297,00 lei

Autovindecare prin Puterea Mintii este un curs practic, cu informații concrete care te ajută să înțelegi modul de funcționare a trupului, minții și sufletului tău precum și felul în care pot fi ele ajutate pentru a se vindeca, armoniza și optimiza.

 

*Cursul este disponibil exclusiv în format online descărcabil.

Cu toții ne dorim să fim sănătoși, fericiți, împliniți. În același timp, fiecare dintre noi ne confruntăm cu probleme și dificultăți de sănătate pe plan fizic, emoțional, mental sau spiritual. Aceste probleme ne blochează și ne limitează potențialul și astfel nu ajungem să ne bucurăm cu adevărat de viața minunată pe care o avem.

Tu deții toată puterea, inteligența și cunoașterea de care ai nevoie pentru a-ți vindeca trupul, mintea și sufletul.

Corpul tău știe cum să se vindece, și o face în fiecare moment. Corpul are în mod natural un mecanism de auto-apărare, care se află sub influența gândurilor, emoțiilor și credințelor care își au originea în mintea ta.

Astfel deții o putere pe care o poți folosi pentru a realiza schimbări minunate în viața ta și a atinge Succesul pe care ți-l dorești. Acestă putere nemărginită este Puterea Minții.

La baza Autovindecării stă conștientizarea, autocunoașterea și reinventarea. Toate sunt procese prin care treci atunci când alegi să te folosești de puterea minții tale și de toate resursele interioare pe care le deții.

Autovindecarea este o călătorie în care te bucuri de întregul drum, de fiecare pas, de fiecare schimbare sau realizare pe care o faci spre obținerea obiectivului propus, fie că este vorba despre o sănătate mai bună, schimbarea stării emoționale, creșterea încrederii de sine, întărirea unor abilități sau corectarea unor lipsuri.

 

Seminarul Practic de Autovindecare Online îți oferă tehnici și metode pe care le poți folosi singur, autonom, nu pentru a evita și a renunța la ajutorul unui profesionist ci pentru al optimiza și complementa.

Tehnicile pe care le prezentăm la acest curs video te ajută să re-descoperi acest potențial fenomenal care se află în tine, de cele mai multe ori în stare latentă. Odată descoperit, îl folosești pentru a obține vindecarea trupului și a sufletului tău!

 

Atât Vindecarea și Autovindecarea se produc atunci când mintea și trupul lucrează împreună, în armonie. Se influențează unul pe celălalt și se suțin unul pe celăalalt.

Învață chiar tu cum să faci asta, pentru a te vindeca și pentru a avea o viață sănătoasă.

 


Acest program este un seminar practic, cu informații concrete care te ajută să înțelegi modul de funcționare al corpului, minții și sufletului tău precum și felul în care pot fi ele ajutate pentru a se vindeca, armoniza și optimiza.

 

Iată ce vei găsi în acest curs video:

 

  •  Legătura Trup-Minte-Suflet
  •  Tipurile de procese care pot fi folosite pentru Autovindecare
  •  Tehnici de Vizualizare și Imagerie Mentală
  •  Tehnici de AutoHipnoză
  •  Vindecătorul Interior
  •  Cogniția și Lexicul – Schimbarea stării prin schimbarea cuvintelor
  •  AutoVindecarea și Controlul Durerii
  •  AutoVindecare prin Alimentație

 

 

Cine sunt trainerii?

 

Eugen Popa

 

Eugen Popa este Trainer și Speaker Internațional, Președinte al Asociației Române de Hipnoză.

Mottoul său este Învață, Crește, Dăruiește și îl manifestă constant prin transmisiunile Live de pe internet precum și prin cursurile pe care le susține în întreaga lume.

Eugen Popa oferă programe de pregătire profesională și personală adresate atât specialiștilor și terapeuților cât și publicului larg, interesat de aceste domenii.

 

De-a lungul timpului Eugen a adus în România tehnici noi de terapie și dezvoltare personală cu scopul de a ajuta atât specialiștii în terapie și psihoterapie cât și cei core doresc să se ajute singuri.Printre aceste tehnici enumerăm: Tehnica Rewind, Terapia Subliminală, Terapia Părților, Terapia Resurselor, Metoda SleepTalk, Inelul Gastric Virtual și multe altele.

 

 

Angela Nuțu

 

Este psihoterapeut, coach, asistent universitar la Facultatea de Medicină din București, doctorand în Psihologie Medicală şi unul dintre cei mai cunoscuţi şi bine pregătiţi traineri din România. Angela este vicepreşedinte al Asociaţiei Române de Hipnoză, are experienţă de peste 10 ani în domeniul comunicării şi al instruirii adulţilor şi de peste 15 ani în domeniul antreprenoriatului şi al afacerilor.

 

De-a lungul anilor a susținut numeroase cursuri și programe atât la nivel național cât și internațional, având o vastă experiență în domeniul trainingurilor și al comunicării la nivel individual și de grup.Experiența sa vastă cuprinde programe din domenii precum NLP, Hipnoză, Coaching, Terapie Subliminală, Human Synergistics, Tiny Habits, Psihoterapie.