297,00 lei

Învață cum să te folosești la maxim de puterea extraordinară a minții tale. Cursul video de  Autohipnoză Avansată te învață pas cu pas cum să faci asta!

*Cursul este disponibil exclusiv în format online descărcabil.

Autohipnoza este probabil cea mai eficientă metodă de transformare și dezvoltare personală. Utilizarea sa ne poate ajuta pentru a rezolva o problemă sau pentru a obține o stare plăcută și naturală de relaxare profundă, o concentrare mentală sporită sau orice alt scop ne dorim.

 

Cum funcționează Autohipnoza?

 

Când te afli într-o stare de transă, eşti într-o stare mentală diferită, uşor modificată. Reține, eşti tot timpul în control, doar că atenția ta se focalizează, se concentrează pe un singur punct sau stimul și devine extrem de centrată.

În această stare de atenție şi concentrare sporită a minții conștiente mintea subconștientă este mult mai receptiva la sugestiile pe care vrei să i le transmiți. Starea se transă este o scurtătură prin care poți să ajungi la subconştientul tău.

Autohipnoza este adesea comparată cu meditația deoarece amândouă induc o stare în care gândirea şi procesele mentale conştiente scad în timp ce relaxarea şi focusul cresc.

Studii de ultimă oră arată că hipnoza are efecte similare asupra sistemului nervos. Doar că autohipnoza te duce cu un pas mai departe, prin utilizarea unui set de sugestii extrem de eficiente pentru a-ți reprograma mintea folosind imagini şi afirmații.

Scopul principal atât al hipnozei cât și al autohipnozei este acela de a ne ajuta să obținem rezultatele dorite. Acest lucru se realizează prin comunicarea cu mintea Subconștientă și schimbarea, modificare, transformarea sau modificarea unor crezuri existente sau, plantarea, sădirea, înscrierea unor crezuri și valori noi, a unor programe noi.

Atât mintea Conștientă cât și mintea Subconștientă au un set de caracteristici și particularități care le definesc.

Una dintre caracteristicele esențiale ale Subconștientului este că NU face diferența dintre realitate şi ficțiune. Asta înseamnă că, odată ce un mesaj a ajuns în tărâmul subconștientului, acesta îl va lua de bun şi va considera că tot ceea ce simți este perfect adevărat.

Pentru a putea comunica cu Subconștientul trebuie să “ocolim” acea parte a minții conștientă numită “factor critic”. Factorul critic sau capacitatea critică a minții tale te ajută să faci faci diferența între ce este real, adevărat şi în concordanță cu credințele tale şi ceea ce este ficțiune. Reuşind să “ocoleşti” acest factor critic poți pătrunde direct la nivelul minții subconștiente și rescrie astfel tot felul de obiceiuri, comportamente, setări mentale.

 

 

Ce poți trata cu ajutorul Autohipnozei?

 

 

Autohipnoza poate fi utilizată pentru a trata o mare varietate de probleme emoționale, comportamentale, dar şi clinice.

De exemplu, mulți oameni folosesc autohipnoza pentru a face față mai ușor problemelor cotidiene. Autohipnoza poate spori încrederea de sine şi chiar ajuta oamenii să îşi dezvolte noi competențe.

Poate fi folosită de asemenea pentru a depăşi obiceiuri nocive ca fumatul sau mâncatul în exces, dar şi pentru îmbunătățirea performanțelor sportive.

S-a dovedit că autohipnoza este extrem de utilă şi în tratarea de diverse dureri fizice uşoare sau boli cronice. Atenție însă, în cazul bolilor şi durerilor cronice terapia prin autohipnoză se face doar sub îndrumarea unui medic, terapeut, psihoterapeut sau psiholog calificat.

Rezultate excelente ale aplicării autohipnozei au fost raportate în tratarea unor situații cum ar fi:

– anxietatea

– tulburări de stres post-traumatic

– fobii

– atacuri de panică

– dureri cronice

– tulburări comportamentale

– obiceiuri dăunătoare ( fumat, supraalimențație, dependență de alcool)

– insomnie

– depresie

– astm

– enurezis, etc.

Mai mult de atât, autohipnoza este o tehnică foarte eficientă prin care îţi poţi creşte capacitățile mentale şi îţi poţi dezvolta noi abilităţi –
– creşterea puterii de concentrare,
– îmbunătăţirea memoriei,
– creşterea încrederii de sine etc.

 

De ce cursul video de Autohipnoză Avansată?

 

✅ Înțelegi cum funcționează mintea
✅ Înveți principiile esențiale ale Autohipnozei
✅ Descoperi cât de ușor poți să îți transformi viața folosind tehnici de Autohipnoza
✅ Înveți cum să comunici cu Subconștientul și cum să creezi sugestii puternice
✅ Te bucuri de ședințe de Autohipnoza conduse de profesionisti
✅ Aplici și experimentezi chiar tu această tehnică
✅ Ai acces la o comunitate de oameni ca și tine, interesați să aprofundeze aceste idei și informații

 

Dacă ești pregătit(ă) să aduci transformări esențiale, reale, de dura în viața ta și vrei să faci asta singur, atunci autohipnoza este cea mai bună tehnică pe care o poți învăța.

Autohipnoza îți oferă libertatea deplină de a lucra singur cu mintea ta, de a-ți rezolva singur orice problemă de natură emoțională, mentală şi fizică sau pentru a-ți crește anumite abilităţi.

Puțini oameni știu sau înțeleg că noi suntem creatorii propriei noastre vieți, a experienței de viață. Nu putem schimba ce se întâmplă în jurul nostru, dar putem schimba atitudinea noastră. Putem schimba crezurile noastre, obiceiurile și obișnuințele pe care le avem și astfel, preluăm controlul asupra vieții noastre.

 

Învață să folosești autohipnoza pentru sănătate, vindecare și fericire din acest curs video susținut de cei mai cunoscuți traineri de hipnoză din România.

 

 

Cine sunt trainerii?

 

Eugen Popa

 

Eugen Popa este Trainer și Speaker Internațional, Președinte al Asociației Române de Hipnoză.

Mottoul său este Învață, Crește, Dăruiește și îl manifestă constant prin transmisiunile Live de pe internet precum și prin cursurile pe care le susține în întreaga lume.

Eugen Popa oferă programe de pregătire profesională și personală adresate atât specialiștilor și terapeuților cât și publicului larg, interesat de aceste domenii.

 

De-a lungul timpului Eugen a adus în România tehnici noi de terapie și dezvoltare personală cu scopul de a ajuta atât specialiștii în terapie și psihoterapie cât și cei core doresc să se ajute singuri.Printre aceste tehnici enumerăm: Tehnica Rewind, Terapia Subliminală, Terapia Părților, Terapia Resurselor, Metoda SleepTalk, Inelul Gastric Virtual și multe altele.

 

 

Angela Nuțu

 

Este psihoterapeut, coach, doctorand în Psihologie Medicală şi unul dintre cei mai cunoscuţi şi bine pregătiţi traineri din România. Angela este vicepreşedinte al Asociaţiei Române de Hipnoză, are experienţă de peste 10 ani în domeniul comunicării şi al instruirii adulţilor şi de peste 15 ani în domeniul antreprenoriatului şi al afacerilor.

 

De-a lungul anilor a susținut numeroase cursuri și programe atât la nivel național cât și internațional, având o vastă experiență în domeniul trainingurilor și al comunicării la nivel individual și de grup.Experiența sa vastă cuprinde programe din domenii precum NLP, Hipnoză, Coaching, Terapie Subliminală, Human Synergistics, Tiny Habits, Psihoterapie.