Despre

Bine ai venit

Asociația Română de Hipnoză promovează și susține programe de terapie și dezvoltare personală în România prin intermediul activităților pe care le desfășoară atât în țară cât și peste hotare.
Realizăm acest deziderat prin cursurile, formările și seminariile pe care le oferim, aducând mereu tehnici noi și inovatoare atât publicului larg cât și specialiștilor în domeniu.

În doar cinci ani, Asociația Română de Hipnoză a adus publicului Român tehnici și metode terapeutice cum ar fi Trainingul Profesional de Hipnoză, Terapia Subliminală, Metoda SleepTalk pentru Copii, Tehnica Rewind, Terapia Resurselor, Tehnica Săgeata, Metoda Core Transformation și multe altele.

REALIZĂRILE NOASTRE

Activitățile pe care le-am realizat de-a lungul timpului

Toate activitățile pe care le realizăm au scopul de a ajuta oamenii.

Atât prin tehnici și metode pe care le pot utiliza pentru o sănătate mai bună și o stare de fericire personală cât și prin informații și programe menite să îi ajute pe profesioniști să aibă rezultate mai bune, mai rapide și mai eficiente.

  • Fiecare program oferă o cantitate consitentă de informații.
  • Cursurile noastre sunt foarte practice și aplicate.
  • Fiecare participant la cursuri aplică și experimentează direct ceea ce învață.
  • Practical assignments at the practical training.
<small><strong>TRAINING PROFESIONALE DE HIPNOZA (SINGURUL DIN ROMÂNIA)</strong> 18%</small> <div id="progressbar"> <div class="pb20"></div> </div>
<small><strong>TWORKSHOPURI ȘI SEMINARII</strong></small> <div id="progressbar"> <div class="pb70"> <small><span>67%</span></small> </div> </div>
<small><strong>PREZENTĂRI PUBLICE</strong></small> <div id="progressbar"> <div class="pb80"> <small><span>79%</span></small> </div> </div>
<small><strong>CONTRIBUȚIE LA O VIAȚĂ MAI BUNĂ</strong></small> <div id="progressbar"> <div class="pb100"> <small><span>100%</span></small> </div> </div>
Fondare
Asociația Română de Hipnoză a fost înființată pe data de 05 Februarie 2013
Primul Training Profesional de Hipnoză
Asociația Română de Hipnoză a organizat Primul Training de hipnoză din România la care poate participa oricine își dorește să învețe hipnoza.
SleepTalk Pentru Copii - Premieră în România
În Septembrie 2014 am aduc în România Metoda SleepTalk pentru Copii. O metodă extraordinar de simplă care ajută la dezvoltarea și întărirea stimei și încrederii de sine la copii
Terapia Subliminală - Premieră în România
Terapia Subliminală este poate cea mai simplă și rapidă metodă de comunicare cu subconștientul, fie că o aplici pentru tine sau pentru a-i ajuta pe ceilalți.
Terapia Resurselor - Premieră în România
Terapia Resurselor te ajută să îți descoperi Resursele Interioare și să le utilizezi pentru a-ți atinge scopurile. Îți dă posibilitatea să te transformi la un nivel foarte profund, într-un mod rapid!
Tehnica Săgeata - Premieră în România
Tehnica Săgeata este extrem de eficientă în combaterea și eliminarea durerilor, mai ales a durerilor Cronice
Tehnica Rewind - Premieră în România
Cea mai eficientă metodă de vindecare completă a Sindromului de Stres Post Traumatic. Această tehnică este pe cât de simplă, pe atât de eficientă. Și durează doar 3 minute...
Inelul Gastric Virtual - Premieră în România
Inelul Gastric Virtual ne ajută să obținem forma și greutatea dorite fără să fie nevoie să apelăm la intervenții chirugicale. Rezultatele sunt de multe ori extrem de puternice și de durată.
Core Transformation - Premieră în România
Core Transformation este un Proces de transformare personală de referință în domeniul NLP-ului, psihologiei și a spiritualității.