul Interior

Beneficii ale vindecării Copilul Interior: 

• Te simți complet, echilibrat, stabil.
• Te eliberezi de trecut și începi cu adevărat să-ți traiești viața
• Începi să simți libertatea de exprimare
• Îți vindeci relațiile și începi să construiești relații sănătoase, benefice.
• Te eliberezi de dependețe emoționale, fizice și mentale.
• Devii un părinte mai conștient pentru copilul tău/ îți rezolvi probleme cu copii tăi.
• Începi să resimți natural miracolul, spontaneitatea si optimismul

Cine sunt Trainerii?

ANGELA NUȚU (www.angelanutu.com)

Angela Nuțu este Vicepreședintele Asociației Române de Hipnoză, trainer internațional, psihoterapeut și coach. In prezent își pregătește doctoratul în cadrul UMF Carol Davila, specializare psihologie medicală.
Angela Nuțu are o vastă experiență în domeniul trainingurilor și al comunicării cu echipe și grupuri. Experiența sa vastă cuprinde NLP, Hipnoză, Coaching, Terapie Subliminală, Human Synergistics, Tiny Habits, Psihoterapie.

EUGEN POPA (www.eugencpopa.ro)

Eugen Popa este Președintele Asociației Române de Hipnoză, trainer și speaker internațional.
Eugen Popa susține traininguri și workshopuri în Asia, Statele Unite ale Americii, Brazilia și Europa. De-a lungul carierei s-a specializat atât în metode de terapie și dezvoltare personală Occidentale (Hipnoză, Coaching, NLP, Mindset, Habits, Psihologie Pozitivă) cât și Orientale (Meditație, Yoga, Spiritualitate).

Te invităm să te reîntâlnești cu Copilul Tău Interior ?

2018-06-15

Core Transformation este un program de dezvoltare personală și spirituală creat de Connirae Andreas acum mulți ani de zile, inspirată fiind de către celebrul Milton Erickson.

Acest Workshop cu Certificare Internațională este susținut de Mark Andreas, fiul lui Connirae și Steve Andreas. Mark Andreas este Master Trainer NLP.

Acest program este o premieră în România și suntem foarte încântați că am reușit să îl aducem pentru public român.

Ce Beneficii ai participând la acest Worskhop cu Certificare Internațională?

 • Înveți Tehnica Alinierea Pozițiilor Perceptuale (Premieră în România)
 • Înveți Tehnica Core Transformation (Premieră în România)
 • Participi la demonstrații cu fiecare dintre cele două tehnici
 • Practici Tehnica Alinierea Pozițiilor Perceptuale
 • Practici Tehnica Core Transformation
 • Participi la ședințe de grup
 • Obții Certificare Internațională Alinierea Pozițiilor Perceptuale
 • Obții Certificare Internațională Procesul Core Transformation