Evenimente

2019-10-21

Training Profesional de Hipnoză

2019-10-21(09:00) - 2019-10-26(17:00)

Asociația Română de Hipnză oferă singurul Training Profesional de Hipnoză din România destinat atât publicului larg cât și profesioniștilor.
Acest Training de Hipnoză a fost oferit pentru prima oară în anul 2013 iar de atunci și până acum, sute de persoane din toate mediile sociale, economice și profesionale, au învățat și s-au specializat alături de noi.

Dacă vrei să înveți să te ajuți și să îți rezolvi problemele sau să atingi praguri noi de succes și măiestrie, atunci acest Training Profesional de Hipnoză este pentru Tine!

Dacă ești coach, trainer, terapeut, cadru medical sau dacă lucrezi cu oamenii și vrei să îi ajuți să își rezolve problemele sau să aibă o viață mai bună, atunci acest Training Profesional de Hipnoză este pentru Tine!

Ce Înveți la acest Training Profesional de Hipnoză

 • Peste 50 de Tehnici de lucru cu tine și cu clienții tăi!
 • Principiile Funcționării Minții
 • Tehnici de Inducere a Stării de Transă Hipnotică
 • Tehnici de Autohipnoză
 • Tehnici pentru Controlul Durerii
 • Tehnici de Regresie Hipnotică
 • Tehnici de lucru pe diverse probleme cum ar fi fumatul, alcoolul, fobiile, etc.
 • MULTĂ MULTĂ MULTĂ Practică!
2019-05-29

Curs Control al Durerii – 29 Iunie

2019-05-29(09:00) - 2019-06-29(17:00)

Interesul pentru tratarea durerii prin hipnoză a crescut odată cu nenumăratele dovezi care atestă că hipnoza poate reduce suferința cauzată de diferiți factori (dar și costurile asociate cu procedurile medicale).

Tocmai de aceea, Asociația Română de Hipnoză, împreună cu trainarii Angela Nutu (Psihoterapeut, Trainer și Coach) și Eugen C Popa (Trainer, Coach și Speaker Internațional) organizează pe 29 Iunie un curs de Control al Durerii prin Hipnoză și Autohipnoză.

Durerea este simțită atunci când nervii speciali care detectează leziunea țesuturilor trimit semnale pentru a transmite informații de-a lungul măduvei spinării la creier.  Și atunci creierul decide ce anume face cu durerea. De exemplu, dacă atingi o suprafață fierbinte, un mesaj va călători printr-un arc reflex în măduva spinării și va provoca o contracție imediată a mușchilor. Această contracție te face să ridici mâna de pe suprafața fierbinte. Acest lucru se întâmplă atât de repede încât mesajul nu ajunge până la creier. Cu toate acestea, mesajul de durere va ajunge până la creier. Odată ajuns acolo, va provoca o senzație neplăcută în corp.

Așadar, Durerea este o experiență complexă care pornește din creier. Fiecare senzație dureroasă este legată 100% de creier.

Folosirea Hipnozei în tratamentul durerii cronice implică o inducție hipnotică cu sugestii pentru relaxare și confort. Pot fi oferite sugestii pentru reducerea durerii care poate continua și dincolo de sesiunea propriu zisă, astfel încât pacientul își poate crea rapid și ușor o stare de confort folosind o ancoră (respirația profundă și expirarea pe măsură ce se închid ochii).

Introducerea hipnozei în tratamentul durerii cronice implică adesea și predarea autohipnozei care poate fi utilizată pentru a reduce durerea zilnică, chiar și în afara sesiunilor. Din experiența noastră, unii pacienți se confruntă cu o reducere imediată a severității durerii după tratamentul hipnoză, în timp ce alții pot obține reducerea durerii prin practici repetate de autohipnoză sau sesiuni de hipnoză.

Asociația Română de Hipnoză organizează primul cur de Control al Durerii vara aceasta.  Cursul va avea loc pe 29 Iunie, în București, iar participarea se poate face atât în sala de curs, cât și online.

Acest curs îți va oferi o înțelegere clară  cât și tehnici practice prin care poți obține sau facilita o reducere semnificativă a durerilor cronice. După ce vei înțelege acest lucru, vei învăța cum să aplici această abordare la o varietate de alte probleme.

Chiar dacă ești începător și nu ai lucrat cu hipnoza, nu este un dezavantaj; tehnicile sunt ușor de învățat și de aplicat. Nu este necesar să fii hipnoterapeut sau practicant în domeniul psihologiei, pentru a învăța și aplica tehnicile. Este suficient să ai ambiția de a învăța cum să reușești să-ți controlezi și depășești durerea, fie ea fizică, psihică sau emoțională.

