Evenimente

2021-11-06

Formare Terapia Yageriana

2021-11-06(10:00) - 2020-01-07(17:00)

 

De obicei, când vorbim despre mintea subconștientă ne referim la acele aspecte ale ființei noastre de care nu suntem conștienți sau la care nu avem acces în mod direct și rapid.

Subconştientul nu este un tot unitar, ci este divizat în părţi diferite, care reprezintă convingerile deprinse, aptitudinile, limitările, trăsăturile de personalitate, valorile şi conduitele, conflictuale uneori. Aceasta este cauza multor probleme ale oamenilor. Aceste diviziuni apar datorită experienţelor personale, adică reprezintă răspunsuri condiţionate.

Terapia Yageriană este o tehnică gândită și creată de Edwin K. Yager, Ph.D., profesor de psihiatrie practică la Facultatea de Medicină a Universității California din San Diego. Denumită și Terapia Centrum sau Terapia Subliminală, ea se bazează pe ideea că personalitatea fiecăruia dintre noi este construită din mai multe elemente diferite iar toate aceste părți sunt conectate sau unificate la o parte centrală pe care Yager a denumit-o sugestiv “Centrum”. A ales această denumire pentru că este una neutră, care nu încălcă sau lezează credințele spirituale sau religioase ale omului putând astfel să fie folosită de oricine, în orice condiții.

În momentul în care folosim terapia subliminala ne conectăm la partea centrală a ființei noastre – Centrum – și cu ajutorul ei putem comunica cu acele elemente ale personalității și psihicului care au generat problema. Această comunicare se face la nivel inconștient, deci subliminal, de unde vine și denumirea tehnicii.

Teoria pe care s-a constituit această terapie afirmă ca toți oamenii sunt condiționați de propriile experiențele de viață și că acest lucru le poate provoca afecțiuni mentale și fizice.

Terapia Yageriană este o tehnică eficientă și eficace folosită pentru a descoperi acele părți din noi care generează dizarmonie. Aceasta permite pacientului să înțeleagă cauza problemei din perspectiva prezentului, re-cadrarea mai devreme, evenimentul de cauzalitate din punctul de vedere al cunoașterii. Cel mai adesea rezolvarea cauzei unei boli elimina simptomele acesteia și boala în sine.

Eliminarea problemelor psihologice și psihogene este realizată prin efectul de “re-educare” a părților cauzatoare de probleme ale minții subconștiente; aceasta reprezintă munca pacientului din terapie.

Deoarece Terapia Yageriană abordează cauza problemei, nu simptomele problemei, terapia este eficientă şi eficace, lucrînd mai repede decât terapia tradiţională. Cei mai mulţi pacienţi găsesc răspuns chiar în patru sau mai puține şedinţe.

Terapia Yageriană este o tehnică prin care fenomenele hipnotice pot fi utilizate în scop terapeutic fără a fi nevoie de inducție formală, de transă și poate fi utilizat fie singur, fie în plus față de alte tratamente

Ce poate trata?

Terapia Yageriană poate fi utilizată pentru a trata orice tulburare care este o consecinţă a experienţelor anterioare ale individului. Pentru că legătura dintre trup și minte este strâns legată,această terapie poate trata orice afecţiune existentă atât la nivel fizic cât și psihic.

Probleme fizice

– probleme dermatologice (psoriazis, urticarie)

– probleme gastro-intestinale (ulcer)

– probleme dermatologice (infertilitate, menstruaţie neregulată, depresia post-partum)

– durerile de cap

– problemele respiratorii

– problemele sexuale

– controlul greutăţii

Probleme psihologice

– comportamentele adictive

– probleme de comportament (obsesii,ticuri)

– probleme legate de imaginea de sine

– tulburări afective (controlul furiei, anxietate, depresia)

înscrie-te acum!

 

Cine sunt trainerii?

 

Angela Nuțu

Angela Nuțu este psihoterapeut, coach, doctorand în Psihologie Medicală şi unul dintre cei mai cunoscuţi şi bine pregătiţi traineri din România. Angela este vicepreşedinte al Asociaţiei Române de Hipnoză, are experienţă de peste 10 ani în domeniul comunicării

 

Eugen Popa

Eugen Popa este Trainer și Speaker Internațional, Președinte al Asociației Române de Hipnoză. Eugen Popa oferă programe de pregătire profesională și personală adresate atât specialiștilor și terapeuților cât și publicului larg, interesat de aceste domenii.

2021-06-05

Seminar Initiere In Hipnoza Regresivă

2021-06-05(10:00) - 2021-06-05(17:00)

Hipnoza regresiva este una dintre tehnicile cela mai vindecătoare și puternic transformatoare. Regresia Hipnotică este considerată regina tehnicilor de hipnoză. Este cea mai cunoscută dintre toate aceste tehnici.

De fapt, când cineva aude de hipnoză, aproape automat se gândește la regresie și la experiențe foarte intense.

Hipnoza regresivă este folosită cu foarte mare succes în orice problemă care are o bază sau o cauză psihosomatică ori de natură emoțională cum ar fi:

–        fobiile
–        anxietatea
–        atacurile de panica
–        depresie
–        dureri cronice
–        insomnie
–        dependențe (droguri, alcool, tutun, etc.)
–        obezitate etc.

