Core Transformation NLP – Premieră În România!

Bazat pe activitatea de pionierat a lui Connirae Andreas, CoreTransformation este un proces de schimbare și dezvoltare personală în domeniul programării neuro-lingvistice (NLP), psihologiei si spiritualității.

Spre deosebire de multe alte metode de autovindecare, transformare și dezvoltare personală, Core Transformation nu este despre voință, putere, disciplină sau gândire pozitivă. Este un proces natural și ușor care ne conectează cu sinele nostru central pentru a facilita schimbări de durată. Transformarea de bază ne ajută să ne iubim și respectăm pe deplin și să depășim conflictele interioare.

Core Transformation aduce schimbări profunde și durabile în gândurile și sentimentele tale, obiceiurile, comportamentele, convingerile limitative și chiar bolile fizice. Imaginează-ți că cele mai dificile probleme sunt de fapt cheile succesului în învățare, în creștere și transformare.

În procesul Core Transformation, ceea ce până acum te-a limitat devine o ușă deschisă pentru a obține o nouă rezoluție și împlinire. Acest proces duce la o autocunoaștere profundă care îți schimbă în mod natural modul în care privești lumea.

Core Transformation arde și transformă furia, teama, problemele de greutate, relațiile dificile, depresia, anxietatea, dependențele și multe alte dificultăți emoționale și fizice. Procesul conduce la îmbunătățirea tuturor aspectelor vieții tale, de la sănătate la relații și loc de muncă,  și la crearea unui sentiment general de pace interioară, integritate și bunăstăre.

Core Transformarea răspunde nevoilor noastre cele mai adânci: să ne vindecăm și să ne dezvoltăm ca ființe umane – emoțional, fizic și spiritual.

ÎN PREMIERĂ în România, Asociația Română de Hipnoză și Pro Succes Training organizează în perioada 15-17 Iunie primul training de Formare Internațională în Procesul Core Transformation.

Acest curs te va conduce în adâncul ființei tale. Vei fi ghidat în pași simpli pentru a face transformări puternice în adâncul ființei tale. Core Transformation îi ajută pe oameni să experimenteze stări cum ar fi :”Ființa”, “Pacea interioară”, “Iubirea” sau “Unitatea”. În cursul celor trei zile de instruire, vei învăța pașii prin care poți dizolva și dezlega limitările personale la nivel profund.

Astfel aceste stări devin noua bază pentru viață.Procesul CoreTransformation îndeplinește îți oferă resursele și instrumentele necesare pentru a te vindeca și dezvolta din punct de vedere emoțional, mental, fizic și spiritual. Acest proces simplu oferă un mod grațios de a-ți schimba gândurile, sentimentele și obiceiurile nedorite și de a atinge obiectivele pe care înainte le considerai de neatins.

Vei fi ghidat în descoperirea și învățarea acestui minunat proces chiar de Mark Andreas, fiul lui Connirae Andreas. Mark Andreas este unul dintre leaderii noului val de NLP și o face într-un mod foarte practic și constructiv, aducându-și aportul la o viață mai bună pentru semenii săi prin cursurile pe care le susține și cărțile pe care le publică.

Mark a trăit și crescut într-un mediu în care transformarea și dezvoltarea personală reprezenta un mod de viață și este un exemplu grăitor a ceea ce înseamnă un om în deplină armonie interioară, atât fizică cât și emoțională și spirituală.

Ce vei învăța în cele 3 zile de curs?

  • Conceptul Alinierea Pozițiilor Perceptuale
  • Trei Poziții Perceptuale și subtilităților lor
  • Demonstrații, practică, exerciții Alinierea Pozițiilor Perceptuale
  • Procesul Core Transformation
  • 3 Procese: Starea de Bază, Creșterea Părții, Re-imprimarea Liniei Parentale a Timpului
  • Demonstrații, practică, exerciții Alinierea Pozițiilor Perceptuale
  • Lucru cu un grup de Părți
  • Ghidare Personală
  • Re-imprimarea Liniei Parentale a Timpului
  • Demonstrații, exerciții, practică Re-imprimarea Liniei Parentale a Timpului

Programul complet al cursului și detalii înscriere găsești pe pagina oficială a cursului – www.hipnoza.ro/core-transformation/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *