297,00 lei

Seminarul Controlul și Eliminarea Durerii îți va oferi atât o înțelegere clară cât și tehnici practice prin care poți obține sau facilita o reducere semnificativă a durerilor.

*Produsul este disponibil exclusiv in format online descărcabil.

Controlul Durerii prin Puterea Minții este unul dintre  programele cele căutate pentru că oferă tehnici care tee ajută să scapi de dureri fizice, cronice sau acute sau să le reduci foarte mult intensitatea.

Se poate spune că durerea a apărut odată cu apariţia vieţii pe pământ. Durerea însoţeşte viaţa de la naştere şi până la moarte.

Ceea ce face ca durerea să fie un element important și esențial în viața oricărui individ este că, înainte de toate, durerea este un semnal. Durerea face parte din evoluția noastră ca specie pentru că, ne place sau nu ne place, aceasta ne-a făcut să fim atenţi și receptivi la ceea ce ni se poate întâmpla și, astfel, ne-a asigurat supraviețuirea într-un mediu posibil periculos.

Așadar, durerea este esențială vieții. Fără durere nu ai putea să trăiești. Dacă eu nu știu că ceva îmi poate afecta integritatea fizică sau emoțională, voi continua să fac o acțiune care îmi poate dăuna chiar până la moarte. Durerea este cea care îmi semnalează pericolul, este cea care îmi arată că fac ceva greșit.

Durerea este un indicator care se aprinde pentru a ne informa că ceva nu funcționează undeva în corpul nostru. Corpul informează creierul, pentru ca acesta, în mod instinctiv, să poată lua măsuri adecvate.

Acesta este și motivul pentru care este important ca fiecare om să înțeleagă bine mecanismul durerii și să învețe cum să se organizeze pentru a depăși durerea. Durerea este inerentă vieții, și fiecare dintre noi ne vom (re)întâlni cu ea.

Seminarul de Control și Eliminare a Durerii te ajută să înțelegi ce este durerea, câte tipuri de durere există, cum poți controla sau elimina durerea și, cum să te bucuri de viață după ce ai eliminat durerea din viața ta.

Acest program este pentru tine dacă suferi, dacă ai dureri de care îți dorești să scapi, pentru tine dacă nu mai vrei durere și suferință în viața ta. Acest curs este pentru tine dacă vrei să îi ajuți pe cei din jurul tău să aibă o viață mai bună și mai frumoasă.

În același timp, acest curs este pentru tine care lucreazi cu clienți sau pacienți. Este pentru tine dacă ești terapeut, coach,psiholog, psihoterapeut, medic sau asistent medical.

Principalul obiectiv al seminarului este acela de a-ți oferi uneltele prin care să-ți recâștigi puterea și controlul asupra propriei vieți, învățând cum să îți gestionezi durerea.

Acest seminar îți va oferi atât o înțelegere clară cât și tehnici practice prin care poți obține sau facilita o reducere semnificativă a durerilor.

Iată ce tehnici găsești in Controlul Durerii prin Puterea Minții.

 • Noesieterapia – Angel Escudero
 • Tehnica Săgeata – Freddy și Anthony Jacquin
 • Tehnica Braziliană
 • Tehnica Submodalităților
 • Elicitarea Emoției
 • Terapia Părților
 • Utilizarea Resurselor Interioare
 • Magic Patch
 • Mănușa Hipnotică
 • Binoclul
 • Multe Altele!

Chiar dacă ești începător și nu ai interacționat încă cu hipnoza sau alte tehnici și metode terapeutice, nu este un dezavantaj: toate tehnicile sunt ușor de învățat și de aplicat. Nu este necesar să fii hipnoterapeut sau practicant în domeniul psihologiei, pentru a învăța și aplica tehnicile. Este suficient să ai ambiția de a învăța cum să reușești să-ți controlezi și depășești durerea.

Iată ce spun parte dintre participanții la curs:

“A fost o surpriză extrem de plăcută pentru mine. Am fost surprins să descopăr că încă se mai pot transmite lucruri noi și mai ales extrem de practice.” – Mircea Georgescu

“Este primul contact pe care l-am avut și abia aștept să vin la următoarele cursuri cu foarte mare interes” – Claudia, Medic Internist

“Am venit cu dorința de a-i ajuta pe cei din jurul meu și pe mine! A fost un curs foarte plăcut și de-abia aștept altele” – Elena Gianina, LifeCoach

Cine sunt trainerii?

 

Eugen Popa

Eugen Popa este Trainer și Speaker Internațional, Președinte al Asociației Române de Hipnoză.
Mottoul său este Învață, Crește, Dăruiește și îl manifestă constant prin transmisiunile Live de pe internet precum și prin cursurile pe care le susține în întreaga lume.
Eugen Popa oferă programe de pregătire profesională și personală adresate atât specialiștilor și terapeuților cât și publicului larg, interesat de aceste domenii.

De-a lungul timpului Eugen a adus în România tehnici noi de terapie și dezvoltare personală cu scopul de a ajuta atât specialiștii în terapie și psihoterapie cât și cei core doresc să se ajute singuri.Printre aceste tehnici enumerăm: Tehnica Rewind, Terapia Subliminală, Terapia Părților, Terapia Resurselor, Metoda SleepTalk, Inelul Gastric Virtual și multe altele.

 

Angela Nuțu

Este psihoterapeut, coach, asistent universitar la Facultatea de Medicină din București, doctorand în Psihologie Medicală şi unul dintre cei mai cunoscuţi şi bine pregătiţi traineri din România. Angela este vicepreşedinte al Asociaţiei Române de Hipnoză, are experienţă de peste 10 ani în domeniul comunicării şi al instruirii adulţilor şi de peste 15 ani în domeniul antreprenoriatului şi al afacerilor.

De-a lungul anilor a susținut numeroase cursuri și programe atât la nivel național cât și internațional, având o vastă experiență în domeniul trainingurilor și al comunicării la nivel individual și de grup.Experiența sa vastă cuprinde programe din domenii precum NLP, Hipnoză, Coaching, Terapie Subliminală, Human Synergistics, Tiny Habits, Psihoterapie.

Format

Fizic (plus taxe curier), Electronic (descarcă acum)