1.399,00 lei

Transformă-ți pasiunea în profesie cu unul dintre cele mai bune și complexe programe de dezvoltare personală din România! Participă la cursul de Consilier Dezvoltare Personală Online de oriunde te-ai afla.

Curs Consilier Dezvoltare Personală acreditat ANC

07-23 martie 2022

ONLINE

 

Certificare și competență oficială Curs Consilier Dezvoltare Personală

Cursul de Consilier Dezvoltare Personală îți conferă recunoașterea profesională, atât în România cât și în afara ei (în caz că îți dorești să lucrezi în zona Uniunii Europene) în această profesie.

Dacă ești pasionat de lucrul cu oamenii și de dezvoltarea personală atunci ești la un click distanță de a concretiza visul și pasiunea ta perfect legal, în siguranță și într-o manieră competentă.

La finalul cursului, în urma absolvirii examenului final, primești un Certificat de Absolvire pentru ocupația de Consilier pentru Dezvoltare Personala (cod COR 242324), recunoscută la nivel național și internațional.

Certificatul este eliberat sub egida Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice și Ministerului Muncii și Justiției Sociale, și îți dă dreptul legal de a practica meseria de Consilier pentru Dezvoltare Personală.

IMPORTANT: Certificatului de absolvire acreditat ANC se poate obține doar dacă ai o diplomă de licență, indiferent de domeniul sau facultatea în care ți-ai finalizat studiile.

 

Un Consilier pentru Dezvoltare Personală are scopul de a ajuta omul printr-un proces foarte precis și bine pus la punct.
Acest proces urmează un protocol și standarde precise, folosind tehnici, metode, informații și exerciții extrem de eficiente și, mai presus de toate, testate și verificate de zeci și sute de mii de oameni din întreaga lume, de-a lungul multor ani de aplicare a lor.

În acest curs înveți și experimentezi direct informațiile și tehnicile predate într-un mod interactiv, eficient, practic și constructiv.

Le vei primi pe toate în cadrul unui curs intensiv, cu peste 40 de ore de teorie și practică, distribuite astfel încât la finalul său să pleci încrezător în forțele și cunoștințele și competențele tale și, plină de dorința de a practica și aplica cele învățate.

 

Cursul de Consilier Dezvoltare Personală se desfășoară exclusiv online, pe zoom, în fiecare luni, miercuri și vineri începând cu ora 18:00 până la ora 21:00. Deschidem cursul pe 7 martie și încheiem sesiunile pe 23 martie. Examenul final are loc tot online, după finalizarea cursului. 🙂

Toate sesiunile vor fi înregistrate, și toți participanții primesc atât acces live la webinarii, cât și acces pe viață la înregistrări și materialele de curs.

 

Te poți înscrie direct aicihttps://consilierdezvoltarepersonala.ro/

Ce înveți la Cursul de Consilier Dezvoltare Personală Online?

·  Dezvolți și aprofundezi nivelul de autocunoaștere și înțelegere personală, pentru că orice proces începe cu tine
·  Înveți tehnici și metode de dezvoltare personală pe care le poți aplica cu tine și cu ceilalți
·  Îți îmbunătățești nivelul și abilitățile de comunicare și relaționare
·  Înveți cum să gestionezi situații conflictuale sau de criză
·  Îți descoperi resurse interioare și abilități proprii de care nu ai fost conștient și înveți să le încurajezi și stimulezi
·  Înveți tehnici ale Psihologiei Succesului și cum le poți aplica în viața ta (și a celor cu care lucrezi)
·  Înveți arta întrebărilor potrivite
· Înveți ce poți face ca să îți fie mai bine, în orice situație

 

Cu ce te ajută pe tine acest Curs de Consilier Dezvoltare Personală?

? Ti-am pregătit tehnici de consiliere și metode de consultanță și coaching pentru a ajuta oamenii să obțină rezultatele dorite.

? Testezi personal, experimentezi si practici aceste tehnici în cadrul cursului și astfel ai o cunoaștere și înțelegere profundă a lor.

? Înțelegi principiile esențiale, care se află la baza trăirilor, gândurilor și comportamentelor umane. Aceste principii sunt cele care ne fac să fim așa cum suntem, să fim cine și ceea ce suntem.

? Odată ce ai înțeles aceste principii și înveți tehnici prin care le poți pune în practică, realizezi cât de ușor și de simplu devine procesul de dezvoltare personală. Atât a ta, cât și a celor pe care tu îi vei ajuta.

? Și toate acestea gândite astfel încât să le poți aplica oricând cu tine însuți sau cu clienții tăi, cu cei pe care îți dorești să îi ajuți la rândul tău.

 

Cine sunt Trainerii?

 

ANGELA NUȚU

Este psihoterapeut, coach, doctorand în Psihologie Medicală şi unul dintre cei mai cunoscuţi şi bine pregătiţi traineri din România. Angela este vicepreşedinte al Asociaţiei Române de Hipnoză, are experienţă de peste 10 ani în domeniul comunicării şi al instruirii adulţilor şi de peste 15 ani în domeniul antreprenoriatului şi al afacerilor.

De-a lungul anilor a susținut numeroase cursuri și programe atât la nivel național cât și internațional, având o vastă experiență în domeniul trainingurilor și al comunicării la nivel individual și de grup.

Experiența sa vastă cuprinde programe din domenii precum NLP, Hipnoză, Coaching, Terapie Subliminală, Human Synergistics, Tiny Habits, Psihoterapie.
In prezent își pregătește teza de doctorat în cadrul UMF Carol Davila, cu tema de maxim interes privind ameliorarea obezitătii prin hipnoza si terapie cognitiv-comportamentală.

De asemenea, în prezent Angela colaborează ca Asistent Universitar la Facultatea de Medicină din București, Carol Davila, bucurându-se să nască în mintea viitorilor doctori de mâine înțelegerea pentru relația minte-corp și interesul lor pentru aspectele psihologice ale actului medical.

Sub toate aceste forme variate, Angela Nuțu este pasionată de lucrul cu oamenii, pentru că este pasionată de „mai binele nostru”, de posibilitatea de a ne îmbunătăți viața. Angela crede în reușita holistică a omului; și mai crede că adevăratul succes este cel care apare la nivel profund și se manifestă apoi în toate domeniile vieții noastre, fie ca este vorba de dezvoltare personală și spirituală sau de cea profesională, de carieră.
Pentru că succesul nu este ceva ce ai, ci ceea ce ești!

 

Trainer Invitat

MIHAI BRIGHIU

 Mihai este Coach, Terapeut şi Trainer și s-a specializat în a ajuta oamenii care doresc să lucreze cu alți oameni. Are convingerea fermă că fiecare dintre noi ne putem „repara” traumele emoționale prin terapie și putem deveni ceea ce ne dorim, sub îndrumarea profesionistă a unui Coach.

În acest scop, a urmat diverse formări terapeutice (NLP Master, Wingwave Coaching, EFT, Hipnoză, Recall Healing) pe care le-a îmbinat armonios cu coaching-ul şi training-ul. Are deja experiența a câteva sute de ore de lucru 1:1 și alte sute de ore cu grupuri de oameni interesați de propria lor dezvoltare.

Pe lângă activitatea de coach și terapeut, în sesiuni individuale, Mihai este trainer, cofondator al Școlii de Coaching şi facilitator în echipa NLPMania. În viața personală este un soț și tată împlinit.