Seminarul de Hipnoză Regresivă este pentru tine dacă vrei să îți schimbi viața, dacă vrei să fii mai sănătos, fericit și liber!

Ce câștigi participând la Seminarul de Inițiere în Hipnoza Regresivă?

✅ Înțelegi cum funcționează mintea si cât de ușor o poți folosi pentru a te elibera de suferință
✅ Înveți principiile esențiale ale Regresiei Hipnotice
✅ Descoperi formula de bază a procesului de regresie
✅ Înveți cum să creezi condițiile necesare pentru vindecare
✅ Aplici și experimentezi chiar tu regresia
✅ Ai acces la o comunitate de oameni ca și tine, interesați să aprofundeze aceste idei și informații

Vindecă Trecutul pentru a avea un prezent sănătos și un Viitor Fericit.

Ține doar de tine dacă vrei să îți schimbi viața sau nu, dacă vrei să fie mai sănătoas(ă), fericit(ă) și liber(ă)!

2020-04-10

Seminar Vindecarea Copilului Interior

2020-04-10(10:00) - 2020-04-10(17:00)

Vindecarea Copilului Interior este una dintre cele mai puternice si eficiente metode de dezvoltare si transformare personala.

Copilul interior există în fiecare dintre noi, se comportă și reacționează ca atare, este o instanță psihică plină de energie, de creativitate, reprezintă acea parte din noi care exprimă “cele mai profunde nevoi de securitate, încredere, grijă din partea celorlalți, afecțiune și mângâiere”.

Vindecarea Copilul Interior este procesul de conectare, înțelegere, îmbrățișare a copilului interior, adică a sinelui nostru originar, forma pură în care am intrat în această lume; acesta conține capacitatea ta de a experimenta minunea, bucuria, nevinovăția, sensibilitatea și jocul.

 

Ce ți-am pregătit pentru acest workshop mai exact?• Ce este Copilul Interior și de ce este esențial pentru o viață fericită
• Definirea Copilului Interior
• Stabilirea Contactului cu Copilul Interior
• Modalități de contact și comunicare cu Copilul Interior
• Demonstrații tehnici de comunicare cu Copilul Interior
• Practică – Stabilirea legăturii cu Copilul Interior
• Ce înseamnă de fapt Vindecarea Copilului Interior
• Cum se produce Vindecarea Copilului Interior
• Ședințe demonstrative
• Sesiune de Grup, Meditație de Vindecare a Copilului Interior
• Practică – Stabilirea legăturii cu Copilul Interior

 

Beneficii ale vindecării Copilul Interior: 

 

• Te simți complet, echilibrat, stabil.
• Te eliberezi de trecut și începi cu adevărat să-ți traiești viața
• Începi să simți libertatea de exprimare
• Îți vindeci relațiile și începi să construiești relații sănătoase, benefice.
• Te eliberezi de dependețe emoționale, fizice și mentale.
• Devii un părinte mai conștient pentru copilul tău/ îți rezolvi probleme cu copii tăi.
• Începi să resimți natural miracolul, spontaneitatea si optimismul

 

Cine sunt Trainerii?

 

ANGELA NUȚU (www.angelanutu.com)

Angela Nuțu este Vicepreședintele Asociației Române de Hipnoză, trainer internațional, psihoterapeut și coach. In prezent își pregătește doctoratul în cadrul UMF Carol Davila, specializare psihologie medicală.
Angela Nuțu are o vastă experiență în domeniul trainingurilor și al comunicării cu echipe și grupuri. Experiența sa vastă cuprinde NLP, Hipnoză, Coaching, Terapie Subliminală, Human Synergistics, Tiny Habits, Psihoterapie.

EUGEN POPA (www.eugencpopa.ro)

Eugen Popa este Președintele Asociației Române de Hipnoză, trainer și speaker internațional.
Eugen Popa susține traininguri și workshopuri în Asia, Statele Unite ale Americii, Brazilia și Europa. De-a lungul carierei s-a specializat atât în metode de terapie și dezvoltare personală Occidentale (Hipnoză, Coaching, NLP, Mindset, Habits, Psihologie Pozitivă) cât și Orientale (Meditație, Yoga, Spiritualitate).

Te invităm să te reîntâlnești cu Copilul Tău Interior ?

2021-02-13

Seminar Autohipnoză

2021-02-13(10:00) - 2020-12-13(17:00)

Autohipnoza este probabil cea mai eficientă unealtă care te ajută să obții scopul dorit.
Indiferent dacă scopul tău este acela de a fii mai sănătos, de a scăpa de o fobie, de depresie, de tristețe sau de a fii mai bun în ceea ce faci, profesional, personal, relațional sau de orice altă natură.

Gândește-te la autohipnoză ca la un amplificator al puterii gândurilor, dorințelor, năzuințelor tale cele mai profunde. Odată ce folosești această tehnică, nu mai ai cum să te întorci înapoi la vechiul mod de a face lucrurile pur și simplu pentru că folosind Autohipnoza, ajungi la scopul tău mai rapid, mai ușor și mult mai eficient.​​​​​​​

 

Ce se întâmplă la acest workshop mai exact?

