metoda sleeptalk dvd

Procesul SleepTalk Pentru Copii – DVD

199,00 lei

Golește
+
SKU: N/A

90% dintre bolile fizice sau emoţionale cu care ne confruntăm la maturitate îşi au cauzele adânc înrădăcinate în copilărie. De cele mai multe ori, aceste cauze sunt însoţite de sentimentul abandonului, lipsei de iubire şi afecţiune. Copilul care nu se simte iubit, dorit, important, va dezvolta un tip de comportament anxios, agresiv, negativ.

Este clar că toţi părinţii îşi iubesc copiii, dar nu toţi ştiu cum să transmită acestă stare şi cum să ofere siguranţă şi încredere copilului. SleepTalk este una dintre cele mai simple şi eficiente tehnici prin care poţi să-ţi susţii copilul şi să-l ajuţi să aibă o dezvoltare emoţională armonioasă.

Metoda SleepTalk a fost descoperită de John Goulding, apărând ca o necesitate în viaţa sa de părinte. Joane Goulding are o fetiţă care la vârsta de 7-8 ani era imobilizată într-un scaun cu rotile, fără să se mişte sau să încerce să vorbească. SleepTalk a fost creată pentru a comunica cu subconştientul copilului său, fiind singura soluţia prin care a reuşit să vorbească cu sufleţelul fetiţei sale. Tehnica a dat rezultate şi fetiţa a învăţat în timp să comunice, să se mişte, ajungând în 2-3 ani să aibă o viaţă normală.

Tehnica SleepTalk nu este o metodă terapeutică prin excelenţă, este însă o excelentă cale de comunicare cu sufletul copilului. La nivel subconştient avem crezurile, valorile, emoţiile care ne crează şi ne determină parcursul în viaţă. Începând să lucrezi încă din copilărie cu subconştientul, evoluţia copilului va fi una puternic pozitivă.

Informații suplimentare

Format

Electronic(Descarcă Acum), Fizic(+Taxe Curier)

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.