297,00 lei

Copilul Interior – Vindecarea Sufletului te invită la o munca constientă, reconectarea la latura puternica din noi si la dobandirea curajului de a merge mai departe, eliberati de umbrele trecutului.

 

*Cursul este disponibil exclusiv în format online descărcabil.

În general, evenimentele cu cel mai mare impact îşi au originea, rădăcina, în primii ani de viață, până la 2-3 ani.

Este stadiul în care ni se formează rădăcinile a ceea ce suntem, a ceea ce ne va dicta existenţa, a ceea ce ne va defini într-o măsură mai mare decât ne-am putea imagina.

Copilul Interior este fix acea entitate, acel cumul de experienţe, de credinţe, de tipare de comportament şi de reacţii pe care le construim în relaţie cu mediul, cu persoanele noastre de siguranţă: mama, cel mai mult, apoi tata, bunicii, frații etc. Practic, cu persoanele care ne ajută, ne susţin, ne cresc, ne îngrijesc.

În acei ani, în acele relaţii apar primele cristalizări ale personalităţii noastre, iar această parte, acest concept, această entitate nu este separată de noi, ci se găseşte undeva în interiorul nostru. Problema este că, de cele mai multe ori, această entitate este neglijată.

Noi nu suntem conştienţi zi de zi, în activităţile şi mai ales, în emoţiile şi în reacţiile noastre obişnuite, de faptul că avem în noi un copil interior care reacţionează conform unor pattern-uri, unor modele, unor tipare de comportament şi, mai ales, unor tipare emoţionale.

Traumele minore sunt frecvente în copilărie, astfel încât chiar și cea mai sănătoasă copilărie nu exclude necesitatea de a lucra cu copilul interior la un moment dat. Cu toate că, fiecare dintre noi are cel puțin o poveste din copilărie cu final trist.
Mai mult, dacă nimeni nu ne ajută să ne vindecăm când încă suntem în stadiul de copil, cel mai probabil vom duce cu noi sentimentele de rușine, de neacceptare, de lipsă de iubire și încredere de sine.

De exemplu, dacă ai fost controlat de părinți sau ai fost învățat să crezi că ești iubit și acceptat doar dacă ești “bun” în viziunea lor, atunci înveți cum să-ți ascunzi emoții cum ar fi tristețea sau mânia.

Dacă ai experimentat respingerea, abandonul sau abuzul, ai învățat să ascunzi durerea pentru că te temi că ai putea fi rănit sau respins din nou.

Dacă ai învățat că trebuie să fii bun pentru a câștiga dragostea, poți ajunge cu ușurință în relații de codependență.

Și dacă ai învățat să ascunzi sau să reprimi durerea, este foarte posibil să preferi să nu construiești relații solide pentru a te feri de suferință.

Una dintre condițiile esențiale ale evoluției noastre ține de capacitatea de a ne înțelege și de a ne confrunta propriile emoții și comportamente. Atât cele bune, cât și cele negative. Emoțiile neînțelese și comportamentele distructive nerezolvate ne conduc spre probleme de natură emoțională, disfuncții în relații, boli psihice, emoționale și chiar fizice.

Dialogul cu copilul interior ne poate ajuta să ne desprindem de trecut și să ne privim în prezent cu mai multă blândețe și înțelegere. Și când ajungi să te privești pe tine cu acceptare și iubire, ajungi să privești întreaga lume cu empatie și compasiune. 🙂

 

Beneficii ale Vindecării Copilului Interior

 

  • Te simți complet, echilibrat, stabil.
  • Te eliberezi de trecut și începi cu adevărat să-ți traiești viața
  • Începi să simți libertatea de exprimare
  • Îți vindeci relațiile și începi să construiești relații sănătoase, benefice.
  • Te eliberezi de dependețe emoționale, fizice și mentale.
  • Incepi să nu iei toate problemele atât de în serios.
  • Devii un părinte mai conștient pentru copilul tău/ îți rezolvi problemele cu copii tăi.
  • Începi să resimți natural miracolul, spontaneitatea si optimismul
Vindecarea Copilului Interior – Vindecarea Sufletului presupune o munca constienta, reconectarea la latura puternica din noi si la dobandirea curajului de a merge mai departe, eliberati de umbrele trecutului.
Ești pregătit să-ți îmbrățișezi Copilul Interior?
Să îi acorzi timp?
Să-i asculți nevoile?
Să-i spui că-l iubești?
Să-i dai încrederea de care are nevoie?
Acest curs video este unic prin măreția emoțiilor, stărilor și transformărilor care te așteaptă.

Cine sunt trainerii?

 

Eugen Popa

 

Eugen Popa este Trainer și Speaker Internațional, Președinte al Asociației Române de Hipnoză.

Mottoul său este Învață, Crește, Dăruiește și îl manifestă constant prin transmisiunile Live de pe internet precum și prin cursurile pe care le susține în întreaga lume.

Eugen Popa oferă programe de pregătire profesională și personală adresate atât specialiștilor și terapeuților cât și publicului larg, interesat de aceste domenii.

 

De-a lungul timpului Eugen a adus în România tehnici noi de terapie și dezvoltare personală cu scopul de a ajuta atât specialiștii în terapie și psihoterapie cât și cei core doresc să se ajute singuri.Printre aceste tehnici enumerăm: Tehnica Rewind, Terapia Subliminală, Terapia Părților, Terapia Resurselor, Metoda SleepTalk, Inelul Gastric Virtual și multe altele.

 

 

Angela Nuțu

 

Este psihoterapeut, coach, asistent universitar la Facultatea de Medicină din București, doctorand în Psihologie Medicală şi unul dintre cei mai cunoscuţi şi bine pregătiţi traineri din România. Angela este vicepreşedinte al Asociaţiei Române de Hipnoză, are experienţă de peste 10 ani în domeniul comunicării şi al instruirii adulţilor şi de peste 15 ani în domeniul antreprenoriatului şi al afacerilor.

 

De-a lungul anilor a susținut numeroase cursuri și programe atât la nivel național cât și internațional, având o vastă experiență în domeniul trainingurilor și al comunicării la nivel individual și de grup.Experiența sa vastă cuprinde programe din domenii precum NLP, Hipnoză, Coaching, Terapie Subliminală, Human Synergistics, Tiny Habits, Psihoterapie.