 

– Înveți tehnici de Autohipnoză
– Înveți cum să creezi sugestii și autosugestii care chiar generează transformări și nu doar sună frumos
– Înveți cum funcționează mintea umană și cât de ușor este să preluăm controlul asupra sa
– Primești Scenarii Hipnotice gata făcute pentru tine, pe care le poți utiliza după cum dorești
– Practici și Experimentezi starea de transă hipnotică
– Intri în contact cu Subconștientul tău
– Descoperi noi orizonturi ale minții tale

 

 

Regulile care guvernează autohipnoza sunt similare celor din spatele hipnozei. Principala diferență între aceste tehnici de lucru cu subconştientul este autonomia, faptul că poţi lucra singur cu mintea ta, îţi poți rezolva singur orice problemă de natură emoțională, mentală şi fizică sau poți să îți creşti anumite abilităţi.

 

Autohipnoza poate fi folosită atât în rezolvarea problemelor comportamentale sau emoționale cât şi în tratarea unor probleme clinice.

Cu ajutorul autohipnozei te poţi lăsa de fumat, slăbit, poţi scăpa de fobii, anxietate sau atacuri de panică. Mai mult de atât, autohipnoza este o tehnică foarte eficientă prin care îţi poţi creşte capacitățile mentale şi îţi poţi dezvolta noi abilităţi –
– creşterea puterii de concentrare,
– îmbunătăţirea memoriei,
– creşterea încrederii de sine etc.

Pe scurt, oricare ar fi scopul tău în ceea ce te priveşte pe tine, autohipnoza te poate ajuta.

 

Cine sunt trainerii?

 

Angela Nuțu

Angela Nuțu este psihoterapeut, coach, doctorand în Psihologie Medicală şi unul dintre cei mai cunoscuţi şi bine pregătiţi traineri din România. Angela este vicepreşedinte al Asociaţiei Române de Hipnoză, are experienţă de peste 10 ani în domeniul comunicării

 

Eugen Popa

Eugen Popa este Trainer și Speaker Internațional, Președinte al Asociației Române de Hipnoză. Eugen Popa oferă programe de pregătire profesională și personală adresate atât specialiștilor și terapeuților cât și publicului larg, interesat de aceste domenii.

2021-03-15

Training Profesional de Hipnoză

2021-03-15(09:00) - 2021-03-20(17:00)

Asociația Română de Hipnoză oferă singurul Training Profesional de Hipnoză din România destinat atât publicului larg cât și profesioniștilor.

Acest Training de Hipnoză a fost oferit pentru prima oară în anul 2013 iar de atunci și până acum, sute de persoane din toate mediile sociale, economice și profesionale, au învățat și s-au specializat alături de noi.

Dacă vrei să înveți să te ajuți și să îți rezolvi problemele sau să atingi praguri noi de succes și măiestrie, atunci acest Training Profesional de Hipnoză este pentru Tine!

Dacă ești coach, trainer, terapeut, cadru medical sau dacă lucrezi cu oamenii și vrei să îi ajuți să își rezolve problemele sau să aibă o viață mai bună, atunci acest Training Profesional de Hipnoză este pentru Tine!

 

Ce Înveți la acest Training Profesional de Hipnoză

 • Peste 50 de Tehnici de lucru cu tine și cu clienții tăi!
 • Principiile Funcționării Minții
 • Tehnici de Inducere a Stării de Transă Hipnotică
 • Tehnici de Autohipnoză
 • Tehnici pentru Controlul Durerii
 • Tehnici de Regresie Hipnotică
 • Tehnici de lucru pe diverse probleme cum ar fi fumatul, alcoolul, fobiile, etc.
 • MULTĂ MULTĂ MULTĂ Practică!

Cine este trainerul?

Eugen Popa

Eugen Popa este Trainer și Speaker Internațional, Președinte al Asociației Române de Hipnoză. Eugen Popa oferă programe de pregătire profesională și personală adresate atât specialiștilor și terapeuților cât și publicului larg, interesat de aceste domenii.

2021-02-15

Curs Consilier Dezvoltare Personală Online

2021-02-15(18:00) - 2020-03-03(21:00)

“Când nu putem schimba o situație suntem provocați să ne schimbăm pe noi înșine.” – Victor Frankl

 

Ești interesat(ă) de Dezvoltarea Personală?
Îți dorești să te ajuți pe tine și, deopotrivă, să îi ajuți pe ceilalți în călătoria lor de cunoaștere și creștere? 😊

Un Consilier pentru Dezvoltare Personală are scopul de a ajuta Omul printr-un proces foarte precis și bine pus la punct.
Acest proces urmează un protocol și standarde precise, folosind tehnici, metode, informații și exerciții extrem de eficiente și, mai presus de toate, testate și verificate de zeci și sute de mii de oameni din întreaga lume, de-a lungul multor ani de aplicare a lor.

Acest curs este unul intensiv. Înveți din plin atât teorie cât și practică, distribuite astfel încât la finalul său să pleci încrezător în forțele și cunoștințele și competențele tale și, plină de dorința de a practica și aplica cele învățate.

