29,00 lei

Mottoul Terapiei Părților este: Nu Tu ai o problemă ci o parte din tine!

Învață bazele terapiei părților

cu Eugen Popa 

 

Adesea ne confruntăm cu situații în care nu știm ce decizie să luăm, nu suntem suficienți de clari sau de hotărâți și fără să realizăm, nu facem decât să perpetuăm sau chiar să aprofundăm problema.

Cu toții folosim expresii de genul “Pe de-o parte îmi doresc X dar pe de alta îmi doresc Y” sau, “O parte din mine ar vrea asta dar alta nu ar vrea” sau, “un ochi râde și altul plânge”. Dar oare aceste expresii sunt doar expresii sau… ne pot revela mult mai multe despre noi și felul în care funcționează mintea noastră?

Terapia Părților se folosește de aceste metafore și expresii pentru a putea rezolva problemele cu care ne confruntăm și o face într-un mod rapid, simplu și conversațional.

Această metodă este extrem de eficientă în a trata și rezolva probleme cum ar fi fobiile, depresie, anxietatea, adicțiile și dependențele și chiar și probleme fiziologice și psiho somatice.

Este ca atunci când te duci la doctor pentru că te doare ceva anume. Doctorul nu îți va bandaja și vindeca tot corpul ci doar acea parte dureroasă.  Exact în același fel lucrăm și cu Terapia Părților. Găsim partea sau părțile care creează sau mențin problema și le rezolvăm.

Despre Eugen Popa

 

Eugen Popa este Trainer și Speaker Internațional, Președinte al Asociației Române de Hipnoză.
Mottoul său este Învață, Crește, Dăruiește și îl manifestă constant prin transmisiunile Live de pe internet precum și prin cursurile pe care le susține în întreaga lume.
Eugen Popa oferă programe de pregătire profesională și personală adresate atât specialiștilor și terapeuților cât și publicului larg, interesat de aceste domenii.

De-a lungul timpului Eugen a adus în România tehnici noi de terapie și dezvoltare personală cu scopul de a ajuta atât specialiștii în terapie și psihoterapie cât și cei core doresc să se ajute singuri.Printre aceste tehnici enumerăm: Tehnica Rewind, Terapia Subliminală, Terapia Părților, Terapia Resurselor, Metoda SleepTalk, Inelul Gastric Virtual și multe altele.