29,00 lei

Dacă ești în suferință sau vrei să ajuți pe alții să se vindece, atunci  acest program este pentru tine!

Copilul interior este un subiect sensibil, inspirațional și fascinant prin modul în care te ajută să îți descoperi măreția lumii interioare.

Cu toții avem un copil interior, însă nu toată lumea îşi cunoaşte şi îşi acceptă propriul copil interior. Adesea, atunci când copilul interior reacționează, este vorba de o problemă înrădăcinată în adevărata copilărie. Chiar dacă acesta este sănătos și fericit, există o parte din noi care simte viaţa și reacționează la ea așa cum o face un copil. Toata lumea face asta. Provocarea reală este să ne cunoaştem, să ne acceptăm şi să ne conectăm cu acea latură a personalităţii.

Bagajele neexplorate și nerezolvate ne conduc spre probleme de natură emoțională, disfuncții în relații, boli psihice, emoționale și chiar fizice. De fapt, s-ar putea spune că lipsa de legătură conștientă cu copilul nostru interior este una dintre cauzele majore ale problemelor grave pe care le vedem în societatea de astăzi.

Există foarte multă durere în întâlnirea cu copilului interior. Dar există, de asemenea, atât de multă bucurie în magia regăsirii. Una dintre cele mai interesante și miraculoase părți ale terapiei cu copilul interior este faptul că adesea descoperim darurile și aptitudinile pe care le pierdusem de mult. Nu numai asta, dar multe dintre relațiile noastre se îmbunătățesc, dependențele/obiceiurile noastre negative se diminuează sau se estompează, iar relația noastră cu noi înșine înflorește. Iubirea de sine și acceptarea sunt în cele din urmă posibile.

Despre Eugen Popa

 

Eugen Popa este Trainer și Speaker Internațional, Președinte al Asociației Române de Hipnoză.
Mottoul său este Învață, Crește, Dăruiește și îl manifestă constant prin transmisiunile Live de pe internet precum și prin cursurile pe care le susține în întreaga lume.
Eugen Popa oferă programe de pregătire profesională și personală adresate atât specialiștilor și terapeuților cât și publicului larg, interesat de aceste domenii.

De-a lungul timpului Eugen a adus în România tehnici noi de terapie și dezvoltare personală cu scopul de a ajuta atât specialiștii în terapie și psihoterapie cât și cei core doresc să se ajute singuri.Printre aceste tehnici enumerăm: Tehnica Rewind, Terapia Subliminală, Terapia Părților, Terapia Resurselor, Metoda SleepTalk, Inelul Gastric Virtual și multe altele.