Seminar Practic de AutoVindecare

AutoVindecare

Seminar Practic Experiențial

LIVE ONLINE  — 19 Septembrie  10.00 – 17.00

Contact

  Sunt de acord cu Termenii și condițiile website-ului

  Am apărut și pe

  Autovindecare prin Puterea Minții

  Cu toții ne dorim să fim sănătoși, fericiți, împliniți. În același timp, fiecare dintre noi ne confruntăm cu probleme și dificultăți de sănătate pe plan fizic, emoțional, mental sau spiritual. Aceste probleme ne blochează și ne limitează potențialul și astfel nu ajungem să ne bucurăm cu adevărat de viața minunată pe care o avem.

  Atunci când ne lovim, mergem la doctor, când ne copleșesc emoțiile mergem la psiholog, iar când ne doar sufletul căutăm o călăuză spirituală.

  Tot timpul mergem undeva, tot timpul căutam soluția în afara noastră, uitând că de fapt adevărata și reala transformare are loc întotdeauna de la interior la exterior și nu invers.

  Pe de o parte așa am fost învățați însă pe de altă parte, pur și simplu am uitat că suntem adevărate miracole care pot muta munții din loc! Am uitat că avem în adâncul ființei noastre o putere uriașă care ne poate ajuta să ne vindecăm indiferent de natura problemei cu care ne confruntăm!

  Oriunde ai merge, fie că estet la medic sau vraci sau terapeut de orice fel, te vindeci doar prin forțele tale proprii.

  Terapeuții și medicii și duhovncii te ajută prin faptul că te pun pe tine în contact cu Puterea Minții tale și a Sufletului Tău!

  Descoperă Puterea Ta Vindecătoare!

  Deși există multe moduri prin care ne putem verifica sau valida modul de a fi, foarte puține sunt cele care chiar merită atenția noastră.

  Una dintre acestea este Teoria Stilurilor de Atașament. Pe scurt, această viziune explică de ce reacționăm în modul în care o facem atunci când interacționăm cu cei din jurul nostru. De ce “așa” și nu… altfel.

  Odată ce ai înțeles cauza, motivul felului tău de a fi, poți apoi să acționezi în mod conștient pentru a elimina tot ceea ce nu îți mai dorești în viața ta sau, pentru a adăuga ceea ce îți dorești!

  Deși nu exclusiv, cel mai adesea, viața noastră este influențată de momentele și evenimentele care au avut un impact negativ asupra noastră. Mai precis chiar, nu evenimentele sunt cele care ne-au influențat viața ci modul în care noi am reacționat la ele, în mod inconștient.

  Ei bine, Vindecarea Copilului Interior te ajută să identifici aceste momente, și apoi să modifici interpretarea ta, răspunsul tău la ele. 

  Ce este cu adevărat miraculos este faptul că, odată ce ai făcut acest proces, rezultatele sunt aproape instante și, persistă în timp.

  Este momentul să încetezi să trăiești viața reactiv, pe pilot automat! Este momentul să trăiești viața așa cum dorești TU, în mod conștient. Înscrie-te la acest curs practic de Vindecare a Copilului Interior și află cum!

  Alege să ai  o Viață Fericită și Sănătoasă

  Seminarul Practic de Autovindecare îți oferă tehnici și metode pe care le poți folosi singur, autonom, nu pentru a evita și a renunța la ajutorul unui profesionist ci pentru al optimiza și complementa.

  Tehnicile pe care le prezentăm la acest curs te ajută să re-descoperi acest potențial fenomenal care se află în tine, de cele mai multe ori în stare latentă. Odată descoperit, îl folosești pentru a obține vindecarea trupului și a sufletului tău!

  Aceste tehnici reprezintă doar o mică parte din multitudinea de modalități și informații de care dispunem însă pe care nu le-am putut include datorită limitei de timp. Seminarul de Autovindecare îți oferă un program care împletește în mod armonios înțelepciunea Orientului Antic cu pragmatismul Occidentului modern astfel încât rezultatele să fie rapide, adânci și stabile.

  Am inclus atât tehnici fizice, corporale cât și tehnici de meditație, de respirație, de lucru, cu mintea și cu emoțiile tale.

  Atât Vindecarea și Autovindecarea se produc atunci când mintea și trupul lucrează împreună, în armonie. Se influențează unul pe celălalt și se suțin unul pe celăalalt.

  Învață chiar tu cum să faci asta, pentru a te vindeca și pentru a avea o viață sănătoasă.

  Cine sunt Trainerii cursului de AutoVindecare?

