297,00 lei

Autohipnoza este probabil cea mai eficientă unealtă care te ajută să obții scopul dorit. Indiferent dacă scopul tău este acela de a fi mai sănătos, de a scăpa de o fobie, de depresie, de tristețe sau de a fi mai bun în ceea ce faci, profesional, personal, relațional sau de orice altă natură.

*Produsul este disponibil exclusiv in format online descărcabil.

S-ar putea să-ți placă și…

Autohipnoza este probabil cea mai eficientă unealtă care te ajută să obții scopul dorit.
Indiferent dacă scopul tău este acela de a fi mai sănătos, de a scăpa de o fobie, de depresie, de tristețe sau de a fi mai bun în ceea ce faci, profesional, personal, relațional sau de orice altă natură.

Poți folosi autohipnoza atât în mod terapeutic cât și ca metodă de dezvoltare personală și profesională.

În momentul de față autohipnoza este folosită la scară largă în domeniul medical, având o arie foarte mare de utilizare, de la tratarea migrenelor, la tratarea anxietății după o intervenție chirurgicală, de la tratarea enurezisului nocturn la analgezia post-operatorie la naștere.

Poate fi folosită de asemenea pentru a depăşi obiceiuri nocive ca fumatul sau mâncatul în exces, dar şi pentru îmbunătățirea performanțelor sportive.

S-a dovedit că autohipnoza este extrem de utilă şi în tratarea de diverse dureri fizice uşoare sau boli cronice. Atenție însă, în cazul bolilor şi durerilor cronice terapia prin autohipnoză se face doar sub îndrumarea unui medic, terapeut, psihoterapeut sau psiholog calificat.

Rezultate excelente ale aplicării autohipnozei au fost raportate în tratarea unor situații cum ar fi:
– anxietatea
– tulburări de stres post-traumatic
– fobii
– atacuri de panică
– dureri cronice
– tulburări comportamentale
– obiceiuri dăunătoare ( fumat, supraalimentație, dependență de alcool)
– insomnie
– depresie
– astm
– enurezis, etc.

În acest Seminar Practic am prezentat o multitudine de tehnici și metode menite să te ajute pe Tine să obții cele mai bune rezultate, în cel mai scurt timp.

În Seminarul Practic de Autohipnoză găsesti:

– 7 Tehnici de Intrare în Transă Hipnotică
– 8 Scenarii Hipnotice
– Descriere a Modului de Funcționare a Minții
– 2 Melodii puternice (folosite în Seminar)
– 3 Demonstratii
– Sugestii pentru practicarea Autohipnozei

Iată câteva dintre opiniile celor care au participat la acest Seminar Practic Intensiv:

“Un curs extraordinar, ținut de două persoane minunate.”
“Doi profesionișt în toată puterea cuvântului.”
“Doar un cuvânt: Excepțional!”
“Vă mulțumesc pentru pasiunea cu care ați ținut acest curs.”
“A fost multă informație, de foarte bună calitate și cu multă practică.”
”Într-un cuvânt, pentru mine a fost “EXCELENT””
“Încântată! Instructori deosebiți și foarte, foarte bine pregătiți.”

Cine sunt trainerii?

Eugen Popa

Eugen Popa este Trainer și Speaker Internațional, Președinte al Asociației Române de Hipnoză.
Mottoul său este Învață, Crește, Dăruiește și îl manifestă constant prin transmisiunile Live de pe internet precum și prin cursurile pe care le susține în întreaga lume.
Eugen Popa oferă programe de pregătire profesională și personală adresate atât specialiștilor și terapeuților cât și publicului larg, interesat de aceste domenii.

De-a lungul timpului Eugen a adus în România tehnici noi de terapie și dezvoltare personală cu scopul de a ajuta atât specialiștii în terapie și psihoterapie cât și cei core doresc să se ajute singuri.Printre aceste tehnici enumerăm: Tehnica Rewind, Terapia Subliminală, Terapia Părților, Terapia Resurselor, Metoda SleepTalk, Inelul Gastric Virtual și multe altele.

 

Angela Nuțu

Este psihoterapeut, coach, asistent universitar la Facultatea de Medicină din București, doctorand în Psihologie Medicală şi unul dintre cei mai cunoscuţi şi bine pregătiţi traineri din România. Angela este vicepreşedinte al Asociaţiei Române de Hipnoză, are experienţă de peste 10 ani în domeniul comunicării şi al instruirii adulţilor şi de peste 15 ani în domeniul antreprenoriatului şi al afacerilor.

De-a lungul anilor a susținut numeroase cursuri și programe atât la nivel național cât și internațional, având o vastă experiență în domeniul trainingurilor și al comunicării la nivel individual și de grup.Experiența sa vastă cuprinde programe din domenii precum NLP, Hipnoză, Coaching, Terapie Subliminală, Human Synergistics, Tiny Habits, Psihoterapie.

Format

Electronic(Descarcă Acum), Fizic(+Taxe Curier)