449,00 lei

Core Transformation este un proces de schimbare și dezvoltare personală în domeniul programării neuro-lingvistice (NLP), psihologiei si spiritualității.

*Produsul este disponibil exclusiv in format online descarcabil.

Core Transformation a apărut din dorința de a ajuta omul modern în cea mai profundă provocare a sa: să se vindece și să se dezvolte ca ființă umană – emoțional, fizic și spiritual. Acest proces simplu în 10 pași oferă un mod grațios de a schimba gândurile, sentimentele și obiceiurile nedorite și de a atinge obiective considerate, în general, de neatins.

Bazat pe activitatea de pionierat a lui Connirae Andreas, Core Transformation este un proces de schimbare și dezvoltare personală în domeniul programării neuro-lingvistice (NLP), psihologiei si spiritualității.

Procesul Core Transformation are oferă o modalitate foarte fină și profundă de a schimba și elimina permanent gânduri obsesive nedorite, stări și emoții, obiceiuri sau comportamente. Te ajută să atingi scopuri care ți se păreau de neatins și face acest lucru fără să simți că faci un efort. Este o manifestare naturală, o consecință a aplicării acestui Proces.

Spre deosebire de multe alte metode de autovindecare, transformare și dezvoltare personală, Core Transformation nu este despre voință, putere, disciplină sau gândire pozitivă. Este un proces natural și ușor care ne conectează cu sinele nostru central pentru a facilita schimbări de durată. Transformarea de bază ne ajută să ne iubim și respectăm pe deplin și să depășim conflictele interioare.

Core Transformation aduce schimbări profunde și durabile în sentimentele, obiceiurile, comportamentele, convingerile limitative și chiar bolile fizice. Imagineză-ți că problemele cele mai dificile ascund aspecte pozitive. Prin acest proces minunat, ceea ce până acum ai perceput ca blocare sau limitare devine o intrare, o ușă pentru redescoperirea și creșterea unor abilități importante. Core Transformation te  conduce spre o auto-descoperire profundă și o înțelegere care schimbă în mod natural modul în care vezi și te poziționezi în lume.

Procesul te ajută să arzi și să tranformi într-un mod blând furia, procrastinarea, frica, problemele de greutate, relațiile dificile, depresia, anxietatea, dependențele și multe altele. Core Transformation  este un stâlp pentru îmbunătățirea aspectelor sănătății și crearea unui sentiment general de pace interioară, integritate și bunăstare.

Cine este Mark Andreas?

Mark Andreas este unul dintre leaderii noului val de NLP și o face într-un mod foarte practic și constructiv, aducându-și aportul la o viață mai bună pentru semenii săi prin cursurile pe care le susține și cărțile pe care le publică.

Părinții săi sunt Steve Andreas și Connirae Andreas, două dintre cele mai importante nume în lumea NLP-ului, care împreună au creat metode de Transformare Personală cum ar fi Core Transformation, The Wholeness Process și multe altele.
Mark a trăit și crescut într-un mediu în care transformarea și dezvoltarea personală reprezenta un mod de viață și este un exemplu grăitor a ceea ce înseamnă un om în deplină armonie interioară, atât fizică cât și emoțională și spirituală.

Iată ce au spus cei care au participat la acest curs:

A fost și este un curs pe care l-aș recomanda la toți cei care doresc să se transforme începând cu cel mai adânc loc din interiorul său. – Coroșeț Dragoș Peter

Un curs complex, la care am fost impresionată de faptul că oameni care nu aveau o experiență sau practică anterioară au reușit să obțină rezultate semnificative. Felicitări atât trainerului cât și organizatorilor. – Mihai Brighiu

Mult exercițiu, multă aplicare în cele 3 zile, iar asta ajută informația să treacă din creier în mușchi, să se integreze cu adevărat. – Cătălin Stoica

Transformațional la nivel idealizator, în esența ființei. – Codrea Maria

 

Format

Electronic(Descarcă Acum), Fizic(+Taxe Curier)