 

Dacă ești pasionat de lucrul cu oamenii și de dezvoltarea personală atunci ești la un click distanță de a concretiza visul și pasiunea perfect legal, în siguranță și într-o manieră competentă.

 

Te poți înscrie aici 👉 https://consilierdezvoltarepersonala.ro/

 

💬Cu ce te ajută pe tine acest training de Dezvoltare Personală?

✅Înveți tehnici de consiliere și metode de consultanță și coaching pentru a ajuta oamenii să obțină rezultatele dorite.

✅Testezi personal, experimentezi si practici aceste tehnici în cadrul cursului și astfel ai o cunoaștere și înțelegere profundă a lor.

✅Înțelegi principiile esențiale, care se află la baza trăirilor, gândurilor și comportamentelor umane. Aceste principii sunt cele care ne fac să fim așa cum suntem, să fim cine și ceea ce suntem.

✅Odată ce ai înțeleg aceste principii și înveți tehnici prin care le poți pune în practică, realizezi cât de ușor și de simplu devine procesul de dezvoltare personală. Atât a ta, cât și a celor pe care tu îi vei ajuta.

✅Și toate acestea gândite astfel încât să le poți aplica oricând cu tine însuți sau cu clienții tăi, cu cei pe care îți dorești să îi ajuți la rândul tău

 

💬Certificare și competență oficială

Cursul de Consilier Dezvoltare Personală își conferă recunoașterea profesională, atât în România cât și în afara ei (în caz că îți dorești să lucrezi în zona Uniunii Europene) în această profesie.
Pe baza certificării obținute în urma acestui curs și a susținerii examenului final (pentru care îți garantăm că te pregătim!) poți practica cu succes și absolut legal această meserie la nivel internațional.

💬Cine este Trainerul?

Cursul este susținut de Angela Nuțu, psihoterapeut, coach, doctorand în Psihologie Medicală şi unul dintre cei mai cunoscuţi şi bine pregătiţi traineri din România. Angela este vicepreşedinte al Asociaţiei Române de Hipnoză, are experienţă de peste 10 ani în domeniul comunicării

2020-09-19

Seminar Autovindecare (ONLINE)

2020-09-19(10:00) - 2020-09-19(17:00)
🌈 Invață să folosești puterea minții tale pentru o viață sănătoasă!
Cu toții ne dorim să fim sănătoși, fericiți, împliniți. În același timp, fiecare dintre noi ne confruntăm uneori cu probleme și dificultăți de sănătate pe plan fizic, emoțional, mental sau spiritual.
Putem să ne gândim la autovindecare pentru orice fel de problemă avem, pentru orice fel de situaţie neplăcută din viaţă, de la probleme mai mici şi situaţii zilnice până la evenimente cu impact major. 🌞 Pentru că stă în puterea noastră rezolvarea oricărei situații.
Cu toții am auzit de Puterea Nemărginită a Minții. Cu toții credem sau ne dorim să credem că avem abilități fenomenale. Mereu ni se vorbește despre calitățile pe care le avem și de potențialul fenomenal de care dispunem.
Ce reușim să facem însă cu această super putere? Ne place doar să știm că o avem sau vrem să o și folosim, mai ales în momentele în care avem cea mai mare nevoie de ea?
Tehnicile pe care le vom prezenta la acest seminar te ajută să redescoperi acest potențial fenomenal care se află în tine, de cele mai multe ori în stare latentă și odată descoperit, să îl folosești astfel încât să obții vindecarea trupului și a sufletului tău!
Seminarul de Autovindecare îți oferă un program care împletește în mod armonios înțelepciunea orientului antic cu pragmatismul occidentului modern astfel încât rezultatele să fie rapide, adânci și stabile.
Seminarul Practic de Autovindecare îți oferă tehnici și metode pe care le poți folosi singur, autonom, nu pentru a evita și a renunța la ajutorul unui profesionist ci pentru al optimiza și complementa.
Va fi un seminar exclusiv online, așa că poți participa de oriunde te-ai afla.
Ce și-am pregătit pentru seminarul din 19 septembrie?
✨ Legătura Trup-Minte-Suflet
✨ Tipurile de procese care pot fi folosite pentru Autovindecare
✨ Tehnici de Vizualizare și Imagerie Mentală
✨ Tehnici de AutoHipnoză
✨ Vindecătorul Interior
✨ Cogniția și Lexicul – Schimbarea stării prin schimbarea cuvintelor
✨ AutoVindecarea și Controlul Durerii
✨ AutoVindecare prin Alimentație
Atunci când vorbim despre Autovindecare trebuie sa avem în vedere două direcţii: cum putem prevenii şi cum putem repara problemele de orice natură pe care le avem.
Autovindecarea nu are nicio legătură cu căutarea unui tratament miraculos sau cu încercarea de a fi unul dintre acei pacienți care se vindecă spre uimirea tuturor. Vindecarea este la fel de naturală ca respirația și, prin urmare, calea spre vindecare este un stil e viață care optimizează ceea ce corpul face deja.
Singura vindecare reală este de la Interior la Exterior! ❤️
Iată o parte din beneficiile participării tale la acest cseminar practic:
✅ Înțelegi cum funcționează mintea si cum o folosești pentru autovindecare
✅ Înțelegi care sunt posibilitățile dar și limitările minții umane
✅ Descoperi cât de ușor este de fapt să te vindeci, făcând doar mici schimbări mentale
✅ Înveți cum să creezi sugestii puternice și transformatoare de autovindecare
✅ Primești în direct răspuns la întrebările tale
✅ Înveți tehnici de autovindecare mentale și corporale, Orientale și Occidentale
✅ Ai acces la o comunitate de oameni ca și tine, interesați să aprofundeze aceste idei și informații
Cine sunt trainerii?
📝Angela Nuțu
Angela Nuțu este psihoterapeut, coach, doctorand în Psihologie Medicală şi unul dintre cei mai cunoscuţi şi bine pregătiţi traineri din România. Angela este vicepreşedinte al Asociaţiei Române de Hipnoză, are experienţă de peste 10 ani în domeniul comunicării.
📝 Eugen Popa
Eugen Popa este Trainer și Speaker Internațional, Președinte al Asociației Române de Hipnoză. Eugen Popa oferă programe de pregătire profesională și personală adresate atât specialiștilor și terapeuților cât și publicului larg, interesat de aceste domenii.

