449,00 lei

IEMT produce rezultate fantastice și în rezolvarea oricărui tip de anxietate, depresie, probleme de alimentație și adicții.

*Produs disponibil exclusiv in format online descărcabil.

Workshop Internațional susținut de Andrew Austin 

&nbs
Terapia Integrativă prin Mișcarea Ochilor (IEMT) este o formă de terapie rapidă și extrem de eficientă, care se folosește de mișcări simple ale ochilor și tehnici de interogare pentru a schimba modele de gândire și credințe nebenefice precum și pentru rezolvarea tuturor simptomelor legate de stres si traume emoționale (includem aici toate senzațiile de retrăire a traumei, cosmaruri, atacuri de panică, gânduri obsesive, anxietate si fobii, depresie, agresivitate, neliniști, probleme de somn).

IEMT produce rezultate fantastice și în rezolvarea oricărui tip de anxietate, depresie, probleme de alimentație și adicții.

 

Andrew T Austin a creat IEMT pornind de la faptul că ligamentele și mușchii care controlează ochii sunt conectate în mod direct, ca niște fire neurologice, la anumite părți ale creierului. Terapia se folosește de mișcarea ochilor în anumite poziții astfel încât să facă legătura cu acea parte a creierului care stochează amintirile și emoțiile.p;

 

Experiența demonstrează că astfel de aplicații ale terapiilor prin mişcarea ochilor sunt deosebit de eficiente în ceea ce privește imaginile intruzive și fenomenele de „flashback”. În esență, metoda implică menținerea mentală a imaginii problematice (a problemei sau a situației neplăcute) în timp ce ochii se mişcă în direcții diferite. Rezultatul constă, adesea, în faptul că imaginile își pierd impactul emoțional și devin mult mai puțin deranjante.

 

Pentru cel care practică, IEMT înseamnă calibrare precisă. Spre deosebire de alte metode care implică mișcări ale ochilor, în IEMT mișcările ochilor nu sunt nici la întâmplare, nici simple mişcări repetitive la stânga și la dreapta, realizate în speranța că se va produce o schimbare. Instruirea oferă instrumentele necesare care îi permit practicianului să calibreze cu precizie axa mişcării ochilor, permițând schimbarea cu o precizie și o viteză remarcabile.

 

Ce informații găsești in programul Formarea Internațioanală în IEMT?

Înregistrarea cursului de 4 zile susținut de Andrew Austin la București, în care vei descoperi printre altele:

 

 1. Ce este și cum lucrezi cu Amprenta Emoțiilor
 2. Ce sunt Indicii de Accesare Vizuali
 3. Cum vindecăm o emoție folosind Mișcarea Ochilor
 4. Ce este o Reprezentare Mentală
 5. Cum ajută IEMT în tratarea Stresului Post Traumatic
 6. Ce este o Amprentă a Identității
 7. Ce este o Amprentă Emoțională
 8. Cum lucrezi la cauză folosind IEMT
 9. Ce este Modelul de Identitate
 10. Cum modifici accesare inconștientă a unei emoții
 11. Cum schimbi Amprenta Kino-Somatică Negativă
 12. Cum folosești Metafora pentru a schimba starea

 

Cine este Andrew Austin?

 

Andrew T. Austin este unul dintre cei mai renumiți terapeuți din Marea Britanie, fiind recunoscut la nivel mondial având o vastă experiență în domeniul NLP și al coachingului.

Andrew este autorul celebrei cărți, The Rainbown Machine – Tales from a Neurolnguistic’s Journal și creatorul mai multor metode terapeutice, Metaforele Mișcării și IEMT fiind doar câteva dintre ele.
Andrew are un background in neurologie și neurochirurgie și a utilizat din plin aceste cunoștințe atunci când a creat tehnicile sale revoluționare.
Metodele sale au fost incluse in Enciclopedia SAGE a Teoriilor în Consiliere și Psihoterapie.

 

Iată ce spun câțiva dintre cei care au participat la cursul IEMT cu Andrew Austin:

 

Mulțumesc că ați adus IEMT și pe Andrew Austin în România. Este extraordinar cât de repede apar rezultatele – I. Corban

 

Trainerul este WOW. L-aș urmări non stop. – C Paraschiv

 

Nu este pentru prima dată când vin la cursuri pentru ceva specific și plec cu mult mai mult. – Felicia

Format

Electronic(Descarcă Acum), Fizic(+Taxe Curier)