2019-06-08

Curs de Marketing pentru Traineri și Terapeuți

2019-06-08(09:00) - 2019-06-08(17:00)

Marketing-ul numai este ceea ce însemna acum ceva ani pe piață. Sună clișeic, dar chiar așa este.  Lucrurile evoluează și la fel trebuie să faci și tu! Asta pentru că internetul a reușit să transforme ceea ce înainte era doar un mesaj controlat într-un dialog în timp real cu milioane de oameni.

Există un număr foarte mare de consumatori ale căror dorințe și nevoi devin tot mai complexe și mai sofisticate, iar marketingul este principala resursă care te orientează spre aceste nevoi, spre satisfacerea lor în conditii cât mai bune, fiind singura cale prin care poți să-ți vinzi cel mai bine produsele.

Ți-ai dorit să intri în mintea clienților tăi și să afli ce și cum gândesc? Mai mult decât atât,  vrei să cunoști cele mai bune metode pentru a-ți convinge clienții să cumpere mai mult? 

Dacă ai răspuns afirmativ la una din întrebările de mai sus, află că am găsit și o soluție pentru rezolvarea acestor dileme. Așa cum studiile despre mintea și comportamentul uman o fac, la fel și psihologia îți oferă răspunsurile pe care le cauți. Pentru că psihologia este aplicabilă într-o gamă largă de domenii, de la viața de zi cu zi până la consilierea în afaceri. Dar ceea ce probabil ne interesează pe noi în acest articol este intersecția dintre psihologie și marketing.

Tocmai de aceea Asociația Română de Hipnoză, împreună cu Eugen Popa (Trainer și Speaker Internațional) cu peste 7 ani de activitate în zona dezvoltării personale, a prezentărilor, workshopurilor, seminariilor, cursurilor, terapiilor și coachgului, atât în România cât și la nivel internațional, organizeză pe 8 Iunie primul Curs de Marketing pentru Traineri și Terapeuți. 

 

Ce înveți la Seminarul de Marketing pentru Coachi și Terapeuți?

 • Cum să te promovezi eficient fără să pari disperat
 • Cum să îți stabilești publicul țintă și cum să comunici eficient cu acesta
 • Cum să comunici eficient pe facebook, cu fiecare postare
 • Care sunt cele mai bune tipuri de postari pe care sa te bazezi și pe care să le folosești în online
 • Ce este Social Proof și cum să îl folosești pentru a promova serviciile tale
 • Ce sunt și cum poți folosi un chatbot
 • Cum să folosești LiveChat și de ce să faci asta
 • Cum colectezi adrese de email și să îți crești baza de abonați
 • Cum, când și cât să comunici cu abonații tăi
 • Cum să folosești video pentru a-ți promova serviciile
 • Ce este un canal de youtube și de ce ai nevoie de unul
 • Cum să creezi produse și cum să le promovezi
 • Cum să creezi cursuri și cum să le vinzi
 • Care este secretul unui grup de Facebook și de ce sa creezi unul
 • Cum să obții testimoniale și de ce sunt esențiale în dezvoltarea ta

Cursul din 8 Iunie va avea loc în București, dar poți participa și online dacă îți este mai ușor așa. Ocupă un loc cât mai repede și vino să afli uneltele, strategiile și elementele necesare în promovarea cursurile, produselor și programelor pe care dorești să le vinzi clienților tăi.

Locația evenimentului: Hotel Mercure Unirii (Bulevardul Mircea Vodă, nr. 28, București, Sector 3)

Pentru a te înscrie, click pe link: http://bit.ly/308Yyjg

2018-10-17

Workshop Practic Hipnoză Spirituală

2018-10-17(09:00) - 2018-10-18(17:00)

Spiritualitatea – această continuă căutare a sacrului și realizare a Sinelui – este un subiect din ce în ce mai important pentru omul modern. Tot mai mulți oameni își îndreaptă atenția spre interior, singurul loc unde se poate realiza orice transformare, vindecare și singurul loc în care liniștea și bucuria depind doar de tine.

Există o serie de motive pentru care spiritualitatea devine tot mai importantă pentru mulți oameni din întreaga lume.Poate cel mai important este că spiritualitatea nu se bazează pe reguli, pe doctrine, pe credințe învățate, pe religii ci pe alegere conștientă și creștere individuală. Spiritualitatea se bazează pe căutarea în interior, pe libertatea de a alege pe baza autocunoașterii și a experiențelor, trairilor proprii .

?Cine sunt Eu?
?De ce sunt aici?
?Care este scopul meu în viață?
?Cum mă pot conecta cu sufletul meu?

Dacă și tu ți-ai pus aceste întrebări măcar o dată, înseamnă că în interiorul tău există o dorință puternică pentru cunoaștere, înțelegere și conștientizare.

