1.399,00 lei

Curs Consilier Dezvoltare Personală acreditat ANC

10-27 iulie

ONLINE

 

Cursul de Consilier Dezvoltare Personală îți conferă recunoașterea profesională, atât în România cât și în afara ei (în caz că îți dorești să lucrezi în zona Uniunii Europene) în această profesie.

Este minunat că în sfârșit te putem ajuta să faci din visul și din pasiunea ta o profesie! 😊

Un Consilier pentru Dezvoltare Personală are scopul de a ajuta omul printr-un proces foarte precis și bine pus la punct.
Acest proces urmează un protocol și standarde precise, folosind tehnici, metode, informații și exerciții extrem de eficiente și, mai presus de toate, testate și verificate de zeci și sute de mii de oameni din întreaga lume, de-a lungul multor ani de aplicare a lor.

În acest curs înveți și experimentezi direct informațiile și tehnicile predate într-un mod interactiv, eficient, practic și constructiv.

Le vei primi pe toate în cadrul unui curs intensiv, cu peste 40 de ore de teorie și practică, distribuite astfel încât la finalul său să pleci încrezător în forțele și cunoștințele și competențele tale și, plină de dorința de a practica și aplica cele învățate.

La final te așteaptă și o diplomă de certificare ANC în această minunată profesie, obținută printr-un examen pentru care te voi ajuta să te pregătești, cu răbdare și bucurie 😊

 

Te poți înscrie direct aici 👉 https://consilierdezvoltarepersonala.ro/

 

Cu ce te ajută pe tine acest training de Dezvoltare Personală?

✅Înveți tehnici de consiliere și metode de consultanță și coaching pentru a ajuta oamenii să obțină rezultatele dorite.

✅Testezi personal, experimentezi si practici aceste tehnici în cadrul cursului și astfel ai o cunoaștere și înțelegere profundă a lor.

✅Înțelegi principiile esențiale, care se află la baza trăirilor, gândurilor și comportamentelor umane. Aceste principii sunt cele care ne fac să fim așa cum suntem, să fim cine și ceea ce suntem.

✅Odată ce ai înțeleg aceste principii și înveți tehnici prin care le poți pune în practică, realizezi cât de ușor și de simplu devine procesul de dezvoltare personală. Atât a ta, cât și a celor pe care tu îi vei ajuta.

✅Și toate acestea gândite astfel încât să le poți aplica oricând cu tine însuți sau cu clienții tăi, cu cei pe care îți dorești să îi ajuți la rândul tău

 

Certificare și competență oficială

Cursul de Consilier Dezvoltare Personală își conferă recunoașterea profesională, atât în România cât și în afara ei (în caz că îți dorești să lucrezi în zona Uniunii Europene) în această profesie.
Pe baza certificării obținute în urma acestui curs și a susținerii examenului final (pentru care îți garantăm că te pregătim!) poți practica cu succes și absolut legal această meserie la nivel internațional.

* Cursul “Consilier Dezvoltare Personală” este deschis tuturor persoanelor interesate de dezvoltare personală, care își doresc să-i ajute pe cei din jurul lor, însă certificatului de absolvire acreditat ANC se poate obține doar cu diploma de licență.

 

 

Înscrie-te Acum

Cine este Trainerul?

Cursul este susținut de Angela Nuțu, psihoterapeut, coach, doctorand în Psihologie Medicală şi unul dintre cei mai cunoscuţi şi bine pregătiţi traineri din România. Angela este vicepreşedinte al Asociaţiei Române de Hipnoză, are experienţă de peste 10 ani în domeniul comunicării