Autovindecare - DVD

Autovindecare – DVD

249,00 lei

Conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, sănătatea este o stare de armonie şi echilibru interior. Aşadar absenţa bolii nu te face neapărat un om sănătos. Tehnicile de autovindecare sunt pentru toţi cei care vor să îşi folosească toate resursele fantastice din interior, care vor mai mult bine, mai mult echilibru şi linişte interioară.

Golește
+
SKU: N/A

Sănătatea este o stare de armonie şi echilibru interior. Tehnicile de autovindecare sunt pentru toţi cei care vor să îşi folosească toate resursele fantastice din interior, care vor mai mult bine, mai mult echilibru şi linişte interioară.

Când ne gândim la problemele cu care ne confruntăm zi de zi, le putem grupa pe mai multe planuri: fizice, emoționale, mentale, psihice sau sufleteşti.

Atunci când vorbim despre Autovindecare trebuie sa avem în vedere două direcţii: cum putem prevenii şi cum putem repara problemele de orice natură pe care le avem.

Pentru sănătatea fizică există o multitudine de tehnici şi metode, multe dintre ele fiind foarte rapide şi eficiente pe care le poţi introduce cu uşurinţă în obiceiurile tale zilnice. Eu de exemplu îmi încep fiecare dimineaţa cu un pahar de apă caldă combinată cu jumătate de lime, pe stomacul gol. Este o metodă simplă de curăţare şi energizare a stomacului. Poţi alege în mod evident orice alt stimulent pentru organismul tău.

La nivel emoţional, de cele mai multe ori orice dezechilibru apare în urma gândirii negative şi credinţelor pe care le avem despre propria persoană. Atitudinea este cheia, cel mai important element pe care il poţi folosi pentru o sănătate emoţională echilibrată.

DVD-ul ce cuprinde înregistrarea Seminarului Practic de Autovindecare îți oferă tehnici și metode pe care le poți folosi singur, autonom, nu pentru a evita și a renunța la ajutorul unui profesionist ci pentru al optimiza și complementa.

Tehnicile cuprinse în acest DVD te ajută să re-descoperi acest potențial fenomenal care se află în tine, de cele mai multe ori în stare latentă și odată descoperit, să îl folosești astfel încât să obții vindecarea trupului și a sufletului tău! DVD-ul de Autovindecare îți oferă un program care împletește în mod armonios înțelepciunea Orientului Antic cu pragmatismul Occidentului modern astfel încât rezultatele să fie rapide, adânci și stabile.

În acest pachet de DVD-uri care cuprind înregistrarea video a Seminarului Practic de Autovindecare găsesti:

– Descrierea Legăturii Trup-Minte-Suflet
– Tipurile de procese care pot fi folosite pentru Autovindecare
– Tehnici de Vizualizare și Imagerie Mentală
– Tehnici de AutoHipnoză
– Vindecătorul Interior
– Cogniția și Lexicul – Schimbarea stării prin schimbarea cuvintelor
– AutoVindecarea și Controlul Durerii

Iată câteva dintre opiniile celor care au participat la acest Seminar Practic Intensiv:

“Mi-am îmbunătăţit viaţa. Mă ajută să-mi creez obiceiuri sănătoase. Pot să-i sfătuiesc pe cei dragi cum să acţioneze ca să-şi îmbunătăţească viaţa.”

“Felicitări pentru cei doi traineri extrem de binepregătiţi! Am primit informaţii foarte utile şi am lucrat practic tehnici de autovindecare şi menţinere în formă fizică şi psihică optime.”

“Am apreciat foarte mult calitatea şi expunerea informaţiilor.
Este foarte bine să participe cât mai multe persoane la acest curs de Autovindecare.”

Informații suplimentare

Format

Electronic(Descarcă Acum), Fizic(+Taxe Curier)

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.