Ești o ființă complexă, remarcabilă. Totuși, în acest moment, poate ești conștient doar de o mica parte a sinelui tău. Știm cu toții că suntem mai mult decât mintea și corpul nostru – cea mai profundă parte a ființei noastre este sufletul nostru, spiritul, conștiința superioară.

Legătura noastră cu niveluri superioare, fie că ne referim la ele ca la Divinitate, Sine Superior sau Univers începe și se termină în interior. Suntem cu toții capabili să ne conectăm la o dimensiune mai înaltă a ființei noastre, să ne creștem nivelul de conștientizare și integrare. Suntem cu toții capabili să descoperim calea cea mai bună pentru noi înșine, să ne întoarcem spre interiorul nostru, să învățăm să ne iubim, să ne vindecăm și să ne înțelegem locul în acest minunat Univers.

Toate îndrumările mai înalte vin din interiorul nostru atunci când învățăm să ne ascultăm.

Pentru a răspunde acestor profunde căutări și pentru a-i ajuta pe oameni să descopere adevărata lor esență, cea spirituală, am creat Workshopul Practic de Hipnoză Spirituală.

Vino și tu să înveți atât tehinici spirituale străvechi cât și cele mai avansate tehnici de hipoză spirituală pentru dezvoltare personală și sufleteasc

Ce ți-am pregătit pentru cele 2 zile de curs?

✅Elemente esențiale și principii de bază pe calea spirituală
– Ce este spiritualitatea și de ce este esențial să înțelegem termenii săi
– Cum folosim și de ce este foarte important să utilizăm tehnici hipnotice pe calea spirituală
– Utilizarea tehnici Samyama pentru dezvoltarea spirituală
– Modalități de comunicare cu Subșconștientul

✅Introducerea și Practicarea unor Tehnici Spirituale Orientale și Occidentale
– Ce este Rugăciunea Inimii și efectele sale
– Tehnici de lucru cu partener

✅Tehnici Spirituale Avansate
– Tehnici de Meditație și Hipnoză Spirituală
– Tehnici Spirituale pentru Revelarea Sinelui
– Comunicarea cu Sinele Superior
– Tehnici de Respirație
– Altarul Sufletului

✅Trezirea Sufletului
– Folosirea Hipnozei Spirituale și a tehnicilor spirituale pentru a afle scopul vieții
– Conștientizarea Sufletului prin Respirație
– Meditația de Integare a informațiilor

✅ Sesiuni de lucru cu grupul
✅Practică

Intră în contact cu Nivelurile Superioare ale Sufletului Tău!
Învață metode moderne și tehnici străvechi de comunicare, vindecare și înălțare spirituală! Te poți înscrie aici – www.hipnozaspirituala.ro

?Dacă nu poți ajunge în sală, poți participa la workshop Live Online de oriunde te-ai afla. Participarea online presupune sa poți participa live în cele două zile de curs în intervalul 09-17.

Cine sunt Trainerii?

ANGELA NUȚU (www.angelanutu.com)

Angela Nuțu este Vicepreședintele Asociației Române de Hipnoză, trainer internațional, psihoterapeut și coach. In prezent își pregătește doctoratul în cadrul UMF Carol Davila, specializare psihologie medicală.
Angela Nuțu are o vastă experiență în domeniul trainingurilor și al comunicării cu echipe și grupuri. Experiența sa vastă cuprinde NLP, Hipnoză, Coaching, Terapie Subliminală, Human Synergistics, Tiny Habits, Psihoterapie.

EUGEN POPA (www.eugencpopa.ro)

Eugen Popa este Președintele Asociației Române de Hipnoză, trainer și speaker internațional.
Eugen Popa susține traininguri și workshopuri în Asia, Statele Unite ale Americii, Brazilia și Europa. De-a lungul carierei s-a specializat atât în metode de terapie și dezvoltare personală Occidentale (Hipnoză, Coaching, NLP, Mindset, Habits, Psihologie Pozitivă) cât și Orientale (Meditație, Yoga, Spiritualitate).

Detalii și înscriere – www.hipnozaspirituala.ro

2018-09-29

Seminar Experiențial Copilul Interior

2018-09-29(10:00) - 2018-09-29(17:00)

Vindecarea Copilului Interior este una dintre cele mai puternice si eficiente metode de dezvoltare si transformare personala. Copilulinterior există în fiecare dintre noi, se comportă și reacționează ca atare, este o instanță psihică plină de energie, de creativitate, reprezintă acea parte din noi care exprimă “cele mai profunde nevoi de securitate, încredere, grijă din partea celorlalți, afecțiune și mângâiere”.