Dacă vrei să te Vindeci, acest Seminar te poate ajuta!

Dacă vrei să Fii Bine, acest seminar te poate ajuta!

Vino alături de noi pentru a ne bucura împreună de viață, de sănătate, de fericire!

CAND? – 19 Septembrie 2020/ 10:00 – 17:00
UNDE? – Exclusiv Online
INSCRIERE? –https://hipnoza.ro/autovindecare
2020-05-16

Introducere în Hipnoză la Cluj

2020-05-16(09:00) - 2020-05-17(17:00)

În ciuda a ceea ce cunoştinţele tradiţionale magice te-au făcut să crezi, hipnoza nu are legătură cu legănarea ceasurilor, vorbele magice şi controlul minţii.

Hipnoza este cea mai veche concepţie occidentală a psihoterapiei şi, în medicină, s-a dovedit că ajută pacienţii să gestioneze durerea, stresul şi anxietatea şi să combată traumele şi fobiile. De asemenea mai este asociată cu “indreptarea” amintirilor reprimate ce au legătură cu afecţiuni mentale.

Acum, noile cercetări ştiinţifice, susţinute de avansul tehnologic, pun în lumină nuanţele neurologice ale răspunsului creierului la hipnoză.

Hipnoza rămâne însă, cu siguranță, o tehnică controversată.
Hipnoza nu este magie și nu are efecte miraculoase, este însă o tehnică prin care lucrezi la nivel subconștient, sediul tuturor emoțiilor noastre. Cele mai multe probleme pe care le avem, fie ele de natură fizică, mentală sau emoțională au la bază evenimente încărcate emoțional cu efecte puternice asupra sănătății sau personalității noastre.

Pentru a putea rezolva orice problemă pe care o ai este nevoie să descoperi și să rezolvi cauza, să schimbi percepția, trăirea și atitudinea pe care le ai față de acele momente.

Dacă vrei să fii mai bine, să te dezvolți și să îi ajuți și pe alții atunci hipnoza este cel mai bun instrument pentru că acționează la nivel de crezuri, nu doar la nivel de gândire sau raționament. Nu îți poți schimba viața fără să îți schimbi crezurile, transformarea trebuie să se producă la un nivel profund.

Oricine poate învăța Hipnoza, fie pentru a lucra cu el sau cu cei din jurul său. Nu e nevoie să fii psiholog, terapeut sau să ai orice altă pregătire în domeniul sănătății mintale pentru a învăța principiile după care funcționeză mintea umană și tehnici de lucru cu ea. Ai nevoie doar de o dorință mare de a-ți schimba sau îmbunătății viața și de a-i ajuta și pe cei din jurul tău.

❓ Ești pasionat de mintea umană și cum o poți folosi pentru a obține ceea ce îți dorești pe toate planurile vieții tale?
❓ Vrei să descoperi mecanismele ascunse din spatele crezurilor și acțiunilor tale?
❓ Te fascinează hipnoza sau ești doar curios să descoperi cum te poate ajuta să-ți schimbi viața?
❓ Vrei să înveți cum să aplici principiile hipnozei în viața ta?

Pe 16-17 mai Asociația Română de Hipnoză organizează primul workshop de Introducere in Hipnoză la Cluj. Cursul este susținut de Eugen Popa, trainer și speaker internațional și Președintele Asociației Române de Hipnoză.

înscrie-te acum!

 

Despre Trainer

Eugen Popa este Trainer și Speaker Internațional, Președinte al Asociației Române de Hipnoză.

Mottoul său este Învață, Crește, Dăruiește și îl manifestă constant prin transmisiunile Live de pe internet precum și prin cursurile pe care le susține în întreaga lume.

Eugen Popa oferă programe de pregătire profesională și personală adresate atât specialiștilor și terapeuților cât și publicului larg, interesat de aceste domenii.

De-a lungul timpului Eugen a adus în România tehnici noi de terapie și dezvoltare personală cu scopul de a ajuta atât specialiștii în terapie și psihoterapie cât și cei core doresc să se ajute singuri.Printre aceste tehnici enumerăm: Tehnica Rewind, Terapia Subliminală, Terapia Părților, Terapia Resurselor, Metoda SleepTalk, Inelul Gastric Virtual și multe altele.

