29,00 lei

Dacă vrei să înveți să faci și tu Inducții Instante descarcă materialele și învață atât tehnicile cât și principiile pe care acestea se bazează!

Inducțiile Instante sunt foarte ușor de învățat și la îndemâna oricui.

Învață bazele inducțiilor instante

cu Eugen Popa 

 

Inducția Instantă este una dintre cele mai eficiente tehnici de hipnoză și produce starea de transă hipnotică… instant!

În hipnoză întâlnim și folosim foarte multe tehnici care ne permit să aducem clientul într-o stare de transă. Aceste tehnici poartă numele de Inducții iar scopul lor este foarte simplu, acela de a deschide poarta către nivelul Subconștient a minții umane!

Inducțiile hipnotice sunt de mai multe feluri: prin relaxare, directive, non-directive, clasice, moderne, rapide, directe, indirecte sau instante.

Scopul oricărei inducții este acela de a-l aduce pe client/subiect într-o stare potrivită de transă hipnotică care ne permite apoi să îl ajutăm să obțină ceea ce își dorește, fie că este vorba de terapie, dezvoltare personală sau spectacol.

Oricare ar fi tipul de inducție folosită, aceasta se realizează doar cu acordul clientului, care se lasă astfel condus în starea de transă hipnotică.

Dintre toate tipurile de inducție hipnotică, inducția instantă este cea mai rapidă și cea mai spectaculoasă.
Exact așa cum îi spune și numele, această inducție generează transa dorită instant, într-o fracțiune de secundă!

Despre Eugen Popa

 

Eugen Popa este Trainer și Speaker Internațional, Președinte al Asociației Române de Hipnoză.
Mottoul său este Învață, Crește, Dăruiește și îl manifestă constant prin transmisiunile Live de pe internet precum și prin cursurile pe care le susține în întreaga lume.
Eugen Popa oferă programe de pregătire profesională și personală adresate atât specialiștilor și terapeuților cât și publicului larg, interesat de aceste domenii.

De-a lungul timpului Eugen a adus în România tehnici noi de terapie și dezvoltare personală cu scopul de a ajuta atât specialiștii în terapie și psihoterapie cât și cei core doresc să se ajute singuri.Printre aceste tehnici enumerăm: Tehnica Rewind, Terapia Subliminală, Terapia Părților, Terapia Resurselor, Metoda SleepTalk, Inelul Gastric Virtual și multe altele.