Vindecarea Copilul Interior este procesul de conectare, înțelegere, îmbrățișare a copilului interior, adică a sinelui nostru originar, forma pură în care am intrat în această lume; acesta conține capacitatea ta de a experimenta minunea, bucuria, nevinovăția, sensibilitatea și jocul.

Ce ți-am pregătit pentru acest workshop mai exact?

• Ce este Copilul Interior și de ce este esențial pentru o viață fericită
• Definirea Copilului Interior
• Stabilirea Contactului cu Copilul Interior
• Modalități de contact și comunicare cu Copilul Interior
• Demonstrații tehnici de comunicare cu Copilul Interior
• Practică – Stabilirea legăturii cu Copilul Interior
• Ce înseamnă de fapt Vindecarea Copilului Interior
• Cum se produce Vindecarea Copilului Interior
• Ședințe demonstrative
• Sesiune de Grup, Meditație de Vindecare a Copilului Interior
• Practică – Stabilirea legăturii cu Copilul Interior

Beneficii ale vindecării Copilul Interior: 

• Te simți complet, echilibrat, stabil.
• Te eliberezi de trecut și începi cu adevărat să-ți traiești viața
• Începi să simți libertatea de exprimare
• Îți vindeci relațiile și începi să construiești relații sănătoase, benefice.
• Te eliberezi de dependețe emoționale, fizice și mentale.
• Devii un părinte mai conștient pentru copilul tău/ îți rezolvi probleme cu copii tăi.
• Începi să resimți natural miracolul, spontaneitatea si optimismul

Cine sunt Trainerii?

ANGELA NUȚU (www.angelanutu.com)

Angela Nuțu este Vicepreședintele Asociației Române de Hipnoză, trainer internațional, psihoterapeut și coach. In prezent își pregătește doctoratul în cadrul UMF Carol Davila, specializare psihologie medicală.
Angela Nuțu are o vastă experiență în domeniul trainingurilor și al comunicării cu echipe și grupuri. Experiența sa vastă cuprinde NLP, Hipnoză, Coaching, Terapie Subliminală, Human Synergistics, Tiny Habits, Psihoterapie.

EUGEN POPA (www.eugencpopa.ro)

Eugen Popa este Președintele Asociației Române de Hipnoză, trainer și speaker internațional.
Eugen Popa susține traininguri și workshopuri în Asia, Statele Unite ale Americii, Brazilia și Europa. De-a lungul carierei s-a specializat atât în metode de terapie și dezvoltare personală Occidentale (Hipnoză, Coaching, NLP, Mindset, Habits, Psihologie Pozitivă) cât și Orientale (Meditație, Yoga, Spiritualitate).

Te invităm să te reîntâlnești cu Copilul Tău Interior ?

2018-06-15

Core Transformation este un program de dezvoltare personală și spirituală creat de Connirae Andreas acum mulți ani de zile, inspirată fiind de către celebrul Milton Erickson.

Acest Workshop cu Certificare Internațională este susținut de Mark Andreas, fiul lui Connirae și Steve Andreas. Mark Andreas este Master Trainer NLP.

Acest program este o premieră în România și suntem foarte încântați că am reușit să îl aducem pentru public român.

Ce Beneficii ai participând la acest Worskhop cu Certificare Internațională?

 • Înveți Tehnica Alinierea Pozițiilor Perceptuale (Premieră în România)
 • Înveți Tehnica Core Transformation (Premieră în România)
 • Participi la demonstrații cu fiecare dintre cele două tehnici
 • Practici Tehnica Alinierea Pozițiilor Perceptuale
 • Practici Tehnica Core Transformation
 • Participi la ședințe de grup
 • Obții Certificare Internațională Alinierea Pozițiilor Perceptuale
 • Obții Certificare Internațională Procesul Core Transformation
2018-04-21

Workshop Tehnica Săgeata

2018-04-21(09:00) - 2018-04-22(17:00)

Tehnica Săgeata a fost creată de Freddy Jacquin cu scopul de a ajuta oamenii care suferă de durere fiziologice sau emoționale. De-a lungul timpului terapeuții certificați în această tehnică au reușit să obțină rezultate extraordinare utilizând-o pentru rezolvarea multor altor probleme cum ar fi, fumatul, alcoolismul, depresiile, fobia și multe altele.

Freddy Jacquin predă Tehnica Săgeata alături de fiul său, Anthony Jacquin, care are o experiență foarte bogată în hipnoza impromptu, fiind autorul cărții Realitatea este Plastică.

Ce Beneficii ai participând la Workshopul Tehnica Săgeata?

 • Tehnici de Sugestibilitate
 • Tehnici de Autohipnoza
 • Tehnici Hipnoza Impromptu
 • Tehnica Săgeata pentru eliminarea durerii
 • Multe Demonstrații
 • Multă Practică
 • Certificare Internațională în tehnica Săgeata