Află mai multe despre Eugen Popa: www.eugencpopa.ro

2019-05-29

Curs Control al Durerii – 29 Iunie

2019-05-29(09:00) - 2019-06-29(17:00)

Interesul pentru tratarea durerii prin hipnoză a crescut odată cu nenumăratele dovezi care atestă că hipnoza poate reduce suferința cauzată de diferiți factori (dar și costurile asociate cu procedurile medicale).

Tocmai de aceea, Asociația Română de Hipnoză, împreună cu trainarii Angela Nutu (Psihoterapeut, Trainer și Coach) și Eugen C Popa (Trainer, Coach și Speaker Internațional) organizează pe 29 Iunie un curs de Control al Durerii prin Hipnoză și Autohipnoză.

Durerea este simțită atunci când nervii speciali care detectează leziunea țesuturilor trimit semnale pentru a transmite informații de-a lungul măduvei spinării la creier.  Și atunci creierul decide ce anume face cu durerea. De exemplu, dacă atingi o suprafață fierbinte, un mesaj va călători printr-un arc reflex în măduva spinării și va provoca o contracție imediată a mușchilor. Această contracție te face să ridici mâna de pe suprafața fierbinte. Acest lucru se întâmplă atât de repede încât mesajul nu ajunge până la creier. Cu toate acestea, mesajul de durere va ajunge până la creier. Odată ajuns acolo, va provoca o senzație neplăcută în corp.

Așadar, Durerea este o experiență complexă care pornește din creier. Fiecare senzație dureroasă este legată 100% de creier.

Folosirea Hipnozei în tratamentul durerii cronice implică o inducție hipnotică cu sugestii pentru relaxare și confort. Pot fi oferite sugestii pentru reducerea durerii care poate continua și dincolo de sesiunea propriu zisă, astfel încât pacientul își poate crea rapid și ușor o stare de confort folosind o ancoră (respirația profundă și expirarea pe măsură ce se închid ochii).

Introducerea hipnozei în tratamentul durerii cronice implică adesea și predarea autohipnozei care poate fi utilizată pentru a reduce durerea zilnică, chiar și în afara sesiunilor. Din experiența noastră, unii pacienți se confruntă cu o reducere imediată a severității durerii după tratamentul hipnoză, în timp ce alții pot obține reducerea durerii prin practici repetate de autohipnoză sau sesiuni de hipnoză.

Asociația Română de Hipnoză organizează primul cur de Control al Durerii vara aceasta.  Cursul va avea loc pe 29 Iunie, în București, iar participarea se poate face atât în sala de curs, cât și online.

Acest curs îți va oferi o înțelegere clară  cât și tehnici practice prin care poți obține sau facilita o reducere semnificativă a durerilor cronice. După ce vei înțelege acest lucru, vei învăța cum să aplici această abordare la o varietate de alte probleme.

Chiar dacă ești începător și nu ai lucrat cu hipnoza, nu este un dezavantaj; tehnicile sunt ușor de învățat și de aplicat. Nu este necesar să fii hipnoterapeut sau practicant în domeniul psihologiei, pentru a învăța și aplica tehnicile. Este suficient să ai ambiția de a învăța cum să reușești să-ți controlezi și depășești durerea, fie ea fizică, psihică sau emoțională.

2019-06-08

Curs de Marketing pentru Traineri și Terapeuți

2019-06-08(09:00) - 2019-06-08(17:00)

Marketing-ul numai este ceea ce însemna acum ceva ani pe piață. Sună clișeic, dar chiar așa este.  Lucrurile evoluează și la fel trebuie să faci și tu! Asta pentru că internetul a reușit să transforme ceea ce înainte era doar un mesaj controlat într-un dialog în timp real cu milioane de oameni.

Există un număr foarte mare de consumatori ale căror dorințe și nevoi devin tot mai complexe și mai sofisticate, iar marketingul este principala resursă care te orientează spre aceste nevoi, spre satisfacerea lor în conditii cât mai bune, fiind singura cale prin care poți să-ți vinzi cel mai bine produsele.

Ți-ai dorit să intri în mintea clienților tăi și să afli ce și cum gândesc? Mai mult decât atât,  vrei să cunoști cele mai bune metode pentru a-ți convinge clienții să cumpere mai mult? 

Dacă ai răspuns afirmativ la una din întrebările de mai sus, află că am găsit și o soluție pentru rezolvarea acestor dileme. Așa cum studiile despre mintea și comportamentul uman o fac, la fel și psihologia îți oferă răspunsurile pe care le cauți. Pentru că psihologia este aplicabilă într-o gamă largă de domenii, de la viața de zi cu zi până la consilierea în afaceri. Dar ceea ce probabil ne interesează pe noi în acest articol este intersecția dintre psihologie și marketing.

Tocmai de aceea Asociația Română de Hipnoză, împreună cu Eugen Popa (Trainer și Speaker Internațional) cu peste 7 ani de activitate în zona dezvoltării personale, a prezentărilor, workshopurilor, seminariilor, cursurilor, terapiilor și coachgului, atât în România cât și la nivel internațional, organizeză pe 8 Iunie primul Curs de Marketing pentru Traineri și Terapeuți. 

