29,00 lei

Dacă ești în suferință sau vrei să ajuți pe alții să se vindece, atunci  acest program este pentru tine!

În spatele oricărui tip de dependenţă se ascunde întotdeauna o emoţie, o stare interioară de dezechilibru, stres sau tensiune interioară. Dependenţa devine astfel un sistem de apărare care lucrează de cele mai multe ori inconştient, independent de voinţa noastră, protejându-ne de acel stres.

Pornind de la nevoia tot mai mare de a ne elibera din ghearele dependenței, am pus la punct un curs video (inregistrarea unui seminar sustinut pe aceasta tema) în care vom înțelege cum funcționează orice adicție și vom lucra împreună intens, practic pentru vindecarea de suferință prin puterea minții.

Adicţia sau dependenţa este nevoia pe care o resimţim puternic şi care ajunge să se manifeste ca un comportament. Această manifestare este compulsivă, şi în lipsa ei intervine anxietatea, stresul interior.

Luam de exemplu dependența de fumat, care este cea mai întâlnită formă de dependență și problema pentru care mi-ați scris cei mai mulți dintre voi.

Știm cu toții că fumatul poate provoca o gamă largă de probleme de sănătate și asta conduce  spre scăderea considerabilă a duratei de viață. Cu toate acestea decizia de a renunța este una extrem de dificilă, mai ales ca cei mai mulți fumători se uită cu teamă spre perioada de sevraj.

Statisticile arată că 72% dintre fumători încearcă să renunțe … și totuși ei consideră că nu pot. Asta înseamnă că 72% dintre fumători sunt controlați de obicei, în ciuda celor mai bune intenții ale lor. Studiile psihologilor arată că cei mai mulți fumători încearcă în medie de 10 ori înainte de a renunța definit la țigări.

Pentru un fumător, țigările au ajuns să facă parte din țesătura vieții de zi cu zi, devenind parte a atâtor activități. Obiceiurile se formează, creând relații asociative cu lucruri sau activități precum hrană și alcool sau chiar condusul. Fumătorii învață să se identifice cu actul de a fuma.

Acesta este mecanismul de funcționare al oricărei dependențe, mecanism pe care putem învăța cum să-l schimbăm.

Despre Eugen Popa

 

Eugen Popa este Trainer și Speaker Internațional, Președinte al Asociației Române de Hipnoză.
Mottoul său este Învață, Crește, Dăruiește și îl manifestă constant prin transmisiunile Live de pe internet precum și prin cursurile pe care le susține în întreaga lume.
Eugen Popa oferă programe de pregătire profesională și personală adresate atât specialiștilor și terapeuților cât și publicului larg, interesat de aceste domenii.

De-a lungul timpului Eugen a adus în România tehnici noi de terapie și dezvoltare personală cu scopul de a ajuta atât specialiștii în terapie și psihoterapie cât și cei core doresc să se ajute singuri.Printre aceste tehnici enumerăm: Tehnica Rewind, Terapia Subliminală, Terapia Părților, Terapia Resurselor, Metoda SleepTalk, Inelul Gastric Virtual și multe altele.