  Angela Nuțu  Eugen Popa
  Angela Nuțu este Vicepreședinte al Asociației Române de Hipnoză, Psihoterapeut, Coach și Trainer Internațional.

  Studentă Doctorală la Facultatea de Medicină Carol Davila, Angela este Formator principal al programului de Consilier pentru Dezvoltare Personală și o vastă experiență în lucrul cu oamenii.

  Eugen Popa este Președintele Asociației Române de Hipnoză, Trainer și Speaker Internațional.

  Eugen a susținut sute de cursuri, programe și formări în terapie și dezvoltare personală, cu mii de studenți din întreaga lume în Statele Unite ale Americii, Brazilia, Tailanda, Anglia, Germania și multe altele.

   

  Programul Seminarului Practic de AutoVindecare


  Program Dimineața
  Vindecarea vine de la Interior
  - Cursul are loc Exclusiv Online prin Internet -
  19/09/2020 10:00 am

  19/09/2020 10:00 am

  • Aplică Tehnici de AutoVindecare pentru a obține sănătate, fizică, mentală, emoțională și spirituală.
  • Legătura Trup-Minte-Suflet
  • Tipurile de procese care pot fi folosite pentru Autovindecare
  • Tehnici de Vizualizare și Imagerie Mentală
  • Tehnici de AutoHipnoză

  Program După Amiaza
  Comunicarea și Vindecarea Copilului Interior
  - Cursul are loc Exclusiv Online prin Internet -
  19/09/2020 2:00 pm

  19/09/2020 2:00 pm

  • Vindecătorul Interior
  • Cogniția și Lexicul – Schimbarea stării prin schimbarea cuvintelor
  • AutoVindecarea și Controlul Durerii
  • AutoVindecare prin Alimentație

  Ce câștigi participând la Seminarul de AutoVindecare?

  Singura vindecare reală este de la Interior la Exterior

  Iată o parte din beneficiile participării tale la acest curs practic:

  ✅ Înțelegi cum funcționează mintea si cum o folosești pentru autovindecare
  ✅ Înțelegi care sunt posibilitățile dar și limitările minții umane
  ✅ Descoperi cât de ușor este de fapt să te vindeci, făcând doar mici schimbări mentale
  ✅ Înveți cum să creezi sugestii puternice și transformatoare de autovindecare
  ✅ Primești în direct răspuns la întrebările tale
  ✅ Înveți tehnici de autovindecare mentale și corporale, Orientale și Occidentale
  ✅ Ai acces la o comunitate de oameni ca și tine, interesați să aprofundeze aceste idei și informații

  Testimoniale ale participanților la cursurile noastre

  Aurica Clara Boriceanu Psihoterapeut Este o onoare sa intalnesc așa oameni minunați ca voi, Eugen Popa și Angela Nuțu. Tehnicile extraordinare și metoda de predare sunt, din punctul meu de vedere, pe înțelesul tuturor celor care recunosc că suntem oameni și e normal să avem câte o problemă pe care să o rezolvăm așa, în joacă. Să avem la noi tehnici ușoare, simple și serioase, care dau rezultate maxime!!

  GARANȚIA INVESTIȚIEI!

  Investiția ta este 100% sigură. Dacă până la pauza de prânz consideri că nu ai învățat asbolut nimic și că nu ai primit nimic de valoare, care să te ajute pe tine în viața personală sau profesională, și vrei să îți recuperezi investiția, facem asta pentru tine în cel mai scurt timp. limbaj curat - clean langauge - garantie

  CERTIFICĂRI

  Participând la acest program, îți oferă garanția calității prin Certificatul de Participare oferit din de Asociației Română de Hipnoză precum și Certificatele de Calitate ISO.

  limbaj curat - clean language - Logo Asociatia Romana de Hipnoza limbaj curat - clean langauge - certificare iso

  Ce pierzi dacă nu participi la Seminarul de AutoVindecare?

  Acest curs unic de AutoVindecare îți oferă tehnici avansate de transformare a vieții tale. Ține doar de tine dacă vrei să îți schimbi viața sau nu, dacă vrei să fie mai sănătoasă, fericită și liberă!

  Iată ce pierzi dacă nu participi la acest curs de AutoVindecare:

  ❌ Oportunitatea de a înțelege cum poți să folosești puterea minții tale pentru vindecare
  ❌ Modul de funcționare a minții
  ❌ Principiile esențiale ale vindecării prin puterea minții
  ❌ Tehnici de vindecare și autovindecare

  ❌ Metode de transformare a problemelor sau bolilor
  ❌ Scenarii și meditații de  AutoVindecare
  ❌ Cum folosești Metaforele Arhetipale pentru  Autovindecare
  ❌ O comunitate specială de oameni interesați ca și tine, de Autovindecare
  ❌ Bonusurile foarte valoroase pe care le oferim la acest curs 🙂

  Întrebări Frecvente

  Acest Seminar se adresează celor care doresc să își vindece rănile și suferințele. Tehnicile învățate pot fi folosite fie pentru beneficiul personal sau pentru a lucra cât mai eficient cu alții.