 

Ce înveți la Seminarul de Marketing pentru Coachi și Terapeuți?

 • Cum să te promovezi eficient fără să pari disperat
 • Cum să îți stabilești publicul țintă și cum să comunici eficient cu acesta
 • Cum să comunici eficient pe facebook, cu fiecare postare
 • Care sunt cele mai bune tipuri de postari pe care sa te bazezi și pe care să le folosești în online
 • Ce este Social Proof și cum să îl folosești pentru a promova serviciile tale
 • Ce sunt și cum poți folosi un chatbot
 • Cum să folosești LiveChat și de ce să faci asta
 • Cum colectezi adrese de email și să îți crești baza de abonați
 • Cum, când și cât să comunici cu abonații tăi
 • Cum să folosești video pentru a-ți promova serviciile
 • Ce este un canal de youtube și de ce ai nevoie de unul
 • Cum să creezi produse și cum să le promovezi
 • Cum să creezi cursuri și cum să le vinzi
 • Care este secretul unui grup de Facebook și de ce sa creezi unul
 • Cum să obții testimoniale și de ce sunt esențiale în dezvoltarea ta

Cursul din 8 Iunie va avea loc în București, dar poți participa și online dacă îți este mai ușor așa. Ocupă un loc cât mai repede și vino să afli uneltele, strategiile și elementele necesare în promovarea cursurile, produselor și programelor pe care dorești să le vinzi clienților tăi.

Locația evenimentului: Hotel Mercure Unirii (Bulevardul Mircea Vodă, nr. 28, București, Sector 3)

Pentru a te înscrie, click pe link: http://bit.ly/308Yyjg

2018-10-17

Workshop Practic Hipnoză Spirituală

2018-10-17(09:00) - 2018-10-18(17:00)

Spiritualitatea – această continuă căutare a sacrului și realizare a Sinelui – este un subiect din ce în ce mai important pentru omul modern. Tot mai mulți oameni își îndreaptă atenția spre interior, singurul loc unde se poate realiza orice transformare, vindecare și singurul loc în care liniștea și bucuria depind doar de tine.

Există o serie de motive pentru care spiritualitatea devine tot mai importantă pentru mulți oameni din întreaga lume.Poate cel mai important este că spiritualitatea nu se bazează pe reguli, pe doctrine, pe credințe învățate, pe religii ci pe alegere conștientă și creștere individuală. Spiritualitatea se bazează pe căutarea în interior, pe libertatea de a alege pe baza autocunoașterii și a experiențelor, trairilor proprii .

?Cine sunt Eu?
?De ce sunt aici?
?Care este scopul meu în viață?
?Cum mă pot conecta cu sufletul meu?

Dacă și tu ți-ai pus aceste întrebări măcar o dată, înseamnă că în interiorul tău există o dorință puternică pentru cunoaștere, înțelegere și conștientizare.

Ești o ființă complexă, remarcabilă. Totuși, în acest moment, poate ești conștient doar de o mica parte a sinelui tău. Știm cu toții că suntem mai mult decât mintea și corpul nostru – cea mai profundă parte a ființei noastre este sufletul nostru, spiritul, conștiința superioară.

Legătura noastră cu niveluri superioare, fie că ne referim la ele ca la Divinitate, Sine Superior sau Univers începe și se termină în interior. Suntem cu toții capabili să ne conectăm la o dimensiune mai înaltă a ființei noastre, să ne creștem nivelul de conștientizare și integrare. Suntem cu toții capabili să descoperim calea cea mai bună pentru noi înșine, să ne întoarcem spre interiorul nostru, să învățăm să ne iubim, să ne vindecăm și să ne înțelegem locul în acest minunat Univers.

Toate îndrumările mai înalte vin din interiorul nostru atunci când învățăm să ne ascultăm.

Pentru a răspunde acestor profunde căutări și pentru a-i ajuta pe oameni să descopere adevărata lor esență, cea spirituală, am creat Workshopul Practic de Hipnoză Spirituală.

Vino și tu să înveți atât tehinici spirituale străvechi cât și cele mai avansate tehnici de hipoză spirituală pentru dezvoltare personală și sufleteasc

Ce ți-am pregătit pentru cele 2 zile de curs?

✅Elemente esențiale și principii de bază pe calea spirituală
– Ce este spiritualitatea și de ce este esențial să înțelegem termenii săi
– Cum folosim și de ce este foarte important să utilizăm tehnici hipnotice pe calea spirituală
– Utilizarea tehnici Samyama pentru dezvoltarea spirituală
– Modalități de comunicare cu Subșconștientul

✅Introducerea și Practicarea unor Tehnici Spirituale Orientale și Occidentale
– Ce este Rugăciunea Inimii și efectele sale
– Tehnici de lucru cu partener

✅Tehnici Spirituale Avansate
– Tehnici de Meditație și Hipnoză Spirituală
– Tehnici Spirituale pentru Revelarea Sinelui
– Comunicarea cu Sinele Superior
– Tehnici de Respirație
– Altarul Sufletului

✅Trezirea Sufletului
– Folosirea Hipnozei Spirituale și a tehnicilor spirituale pentru a afle scopul vieții
– Conștientizarea Sufletului prin Respirație
– Meditația de Integare a informațiilor

✅ Sesiuni de lucru cu grupul
✅Practică

Intră în contact cu Nivelurile Superioare ale Sufletului Tău!
Învață metode moderne și tehnici străvechi de comunicare, vindecare și înălțare spirituală! Te poți înscrie aici – www.hipnozaspirituala.ro

?Dacă nu poți ajunge în sală, poți participa la workshop Live Online de oriunde te-ai afla. Participarea online presupune sa poți participa live în cele două zile de curs în intervalul 09-17.

