Curs de Hipnoza

Curs de Hipnoza!

 

Primul Curs de Hipnoza din Romania este oferit in perioada 1-8 Septembrie aveti oportunitatea de a participa la acest Curs de Hipnoza este prezentat de catre Eugen Popa cel care a pus bazele Scolii Romane de Hipnoza Directiva, Trainer International Certificat si Acreditat de mai multe organizatii si asociatii internationale.

Va aducem pentru prima data in Romania un curs de traditie al celei mai renumite scoli de hipnoza din intreaga, Omni Hypnosis Training Center din Florida, USA.

Acest Curs de Hipnoza este acreditat si promovat de catre Asociatia Romana de Hipnoza, NGH (Alianta Nationala a Hipnotistilor din Statele Unite) si NBHEC (Consiliul National de Educare si Certificare in Hipnoza al USA).

Curs de Hipnoza - Trei Logo

 

Acest curs se adreseaza tuturor celor ce doresc sa invete Hipnoza, indiferent de nivelul de pregatire profesionala sau academica. Daca sunteti pasionat de psihicul si emotiile umane, daca doriti sa ii ajutati pe cei care va solicita, daca vreti sa aveti o viata mai buna, atunci va invitam la acest Curs de Hipnoza unic in Romania.

 

In cadrul acestui Curs veti invata numeroase tehnici cum ar fi:

- Inductia Elman

- Regresia Hipnotica

- Eliminarea Fobiilor

- Descoperirea si eliberarea emotiilor ce se afla la baza situatiilor cu care ne confruntam

- Terapia Partilor

- Inductii rapide si instante

- Tehnica Copilului Informat

- Terapia Scaunului / Patului de moarte

- Tehnica Ultra Height

- Atitudinile Mentale

- Legile mentalului

- Multe altele

 

Participand la acest curs de hipnoza aveti posibilitatea de a invata si descoperi metode unice, extrem de eficiente ce pot conduce la rezultate rapide, unele dintre acestea fiind oferite doar in cadrul acestui curs. Bazandu-se pe filozofia ca “orice problema are o cauza” precum si pe experienta de o viata lui Dave Elman, Gerald Kein, Larry Elman (fiul lui Dave Elman) si multi altii ce impartasesc aceeasi viziune, acest Curs de Hipnoza  va ofera chintesenta acestor informatii. Acesta este nu numai un program unic in Romania dar chiar si extrem de rar si valoros la nivel mondial.

Fie ca vreti sa eliminati un obicei nesanatos, sau ca vreti sa ii ajutati pe ceilalti sa realizeze acest lucru, fie ca vreti sa rezolvati o problema ce va deranjeaza de multa vreme sau pur si simplu vreti o viata mai buna, hipnoza va ofera acum aceasta sansa.

Puteti incepe o noua cariera, sa o folositi ca pe o a doua ocupatie, sau pur si simplu sa o practicati doar din pasiune. Oricare ar fi dorinta voastra, alegerea nu a fost niciodata mai usoara decat acum!

 

 

Beneficii

Pe langa nenumaratele informatii pe care le obtineti la curs, pe langa numeroasele  materiale de calitate cu care veti pleca acasa la finele cursului, atat in format scris cat si digital, in urma absolvirii acestui curs de hipnoza va veti putea bucura de inca foarte multe  alte avantaje:

- Deveniti membru al Asociatiilor mai sus mentionate (Pentru a deveni membru NGH se achita o taxa separata de 135-150 USD, in functie de tipul de afiliere dorita.

- Veti avea dreptul de a folosi emblemele acestor Asociatii si de a demonstra astfel calitatea cursului pe care l-ati urmat

- Accesul la grupuri de discutii private, rezervate exclusiv absolventilor acestui Curs de Hipnoza

- Posibilitatea  colaborarii ulterioare la proiectele si cursurile oferite de catre Asociatia Romana de Hipnoza

- Prioritate la spatiul de reclama sau articole pe siteurile Scolii Romane de Hipnoza Directiva si a ARH, precum si siteuri adiacente

- Calificarea automata pentru Traininguri de specialitate ce vor fi oferite ulterior (vedeti mai jos cateva dintre acestea)

__________

*NGH – Inscrierea in NGH se achita separat (135 – 150 USD)

 

 

Traininguri de Specialitate:

- Invatare tehnica avansata de Auto-Hipnoza
- Hipnoza pentru Sport
- Controlul Greutatii
- Probleme Sexuale
- Hipnoza pentru imbunatatirea Studiului si Memoriei
- Hipnoza Pentru Copii
- Terapia Partilor nivel avansat
- Curs avansat Regresie
- Cele mai bune practici Dave Elman
- Hipnoza pentru Fertilitate
- Nastere prin Hipnoza

 

Cursul va avea loc in sala de conferinte a Hotelului Marshal Garden din Bucuresti. Locatia exacta o puteti gasi pe acest link: http://www.hotelmarshalgarden.ro/Contact

 

Investitia dumneavoastra este de 1400 de Euro, la rata de schimb din data achitarii.

Daca achitati suma integral pana la data de 15 Iulie 2013, beneficiati de 100 Euro Reducere!!

Va puteti rezerva un loc la acest curs de hipnoza achitand suma integral sau in rate (avans 500 EURO + 2 rate).

Participarea la curs se va face doar in baza achitarii intregii sume cel mai tarziu pana la data de 15 Mai 2013 in limita locurilor disponibile (25 locuri).

Platile se pot face in RON, la cursul BNR din ziua respectiva, prin virament bancar, depunere in cont sau transfer online. Daca doriti, puteti de asemenea sa achitati si prin firma.
Platile se vor face catre:

Pro Life Training
Sediu Social:
Blv. Camil Ressu 15, Bl 57 Sc. 3, Et. 10, ap 129
Sector 3,
Bucuresti,
Romania
CUI 313 768 12
J40/3484/18.03.2013Detalii Cont:
Banca: Volksbank, Sucursala Unirea, Bucuresti
Cont:  RO42VBBU2511UN1781182701

Telefon: +4031 221 23 03

Pentru detalii legate de inscriere ne puteti  contacta la adresa de emailContact@hipnoza.ro

Comments