29,00 lei

Așează-te comod, închide ochii… și fă primii pași spre o viață mai bună!

Descarcă materialele  și  pornește pe drumul vindecării 🙂

Învață Tehnici Eficiente de Regresie Hipnotică

cu Eugen Popa 

 

Regresia Hipnotică este cea mai eficientă și rapidă formă de rezolvare a problemelor din trecut!

Dintre toate metodele hipnotice cunoscute la ora actuală, Regresia Hipnotică este de departe cea mai renumită și mai faimoasă.

Regresia Hipnotică este una dintre cele mai eficiente și puternice tehnici de transformare și vindecare. Aceasta este una dintre tehnicile Esențiale pe care orice coach, trainer sau terapeut ar trebui să aibă în arsenalul său de lucru.

Regresia Hipnotică este folosită cu foarte mare succes în orice problemă care are o bază sau o cauză psihosomatică sau de natură emoțională cum ar fi:
– fobiile
– atacurile de panică
– depresie
– dureri cronice
– dependențe
– obezitate
– multe altele

Regesia Hipnotică este cel mai proabil cea mai rapidă, eficientă și sigură modalitate de a descoperi cauza unei probleme, oricare ar fi natura ei. Are la bază conceptul că în spatele oricărei probleme de sănătate se află o cauză emoțională. Această emoție este cea care cauzează în ultimă instanță dezechilibrul cu care ne confruntăm, fie că îl numim boală, dependență sau oricum altcumva.
Formula Problemei/Bolii:
Eveniment + Interpretare = Emoție –> Problemă/Boală

Așadar, Nu contează ce s-a întâmplat ci modul în care TU interpretezi ce s-a întâmplat. Această interpretare generează apoi emoția pe care o trăiești față de acel eveniment (stimul) care la rândul său, generează reacții chimice, electrice, biologice care produc în ultimă instanță boala!
De aceea, din punct de vedere al Regresiei Hipnotice, rezolvare problemei înseamnă descoperirea evenimentului emoțional inițial. Atât.

Aprofundează-ti înțelegerea și cunoașterea

Regresia Hipnotică este o metodă care este adesea folosită în scop terapeutic dar asta nu înseamnă că trebuie să fii medic sau psiholog ca să o poți folosi.

Este fundamentată pe principii clare, foarte bine stabilite, pe care oricine le poate urma și implementa fie că este interesat să rezolve o problemă, să vindece o suferință sau să descopere informații din trecut.

 

Despre Eugen Popa

 

Eugen Popa este Trainer și Speaker Internațional, Președinte al Asociației Române de Hipnoză.
Mottoul său este Învață, Crește, Dăruiește și îl manifestă constant prin transmisiunile Live de pe internet precum și prin cursurile pe care le susține în întreaga lume.
Eugen Popa oferă programe de pregătire profesională și personală adresate atât specialiștilor și terapeuților cât și publicului larg, interesat de aceste domenii.

De-a lungul timpului Eugen a adus în România tehnici noi de terapie și dezvoltare personală cu scopul de a ajuta atât specialiștii în terapie și psihoterapie cât și cei core doresc să se ajute singuri.Printre aceste tehnici enumerăm: Tehnica Rewind, Terapia Subliminală, Terapia Părților, Terapia Resurselor, Metoda SleepTalk, Inelul Gastric Virtual și multe altele.