Cine sunt Trainerii?

ANGELA NUȚU (www.angelanutu.com)

Angela Nuțu este Vicepreședintele Asociației Române de Hipnoză, trainer internațional, psihoterapeut și coach. In prezent își pregătește doctoratul în cadrul UMF Carol Davila, specializare psihologie medicală.
Angela Nuțu are o vastă experiență în domeniul trainingurilor și al comunicării cu echipe și grupuri. Experiența sa vastă cuprinde NLP, Hipnoză, Coaching, Terapie Subliminală, Human Synergistics, Tiny Habits, Psihoterapie.

EUGEN POPA (www.eugencpopa.ro)

Eugen Popa este Președintele Asociației Române de Hipnoză, trainer și speaker internațional.
Eugen Popa susține traininguri și workshopuri în Asia, Statele Unite ale Americii, Brazilia și Europa. De-a lungul carierei s-a specializat atât în metode de terapie și dezvoltare personală Occidentale (Hipnoză, Coaching, NLP, Mindset, Habits, Psihologie Pozitivă) cât și Orientale (Meditație, Yoga, Spiritualitate).

Detalii și înscriere – www.hipnozaspirituala.ro

2018-09-29

Seminar Experiențial Copilul Interior

2018-09-29(10:00) - 2018-09-29(17:00)

Vindecarea Copilului Interior este una dintre cele mai puternice si eficiente metode de dezvoltare si transformare personala. Copilulinterior există în fiecare dintre noi, se comportă și reacționează ca atare, este o instanță psihică plină de energie, de creativitate, reprezintă acea parte din noi care exprimă “cele mai profunde nevoi de securitate, încredere, grijă din partea celorlalți, afecțiune și mângâiere”.

Vindecarea Copilul Interior este procesul de conectare, înțelegere, îmbrățișare a copilului interior, adică a sinelui nostru originar, forma pură în care am intrat în această lume; acesta conține capacitatea ta de a experimenta minunea, bucuria, nevinovăția, sensibilitatea și jocul.

Ce ți-am pregătit pentru acest workshop mai exact?

• Ce este Copilul Interior și de ce este esențial pentru o viață fericită
• Definirea Copilului Interior
• Stabilirea Contactului cu Copilul Interior
• Modalități de contact și comunicare cu Copilul Interior
• Demonstrații tehnici de comunicare cu Copilul Interior
• Practică – Stabilirea legăturii cu Copilul Interior
• Ce înseamnă de fapt Vindecarea Copilului Interior
• Cum se produce Vindecarea Copilului Interior
• Ședințe demonstrative
• Sesiune de Grup, Meditație de Vindecare a Copilului Interior
• Practică – Stabilirea legăturii cu Copilul Interior

Beneficii ale vindecării Copilul Interior: 

• Te simți complet, echilibrat, stabil.
• Te eliberezi de trecut și începi cu adevărat să-ți traiești viața
• Începi să simți libertatea de exprimare
• Îți vindeci relațiile și începi să construiești relații sănătoase, benefice.
• Te eliberezi de dependețe emoționale, fizice și mentale.
• Devii un părinte mai conștient pentru copilul tău/ îți rezolvi probleme cu copii tăi.
• Începi să resimți natural miracolul, spontaneitatea si optimismul

Cine sunt Trainerii?

ANGELA NUȚU (www.angelanutu.com)

Angela Nuțu este Vicepreședintele Asociației Române de Hipnoză, trainer internațional, psihoterapeut și coach. In prezent își pregătește doctoratul în cadrul UMF Carol Davila, specializare psihologie medicală.
Angela Nuțu are o vastă experiență în domeniul trainingurilor și al comunicării cu echipe și grupuri. Experiența sa vastă cuprinde NLP, Hipnoză, Coaching, Terapie Subliminală, Human Synergistics, Tiny Habits, Psihoterapie.

EUGEN POPA (www.eugencpopa.ro)

Eugen Popa este Președintele Asociației Române de Hipnoză, trainer și speaker internațional.
Eugen Popa susține traininguri și workshopuri în Asia, Statele Unite ale Americii, Brazilia și Europa. De-a lungul carierei s-a specializat atât în metode de terapie și dezvoltare personală Occidentale (Hipnoză, Coaching, NLP, Mindset, Habits, Psihologie Pozitivă) cât și Orientale (Meditație, Yoga, Spiritualitate).

Te invităm să te reîntâlnești cu Copilul Tău Interior ?