  DA! Poți să achiți mai puțin recomandând acest program! Pentru fiecare persoană care se înscrie la recomandarea ta, atât tu cât și acea persoană aveți fiecare o reducere de 30 RON pe care îl puteți folosi sub formă de credit la cursurile viitoare sau pentru a achiziționa produse de pe siteurile noastre.

  Nu. Este un curs Online. Fiecare participă de oriunde dorește. Important este să ai acces la internet și un device de pe care poți urmări. De preferat computer sau laptop.

  Este un Curs Practic?
  DA! La fel ca la toate programele organizate de noi, acest Seminar este unul Practic! Asta înseamnă că aplici imediat ceea ce înveți și experimentezi în mod direct efectele tehnicilor încă din timpul cursului.

  DA!
  La finalul Seminarului Experiențial de AutoVindecare primești un Certificat de Participare din partea Asociației Române de Hipnoză.

  DA! Acest Program va fi transmis doar online. Poți învăța oriunde te-ai afla în lume. Tot ce ai nevoie este un device (telefon/tabletă/computer) și acces la internet.

  Da! În timpul cursului vom prezenta produse și servicii pe care le poți achiziționa la un preț mult redus față de oferta oficială la acel moment. Fii pe fază! :)

  NU! Acest curs va fi înregistrat doar de către organizatori iar înregistrarea va fi făcută disponibilă ulterior. Cei care participă la acest curs vor putea achiziționa înregistrarea la un preț preferențial.
  Orice înregistrare a acestui program va fi sancționată conform legislației în vigoare!

  Bonusuri (În valoare totală de 749 RON)

  program-meditatii-autovindecare

  5 Meditații Ghidate pentru Vindecare

   

  Meditație pentru Relaxare și Controlul Stresului
  Meditație pentru Întărirea Sistemului Imunitar
  Meditație de Vindecare cu Lumină
  Meditație pentru Vindecare Celulară
  Meditație penrtu Sănătate și Vindecare

  Autohipnoza Avansata - Bonus Puterea Mintii Acces pe viață la înregistrare video a cursului de Autohipnoză Avansată.

  ✅ Ai access exclusiv inițial la acest conținut
  ✅ Întregul program va fi prezentat în lecții ușor de urmat
  ✅ Poți comunica și comenta împreună cu colegii de curs le fiecare lecție în parte
  ✅ Acces la bonusurile acestui curs atât în format audio cât și în format scris
  ✅ Reducere la cursurile și programele viitoare

  Autohipnoza avansata Puterea Mintii

  Acces complet la Biblioteca Puterea Minții la un preț special: REDUCERE 20% la Abonamentul Lunar, pentru prima lună!
  ✅Ai acces la zeci de cursuri și programe de Dezvoltare Personală și Autovindecare
  ✅Înveți tehnici de terapie, psihoterapie, coaching și consiliere
  ✅Vezi zeci de sesiuni de hipnoză, autohipnoză, intervenții terapeutice
  ✅Citești cărți și lucrări din domeniul dezvoltării personale, psihologiei și al comportamentului uman

   

  Detalii Administrative

  Pentru plata prin transfer bancar, folosește te rog datele din dreapta: Nume Firmă: PRO SUCCES SRL
  CUI: 15898059
  J40/15187/2003
  Banca: BCR Plevnei IBAN:RO09RNCB0071011473930001

  Detalii despre plăți și retururi

  Înscrierea la acest program este considerată completă în momentul achitării sale integrale.

  Dacă ai achitat și nu mai poți participa la curs și anunți cu cel puțin 7 zile lucrătoare înainte, poți folosi investiția ta la un alt program al nostru sau pentru a achiziționa produsele pe care le oferim.

  Dacă ai achitat cursul și nu mai poți sau nu mai dorești să participi și anunți cu cel puțin 7 zile lucrătoare înainte de începerea cursului și dorești returnarea banilor, acest lucru este posibil minus o taxă de administrare de minim 50 RON sau 10% din suma achitată, în funcție de care este mai mare.

  Dacă ai achitat și nu te-ai prezentat la curs, banii nu se returnează.

  Contact

   Sunt de acord cu Termenii și condițiile website-ului