Autohipnoza Pentru Începători

28
aprilie
autohipnoza pentru incepatori

 

E momentul acum să afli ce este autohipnoza și de ce este o metodă extraordinară de transformare, vindecare și dezvoltare personală.

În articolul de aici ți-am explicat care sunt și cum funcționează cele două sisteme care alcătuiesc mecanismul minții umane. Este important să înțelegi structura minții tale pentru a ști de ce funcționează atât de bine autohipnoza atunci când vrei să aduci schimbări esențiale și de durată în viața ta.

Pentru ca orice tehnică de inducție hipnotică, fie ea hipnoză ghidată de un specialist sau o tehnică de autohipnoză prin care lucrezi tu cu tine, este nevoie să ai o minte deschisă.

Ce înseamnă o minte deschisă?

Acea stare interioară de atitudine receptivă, non-critică sau și relaxată. Dacă eşti sceptic, neîncrezător şi aştepți să îți dovedească tehnica cum poate face minuni cu mintea ta, îți reamintesc: nu este magie aici. Aşa că, dacă vrei să funcționeze deschide-ți mintea către nou şi încearcă să foloseşti cât mai mult din marea ei putere.

 

Imaginația

 

Atunci când folosim hipnoza și autohipnoza, Imaginația joacă un rol esențial.

Practic, nu există autohipnoză fără imaginație.

Dacă ar fi să ne gândim la Mintea Conștientă și Mintea Subconștientă ca la două camere despărțite de un perete, atunci Imaginația este poarta, ușa dintre ele.

Imaginația ne permite să transmitem informația dintr-o cameră a minții în cealaltă, pentru a putea astfel, cu ușurință, să intrăm în Autohipnoză.

În autohipnoză, deschidem ușa dintre subconștient și conștient.

Autohipnoza poate fi realizată atât de începători cât și de avansați!

Tot ce ai nevoie pentru intra în autohipnoză este să îi dai voie minții tale conștiente să creeze și să imagineze, să pună în practică, să producă în interiorul minții, sugestille pe care le-ai creat.

Dacă lași mintea liberă, dacă dai frâu liber imaginației, dar conducând-o atent în direcția dorită și aleasă de tine, atunci cu adevărat stăpânești autohipnoza!

Una dintre caracteristicele esențiale ale Subconștientului este că NU face diferența dintre realitate şi ficțiune. Asta înseamnă că, odată ce un mesaj a ajuns în tărâmul subconștientului, acesta îl va lua de bun şi va considera că tot ceea ce simți este perfect adevărat.

Pentru a putea comunica cu Subconștientul trebuie să “ocolim” acea parte a minții conștientă numită “factor critic”. Factorul critic sau capacitatea critică a minții tale te ajută să faci faci diferența între ce este real, adevărat şi în concordanță cu credințele tale şi ceea ce este ficțiune. Reuşind să “ocoleşti” acest factor critic poți pătrunde direct la nivelul minții subconștiente și rescrie astfel tot felul de obiceiuri, comportamente, setări mentale.

Este un truc? Da, este. Însă priveşte-l din următoarea perspectivă: dacă nicotina reuşeşte să îți păcălească creierul să devină dependent de ea, cum este când decizi tu să îți controlezi mintea?

Hai să îți dau un exemplu practic şi eficient prin care îți poți sugestiona rapid mintea în fiecare zi.

Psihologul francez Émile Coué a făcut celebră următoarea sugestie pe care o poți încerca în orice moment, în orice loc:
“În fiecare zi, în orice mod, mă simt din ce în ce mai bine”.

Poți să transformi această frază într-o mantră, pe care să o spui în fiecare dimineață sau în fiecare moment în care ai nevoie să te autosusții mai mult. Ce e important: nu o spune mecanic, nu o repeta de pe rost ca pe un vers dintr-o poezie; imbrac-o cu intenție adevărată, credință şi emoție. Încearcă să vizualizezi rezultatele cu ochii minții. Încearcă să vizualizezi cum te vei simți peste câteva luni după ce te vei simți tot mai bine în fiecare zi.

Autohipnoza funcționează similar exemplului de mai sus. Doar că prin autohipnoză ai posibilitatea de a obține mai mult, de a schimba, a transforma şi a vindeca mai rapid şi pentru totdeauna.

 


Nu mai vrei să aștepți și vrei să înțelegi în profunzime și cu ușurință cum funcționează Mintea și Autohipnoza?
Avem o ofertă SPECIALĂ pentru tine!
Poți să cumperi chiar acum DVD cu Seminarul Practic de Autohipnoză de o zi, de aici –  https://hipnoza.ro/autohipnoza-dvd/

 

One thought on “Autohipnoza Pentru Începători

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *