Determinarea Este Un Jaguar – Ședință Demonstrativă Terapia Resurselor Interioare - DVD

Determinarea Este Un Jaguar – Ședință Demonstrativă Terapia Resurselor Interioare – DVD

69,00 lei

Terapia Resurselor este una dintre cele patru tehnici terapeutice și de dezvoltare personală care se bazează pe conceptul de Părți sau Aspecte ale personalității. Procesul Identificarea a Resurselor Interioare (Resource Mapping) are scopul de a ne ajuta să ne cunoaștem mai bine și să ne putem accesa Resursele oricând dorim.

Golește
+
SKU: N/A

Auzim mereu despre puterea nebănuită a Subconștientului nostru. Despre resursele extraordinare pe care le avem și despre faptul că deja avem soluții la problemele cu care ne confruntăm.Toate aceastea sună foarte frumos în teorie însă arareori se și concretizează.
Este adevărat, avem Resurse fenomenale și nebănuite dar exact asta este și problema. Pentru că sunt nebănuite, atunci sunt și nefolosite!

Teoria Resurselor Personalității este bazată pe un concept propus de Paul Federn (discipol al lui Freud) care susține că personalitatea umană nu este un întreg omogen, ci este alcătuită din mai multe părți sau resurse interioare.
Aceste resurse au diferite calități și abilități care ne construiesc personalitatea și ne pot influența în mod benefic sau dimpotrivă ne pot determina reacții și manifestări nedorite.

Scopul Identificarii Resurselor Interioare este acela de a descoperi resursele pe care fiecare persoană le are pentru a le întări și folosi pe cele benefice. Faptul că știm de exisența resurselor noastre, precum și capacitatea de a le accesa ne poate fi de mare folos în dezvoltarea noastră personală, sub toate aspectle sale: fizic, social , emoțional, mental și spiritual.

Iată câteva dintre beneficii:
1. Putem să retrăim în siguranță profunzimea stărilor emoționale din copilăria noastră, indiferent de vârsta pe care o avem acum
2. Putem să simțim iubire
3. Devenim asertivi atunci când este necesar
4. Putem să devenim agresivi și protectori atunci când este necesar
5. Putem vorbi cu siguranță, încredere și putere în public
6. Putem să primim critici fără să ne simțim atacați sau abuzați
7. Alegem când dorim să folosim aspectul nostru logic sau romantic, sau oricare altul
8. Ne bucurăm de o sănătate mai bună
9. Alegem ce Resursă să folosim și când
10. Putem să schimbăm la comandă starea mentală sau emoțională pe care o trăim

Acest DVD conține o ședință demonstrativă realizată de Eugen Popa, președintele Asociației Române de Hipnoză. Eugen este Trainer Internațional Terapia Resurselor, singurul Trainer din Europa Acreditat de către Resource Therapy International.

În această demonstrație Eugen lucrează cu Alex, care dorește să aibă acces direct și rapid la Resursa sa Interioară numită Decolare. Pentru Alex, această stare este întruchipată de un Jaguar care merge. La începutul ședinței Eugen explică care sunt pașii și ce înseamnă Resursele Interioare iar apoi începe procesul de Identificare și Utilizare a Resurselor sale.

 

Informații suplimentare

Format

Electronic (Descarca Acum), Fizic ( + taxe curier)

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.